folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Otostop Çekmek - Döküman

Otostop Çekmek - Döküman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------

ah olm ah biz de zamanında çektik otostop ama alan olmadı.Siz hala yok hayatında otostop çektin mi yk bilmem ne..

Ya bi kere otostopun dökümanı mı olur.Otostop hiçbi zaman planladığnız gibi olmaz.tamamen otostop çektiğiniz aracın şoförünün vicdanına kalırsınız.gerisini yazmama gerek yok...

ya nedn sabahdr  her boka muhalıf oluyosun anlamıs degılım ıstemıosan okuma abıcım zorla degıl ya forum kuralarına aykırı bısy olmus olsaydı zaten admalar sılerdı daha ne? :S

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tavsiyem değildir. iti sapığı oluyor.

2 yıl önce haydarpaşadan hareme binip gebzeye gelecektim. tren yokmuş gecenin 12,30 nda normalde 1,15 e kadar vardı.

hareme bindim pendiğe kadar geldim. indiğim yerde bir adamla tanıştım bana dilovasına gidecem nasıl giderim cebimde 4 ytl var filan derken sohbet başladı neyse bi harem geldi adam kaynarcaya kadar götürürüm dedi. bizi indirdiği yer tamda köprü altı. indik yanımdaki adam çıkardı karnından poşeti başladı bali çekmeye korkmaya başladım ama çaktırmıyordum adam banada uzattı ben yok abi almayım ben zaten fabrikada tiner kokluyorum yeterince felan filan derken yırttım. bende 1 ytl vardı adam dediki bende 4 ytl var 5 ytl taksi gebzeye götürür yok ya salakmı taksici götürsün enayi bulduk ya sanki. adam kafayı bulmuş hemen o anda karşıya geçtim tuzla köprüsünden dümdüz ilerliyorum gebze yönüne doğru..oda diğer şeritten gebzeye doğru yürüyor ben koşuyorum oda koşuyor ama karşı şeritte:) piyade okulunu geçtiğim hacıoğlu çimento filan oraya vardım ki bi petrolün önüne girdim bi şahin araba vardı sordum abi gebzeye gitcem filan yok almam dedi. ordan biraz daha yürüdüm ateş tuğlaya vardım ki bi tane cip çıktı karşıma cipte amma cip haa. adam durdu hayrola bu saatte ne iş filan sordu. içeridede 2 kişi vardı abi yolda kaldım dedim öğrenciyim ayakları yaptım sonra tamam atla dedi.kapıyı bi açtım adımımı atar atmaz bira kutuları ezilmeye başladı heryer içki kutusu leş gibi kokuyor. Saat gecenin 3 ü..neyse adamlarla tanıştık. tuzlada mimar filan deyip kart verdi ama almadım.. adamların kafası bi güzel gecenin o saatinde son ses müzik ellerini tutmuş havada sallıyorlar bağırıyorlar banada rahatsız olduysan söyle diyorlar. yok abi devam edin dedim iyi böyle. bir an korku ile başbaşayım ulan ya mafyaysa bunlar kaçırırlarsa beni napacam hayatım söz konusu bir yandan. neyse sağolsunlar beni çarşıya kadar getirdiler hatta evine götürelim dedilerde iz bırakmayalım başımıza bela almayalım diye çarşıda indim. zenginsi tipleri vardı adamların

valla uzak yerdeyseniz tavsiye etmem okul dönüşlerinde çok binerdik..risk sözkonusu hayatınızla.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

ne dalga gecıyorsunus lem adamla hadı sızın basınıza geldı nolcak adam paylasmıs sizlerle :C :D

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:

tavsiyem değildir. iti sapığı oluyor.

