Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk
-
bi exchange polonyalı kız vardı, samsundan ankaraya otostopla gidip gelmiş. Kamyon tır falan. Ona bişey oolmadıysa sana da olmaz :)
-
Allura bunu yazdı
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
:D Tehlikeli hareketler bunlar.
-
otostop yapıpda gebze yi geçebilen varmı?
-
çocukken tecavüzemi uğradınız amnk? nedir bu göt korkusu?
çok kamyoncu tanıdım hiçbiride ibne değildi, en kötü otostoptan 2 gün önce tahareti bırakırım iğrenir sikmez.
istanbulda kamyonların kalktığı nokta olarak otostop çekebileceğim bi yer bilen varmı?
-
sanane bunu yazdı
otostop yapıpda gebze yi geçebilen varmı?
Aynen, varsa şekliniz gebzeye bekleriz arkadaşlar :D -
Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)
-
edit
AllahinOglu tarafından 09/Mar/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Bütün otostoplar niye gebzede bitiyor beyler otostopcu yuvasımı gebze :D
-
Allura bunu yazdı
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
:|
-
tosun bunu yazdıAllura bunu yazdı
Benim düşündüğümü düşünen var mı ?
Boş ver bu Müridimizin aşırılıklarına zorda olsa ben alıştım... Çok pis Hayatla dalga geçtiğini düşündüğüm enteresan biri...
Gerçekten enteresan bir kişilik... Senin düşündüğünü düşündürmek için özellikle öyle yazdığını düşünüyorum, Amaç mı.? İşte onu bende bilmiyorum. O Garip biri..