folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Otostop Çekmek - Döküman

Otostop Çekmek - Döküman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

3 - Ne zaman, nerde otostop yapılır: ne zaman sorusuna her zaman olarak cevap veriyorum fazla laf kalabalığı yapmayalım. Otostop çekerken duracağımız yer hayati önem teşkil etmekte araçların hızını aldığı yerde durmak bizim için sakıncalı olabilir 100 – 120 km hızla gelen bi araçla burun buruna gelmeyi istemeyiz. Ayrıca hızını almış bi aracın otostopçular için durması söz konusu değil. O yüzden ne yapmalıyız araçların nispeten hızlarını düşürdüğü yerlerde, kavşaklarda, ve trafik lambalarında. Araçlar burada hızlarını düşürür ya da yeni hızlanmaya başlayacakları için sizleri almaları olasıdır.

ki buraya da katılmıyorum. yıllarca ankara çankırı karayolunda otostop yaptım ki çankırı ve ya kastamonu'da pturanlar iyi bilirler ki burda genelde 8-90nın altında gidilmez. ama hiç ben başarısız olduğum günü hatırlamıyorum.

bu arada amma çok muhalefet ettim otostop konusunda:D. yani hocam kastom sana değil sanki biraz az çalışmışsın gibi. emeğe sağlık +rep der olayı bitiririm ben. :)

kenarda köşede takılırım ben
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

7 kişi otostop çektik denize giderken adam kafa çıktı.GEnçler küfürbaz haydoyu yutupdan nası vcd ye çekecez diyo:D
    dönüştede çektik adam mafya çıktı arabada  cendere çalıyodu ve basabas gidiyoduk.Gençler sizi evinize kadar bırakırdım ama işim var bidaki sefere dedi :d
    Bi sefer daha çektik adam sarhoş çıktı bi vites atıyo ni bira içiyo:D
    bi sefer daha bindik adam hurdacı çıktı hurda arabasında hurdalarla seyahat ettik.:D
    Bi sefer daha bindik adam pezevenk çıktı arka koltukda kadın donları vardı:D

şimdilik bu kadar:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

synthix bunu yazdı:

ne kadar saçma sapan bir konu bu

sana  media-center ın mesajını hatırlatıyım

'' sen hiç yolda kaldın mı ? otostop nedir bilir misin''

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Türkiyede otostop çekilmez. :b

selam gençlik!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

cepte para kalmayınca insan kötü hhislere kapıldığından otostop mecburen oluyor.Güzel yazmışsın emeğine sağlık..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

dreammaker bunu yazdı:

ohow otostop az çekmedim :d en son tırcıya çekmiştik iki kişi dayı gaza gelip kapıya kadar bırakacaktı... sizlere tavsiyem genelde kamyonculara ya da tırcılara çekin ama sakın yanlız değil! başımdan geçen bir olayı anlatcam sizlere: 4-5 sene önce bursada mudanya'ya 3 kafadar otostopla gittik dönüştede de otostopla döncez nese başladık çekmeye ama kimse almıyor en sonunda bir motor durdu.nese adam bi kişiyi alcak nese aramızda bir rekabet başladı adam bana sen gel dedi. ben bindim arkadaşlara hareket falan yapıyorum arkadaşın biri balat'a(orman) götür diye bağırdı o anda tırsmaya başladım. yol da adam başladı bnm dalgayla oynamaya kalktı mı diye ikide bir yokluyordu daha sonra hiç bilmediğim bir yoldan arazilere girdi tabi ben bu sırada iyice korkmaya başladım tabi adam hala yolda yokluyor benimkini ben her yoklayışında ahanda oğlum sana kayacak diyordum sonra planlar falan yapmaya başladım nasıl kurtulurum diye. ama allahtan ona fırsat kalmadı da mazot bitmeye başladı adamda mecburen geri döndü bende yırttım o gün bugündür tek başıma otostop çekmem sizlere de tavsiyem sakın çekmeyin :dd

yalan :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Otostop tecavüz kaçınılmazsa zevk alacakların yapacağı iştir :P

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

otostop önemli bir konudur bunu otostop çekmeyenler anlayamaz zaten...

döküman için çok teşekkürler hojam hemen word arşivlerimin arasına eklıyorum.Hyatı otostopla geçmiş birisi olarak bende bi aralar yazmayı dusunuyodum öle kaldı artık gerek kalmadı sanırım :Ç

Bizim bi arkadas var tek hayali bir gün bir uçağa otosop çekmek :D adam haklı ama hayalinde adamın durdurmadıgı araba yok amk :D
    Bi gün dağa tırmanmıstık üsütümüz başımız darmadağan lan dedim otostop çekmeyelim binelim minibüse kim alır bizi x-5 geliyo karsıdan hacı dedi izle bak nasıl durcak ben arkadasa sie-sie-sie çektim araba tam geçiyo baktım el sallıyo bu wayy dedım ıbnenının tanıdıgı herhalde :D adam durdu camı actı siz kimsiniz dedi arkadas pardon abi yhaaa arkadasın araba sandım dağdan iniyoz yamaç paraşütü falan yaptık bizi almaya gelcektide dedi.adam tamam dedi siz nere gidiyonuz die dsordu arkadas istanbula dedi orhangaziye atar mısınız bizi dedi adam gel dedi :D sonrada arabada teledondan o olmayan arkadası arayıp mustafa sen gelme bizi yardım sever bi abi aldı falan dedi :D yhaa daha neler nalar anlatsam data sığmaz :D

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:

otostop önemli bir konudur bunu otostop çekmeyenler anlayamaz zaten...

döküman için çok teşekkürler hojam hemen word arşivlerimin arasına eklıyorum.Hyatı otostopla geçmiş birisi olarak bende bi aralar yazmayı dusunuyodum öle kaldı artık gerek kalmadı sanırım :Ç

Bizim bi arkadas var tek hayali bir gün bir uçağa otosop çekmek :D adam haklı ama hayalinde adamın durdurmadıgı araba yok amk :D
    Bi gün dağa tırmanmıstık üsütümüz başımız darmadağan lan dedim otostop çekmeyelim binelim minibüse kim alır bizi x-5 geliyo karsıdan hacı dedi izle bak nasıl durcak ben arkadasa sie-sie-sie çektim araba tam geçiyo baktım el sallıyo bu wayy dedım ıbnenının tanıdıgı herhalde :D adam durdu camı actı siz kimsiniz dedi arkadas pardon abi yhaaa arkadasın araba sandım dağdan iniyoz yamaç paraşütü falan yaptık bizi almaya gelcektide dedi.adam tamam dedi siz nere gidiyonuz die dsordu arkadas istanbula dedi orhangaziye atar mısınız bizi dedi adam gel dedi :D sonrada arabada teledondan o olmayan arkadası arayıp mustafa sen gelme bizi yardım sever bi abi aldı falan dedi :D yhaa daha neler nalar anlatsam data sığmaz :D

önemli degil hocam yardımcı  olmaya calısyoruz elimizden geldıgınce 8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

adam zaten otostop çekebilme ihtimalinizi arttıran ince detaylar yazmış.elbette bunnları yazaprsanız sizi kesin alırlar diyen yok zaten hojam :D

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 7026 Toplam Mesaj: 28