2 yıl önce haydarpaşadan hareme binip gebzeye gelecektim. tren yokmuş gecenin 12,30 nda normalde 1,15 e kadar vardı.

hareme bindim pendiğe kadar geldim. indiğim yerde bir adamla tanıştım bana dilovasına gidecem nasıl giderim cebimde 4 ytl var filan derken sohbet başladı neyse bi harem geldi adam kaynarcaya kadar götürürüm dedi. bizi indirdiği yer tamda köprü altı. indik yanımdaki adam çıkardı karnından poşeti başladı bali çekmeye korkmaya başladım ama çaktırmıyordum adam banada uzattı ben yok abi almayım ben zaten fabrikada tiner kokluyorum yeterince felan filan derken yırttım. bende 1 ytl vardı adam dediki bende 4 ytl var 5 ytl taksi gebzeye götürür yok ya salakmı taksici götürsün enayi bulduk ya sanki. adam kafayı bulmuş hemen o anda karşıya geçtim tuzla köprüsünden dümdüz ilerliyorum gebze yönüne doğru..oda diğer şeritten gebzeye doğru yürüyor ben koşuyorum oda koşuyor ama karşı şeritte:) piyade okulunu geçtiğim hacıoğlu çimento filan oraya vardım ki bi petrolün önüne girdim bi şahin araba vardı sordum abi gebzeye gitcem filan yok almam dedi. ordan biraz daha yürüdüm ateş tuğlaya vardım ki bi tane cip çıktı karşıma cipte amma cip haa. adam durdu hayrola bu saatte ne iş filan sordu. içeridede 2 kişi vardı abi yolda kaldım dedim öğrenciyim ayakları yaptım sonra tamam atla dedi.kapıyı bi açtım adımımı atar atmaz bira kutuları ezilmeye başladı heryer içki kutusu leş gibi kokuyor. Saat gecenin 3 ü..neyse adamlarla tanıştık. tuzlada mimar filan deyip kart verdi ama almadım.. adamların kafası bi güzel gecenin o saatinde son ses müzik ellerini tutmuş havada sallıyorlar bağırıyorlar banada rahatsız olduysan söyle diyorlar. yok abi devam edin dedim iyi böyle. bir an korku ile başbaşayım ulan ya mafyaysa bunlar kaçırırlarsa beni napacam hayatım söz konusu bir yandan. neyse sağolsunlar beni çarşıya kadar getirdiler hatta evine götürelim dedilerde iz bırakmayalım başımıza bela almayalım diye çarşıda indim. zenginsi tipleri vardı adamların

valla uzak yerdeyseniz tavsiye etmem okul dönüşlerinde çok binerdik..risk sözkonusu hayatınızla.

hocam film çekilir ya bu senaryoyla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bir keresinde arkadaşlarla denizden çıktık.. 3 arkadaş  araba durduk içinde ikitane abi.. büyük aq.. biz işin eğlencesindeyiz ama arabadan inenen kadar soğuk terler aktı şükür ki bişey olmadı :D :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

bir keresinde arkadaşlarla denizden çıktık.. 3 arkadaş  araba durduk içinde ikitane abi.. büyük aq.. biz işin eğlencesindeyiz ama arabadan inenen kadar soğuk terler aktı şükür ki bişey olmadı :D :D

hemen hemen aynı olay bizimde basımıza geldi :)

lise 1 deim okuldan kactık :) 6 kişi :) eskihisara gittik :D

biz 3 kişi bira sigara falan bütün parayı harcamısız :D dier 3 ü erken döndü :D aksam oldu dönücez para yok otobüsler falanda almıor

yanımızda bitane siyah woswogen caddy durdu :| camlar falan simsiyah adam bi actı camı 2 tane takım elbiseli gözlüklü adamlar sanki siyah giyen adamlar filmindeyiz :|

eleman dedi hayırdır gencler gebzeye mi

evet abi dedik para bitmiş yolda kaldık

adam dedi atlayın götürelim bizde gencken cok kaldık böle falan...

biz 3 kişi arka tarafa geçtik tırsa tırsa :D

kapının oraya oturdum :D elim kapıda :D ama bişi olursa acıcam atlıcaz ahahaha :D

tam gebzeye girdik :D meydanın orda abi biz inelim dedik :D eleman dedi isterseniz evlerinize bırakalım falan gelin bi yemek yiyelim vs :D

