folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Otobus Firmalarin Yaptigi Kazalar



Otobus Firmalarin Yaptigi Kazalar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2012
    Erkek

    Firma metroysa kaza herzaman yer yerde olabilir.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    acaba bu kaza tuta aklarinin ve bilirkisi raporlarinin yayinlandigi bi devlet sitesi yok mudur?

    ozel sigorta sirketlerinin boyle bisey yapacagini hic dusunmuyorum.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

    Kaza şans işi hocam. Istatistik falan hikaye kaza oldu mu hepiniz ölürsünüz yani dert etme.




    Hiç alakası yok. Kabak lastik kullan, şöförün uykusuz, yolların bakımsız, muavinlerin eğitimsiz,polisin kendi havasında olsun ondan sora suçlu kader kısmet.
    Polis yollarda uyku denetimi yapsa kazaların ciddi kısmı engellenir. şöförden ehliyet ruhsat isterken şöför esniyor a.q ama polisin baktığı vergi levhası. Depoda kaçak mazot, 10 numara yağ var kimsenin umurunda değil. Giresunda 10 kişi öldü bu yüzden. Hemde yanarak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Mobilden baktim ama bulamadim. Otobus firmalarinin hangi istikamette neden kaza yaptiklarina dair genis bir bilgi ariyorum. Yil icinde bir cok kez uzun mesafe yolculuk yapiyorum. En cok Kam!l Koca guvenirdim gecende arabasi ters donmus 3 kisi olmustu. Yine M@ro Giresunda kaza yapmis 10 kisi yanarak olmustu. Suan Ulus°y dayim. Bildigim bir olumlu kazasi yok. Bununla ilgili bildiginiz bilgi varsa gormek istiyorum.

    Uzun yıllar bu işi çeşitli firmalarda yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeyim, kaza yapan firmalarla ilgili hiçbir istatistik bilgisi bulamazsın. Kamil koç, Ulusoy dahil olmak üzere her firma kaza yapar, maddi veya can kaybı olan kazalar hemde, ancak firmanın arkası güçlüyse ve çeşitli lobiler tarafından destekleniyorsa ne tv de duyarsın ne nette.

    Bununla birlikte en güvenilir kaza yapma oranı en düşük firmalar, Kamil koç başta olmak üzere, Ulusoy,  Nilüfer dir. Bunun sebebi şirketlerin kurumsal özellikelridir elbette ve sunulan hizmete bakış açısı.

    Son olarak ben kişisel olarak en az Metro' ya güvenirim bu önceden de böyleydi hala böyle ve bunun nedenleri var tabii. ( İş en büyük filo onların bu yüzden en fazla onlarda olacak kadar basit değil). Kamil koç el değiştirdi bilmeyenleriniz için; önce başta bulunan ve Kamil Koç' un torunları olan kişiler bu sektörün ülkemizdeki standartlarını belirleyecek nitelikte yenilikçi ve kendilerini adamış kişilerdi, artık ticari mantıkta bir Amerikan şirketinde. Dolayısıyla şu anki durumları bana eskisi kadar güven vermiyor.

    Bugün benim ilk tercihim Ulusoy olur kesinlikle. Zira onlarda önceleri çok önem vermedikleri bu işi çok ciddi şekilde büyütmek için profesyonel çalışmalar yapıyorlar.


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2011
    Erkek

    Dün metro turizm ile istanbuldan ankaraya geldim gayet rahat ve sorunsuz geldim.Bence bu şehirden şehire değişiyor bunu yol ve diğer araba faktörleride var tabiki ihmaller oluyordur ona sözüm yok ama ben karşılaşmadım.


    Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

    Dün metro turizm ile istanbuldan ankaraya geldim gayet rahat ve sorunsuz geldim.Bence bu şehirden şehire değişiyor bunu yol ve diğer araba faktörleride var tabiki ihmaller oluyordur ona sözüm yok ama ben karşılaşmadım.

    Genel olarak firmalar otobüsleri çeşitli turlarla farklı bölgelere sürerler ki hem ikilik çıkmasın kazançlı hatlar aynı kişilere denk gelmesin ve hem de en kazançlı hatları şirkete ait otobüslerde olsun. Ankara -İst arasında yoğun olarak firmalar kendi otobüslerini çalıştırsalarda yarı yarıya kendisine ait olmaynlarda çalışır. Bu nedenle bazı hatlarda hizmet standardı ve otobüslerin yeniliği filan daha yüksek olabilir. Ancak söz konusu Metro ise emin olun diğer firmalar başka bir kulvarda Metro farklı bir kulvardadır. Canını sevenin bir kez daha düşünmesini şiddetle tavsiye ederim.

     


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    kader, eceli gelen insanları bir araya toplayıp aynı otobüse bindiriyor olamaz mı?

    Ayrıca bir çok otobüs kaza yaparak 1-2 şer kişi tek tek ölüp daha büyük maddi kayıp yaşanmasındansa tek otobüste çok kişinin ölmesi daha az maddi kayıp demek.

    İşin + yönlerini de düşünmek gerek.

    aklhaskldfhFŞlsfjs


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek

    2 sene önce kamil koç'ta afyon çıkışı kaza yaptık 1 ölü.


    TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    metronun çok duydum. ama hiç yaşamadım Allah yaşatmasın. bazen hayal ediyorum da uyuyorsun ve otobüs devrilse camlar o üst kısımda duran ağır eşyalar oof valla fena. çok yolculuk ediyorum şu ara da o yüzden aklına gelmiyor değil insanın.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    arkadaşın daha geçen hafta yazdığı bir gönderi ;

    ne yolculuktu yaa. . .arabanın balataları mı yanmadı teyzenin tansiyonu düşüpte mi bayılmadı ambulans mı gelmedi arrest olmuş ölüyü diriltiyoruz denilip iki tane ambulans mı gönderilmedi sanayi ye girip tamir mi yapılmadı izmir -balıkesir yolculuğu 6 saatin sonunda tamamlanmıştır saygılar METRO :))

Toplam Hit: 4100 Toplam Mesaj: 33