yok abi teşekkürler geç kalıdk zaten evimiz az ilerde vs vs :D

ahahaha ne gündü be :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    Ücretsiz yolculuk etmek, bir yerden bire yere beleş gitmek gibi bir tanımlamaya sahiptir otostop.
    Genelde öğrencilerin yol parasından kısarak bu kıstığı parayı alkol, sigara ve eğlenceye aktarmasını sağlar otostop. Otostopta nasıl biriyle karşılaşacağınız,ne tür bir tepkiye maruz kalıcağınız tam bir soru işaretidir. Biraz maceraperestlik, biraz eğlencedir otostop aslında.
    Kimi zaman otostop konusunda zirve yapmış, işin piri olmuş kişiler "klimalı araba gelsin ona otostop çekeyim", "bu eski rahat edilmez" gibi söylemlerde bilebulunabilmektedirler. Otostopta kimileri rahat yolculuk etmek için seçici olur, kimileri ise sadece varmak istediği yere en kısa sürede gitmek isteyerektraktör,kamyon,motosiklete bile otostop çekmektedir.
    Otostopa alan insanların yüzdelikleri şu şekilde verilmiştir. (veriler bilimsel değil tecrübelere dayanmaktadır) =)

Alan insanların % 50 si siyasi yönden aşırı sol veya sağ olarak adlandırılabilir.
    Bu durumda araç şöförüne (varsa içindeki diğer kişilere) bir göz atılır ve hemen bir kanıya varılmalıdır. Solcu olduğunu sezdiğiniz anda merhaba, selam gibibir kelimeyle giriş yapabilirsiniz. Yok eğer sağcı olarak analiz ettiyseniz selamun aleyküm gibi bir giriş yapmanız daha doğru olucaktır karşı tarafa ilk ondanmış gibi bir izlenimi bırakmanız açısından. Zaten bu %50 lik kısım hemen siyaset , toplumsal olaylardan konu açmaya çalışacaktır. Büyük ihtimallede kahve siyaseti yapıcaktırlar. Korkmayınız sizden çok daha az şey biliyor =) Siz duruma göre araç sahibine hak verir ve onaylarmış gibi davranmanız halinizdesizden iyisi yoktur o an için. Ters bir görüş bildirmeniz halinde kişinin size kıl olması durumunda araçtan indirilebilirsiniz.
    %30 ' luk kısım ise muhabbet, geyik severgillerdir. Bu kişiler gülmek,güldürülmek,yeni insanları tanımaktan hoşlanırlar. Kamyon,tır şöförleri pazarlamacılarbu grubun önemli bir kısmını oluşturabilir. Devamlı araç üstünde olduklarından dolayı muhabbet ve eğlence aramaktadırlar, bir değişiklik olarak. Bu kişilerekarşı oldugunuz gibi olmalı ve her konuda kafanızdan geçenleri aktarmanız yolculuğun güzel geçmesi iyi olucaktır.
    % 10 'luk kısım çıkarcıgillerdir. Bunlar ben bu kişiye yardım edeyim ilerde olurda karşılaşırız oda bana bir yardımcı olur diyen kesimdir. Bir erkeksenizve yanınızda bir yada daha fazla kız varsa çıkarcıgillerin yüzdelik dilimi artabilir. Ne tarafa gidiyorsun sorusundan sonra, oraya gelirsem beni misafir edersin artık. Bir kaç manita ayarlarsın gibisinden bir muhabbete doğru yol alabilir.
    % 10 luk ve son kısım ise canı sıkkın, öylesine aldımcılardır. Kafasına esmiştir ve almıştır bir nedeni yoktur. Sadece anlık bir harekettir onlarınkisi.

Başka bir nokta ise otostopta güvenlik. Dediğimiz gibi nasıl ve kimlerle karşılaşacağımız belli değildir. Bu yüzdelik dilimlerin içinde hırsızıda çıkabilir,ruh hastasıda. Araç durdugunda ilk bakışta kişiden şüphelenirsek eğer binmeme gibi bir şansımızı kullanıp " ben oraya gitmiyorum" gibi bir yalandaatabiliriz. Sarhoşa mı denk geldik ? Çok tehlikeli araç kullanana mı ? Bu gibi durumlarda uygun bir yalan bulup hemen inmek en doğrusu olucaktır.
    Unutmadan! Otostop en iyi tek kişi olarak çekilir. Bayansanız tek tehlikedir. Sizin karşı taraftan şüpheleriniz olduğu gibi karşı tarafında sizden şüphelerivardır. Bir zamandan sonra otostop çekmek ilk başta bir fobiyken alıştıktan sonra hobiye dönüşebilir aman dikkat, tabi tedbiri elden bırakmamak kaydıyla.
    buda bana aittir. hadi kolay gele..  ;)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 7027 Toplam Mesaj: 28