Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk
-
afyonlu birine denk gelirsen kaç. inerken hop birader yol parası nolacak diye arkandan mal mal bakar. 3 kere tecrübe edilmiştir.
-
lalada bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
beyler abartmayın. kamyoncular emekçi adamlardır. gördükleriniz filmlerden dizilerden kalma şeyler. adamın canı isterse uğrar bir mektebe işini halleder ben hiç kamyoncunun adam siktiğini görüp duymadım misafirlerine yemek ısmarlayan kamyoncuları duydum hep.
uzun yol yaparken de hep kamyoncuların durduğu mola yerlerinde durur yemek yerim. en kral yemeği en ucuza onlar yer bilirler mekanları :)
kısaca aldırma yazılanlara hocam. senin için de farklı bi deneyim olur.
geçen ay olsaydı ben eskişehire gittim aracımla, oraya kadar atardım eskişehirden de ankaraya tren çok ucuz mesafe de yakın. denk gelmemiş.
aynen amnk, bunlarınki boş kuruntu hayatında kamyon görmemiştir çoğu amnk. yarın atatürk oto sanayiye bide hale gitmeyi düşünüyorum hem muhabbet ederim hemde kamyon bulurum belki
Hoca beni es geçtin neden.? Yola çıktığımda haberleşelimmi.?
Merak etme aracımda başını belaya sokacak bişey olmaz, olacak olsa sana benimle gel demem zaten. Güvenebilirsin bana.
-
ShockMan bunu yazdılalada bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
beyler abartmayın. kamyoncular emekçi adamlardır. gördükleriniz filmlerden dizilerden kalma şeyler. adamın canı isterse uğrar bir mektebe işini halleder ben hiç kamyoncunun adam siktiğini görüp duymadım misafirlerine yemek ısmarlayan kamyoncuları duydum hep.
uzun yol yaparken de hep kamyoncuların durduğu mola yerlerinde durur yemek yerim. en kral yemeği en ucuza onlar yer bilirler mekanları :)
geçen ay olsaydı ben eskişehire gittim aracımla, oraya kadar atardım eskişehirden de ankaraya tren çok ucuz mesafe de yakın. denk gelmemiş.
aynen amnk, bunlarınki boş kuruntu hayatında kamyon görmemiştir çoğu amnk. yarın atatürk oto sanayiye bide hale gitmeyi düşünüyorum hem muhabbet ederim hemde kamyon bulurum belki
Merak etme aracımda başını belaya sokacak bişey olmaz, olacak olsa sana benimle gel demem zaten. Güvenebilirsin bana.
hocam mesajın kaynadı heralde arada görmemişim şimdi tekrar baktımda giderken pm at cipsimi kolamı alır gelirim
-
lalada bunu yazdıShockMan bunu yazdılalada bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
hocam mesajın kaynadı heralde arada görmemişim şimdi tekrar baktımda giderken pm at cipsimi kolamı alır gelirim
Hah şimdi oldu.. Başımla beraber yahu. :)
-
korkmayın la herkesin tatması gereken bi deneyim. askerde rahat edersiniz hem.
şakası bi yana iyidir otostop. adam seni gideceğin yere götürür. karşılığında sen de sohbet edersin. çoğunlukla inerken birbirinizin soyunu sopunu herşeyini öğrenmiş olursunuz ama bir tek ismini bilmezsiniz =) yine de özel bilgiler vermekten kaçın, gerekirse yalan söyle.
-
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/47264-yasam-yollar-gidisine-gorenler-durusuna-hasta
-
01 07 03 lere sakin el kaldirma bir arkadaş antepten antalya ya otostop çekmiş tecrbüesini buraya aktarıyorum :=)
not:Kamyonculara dikkat :=))
-
Laptopla ya da kamyonla şehirlerarası yolculuk diye okuyup geldim, gidiyorum.
edit: Bir şey olmuyor be hocam memleketin psikopatı manyağı 'lan bi dolaşayım otostopçu varsa götüreyim de organlarını satarız' diye avlanmaya yola çıkmıyor. Aksine otostopçudan korkuluyor. Özellikle gece çıkarsan uzuuuunca bir süre bekleyip yanından geçerken hızlanan arabaları gördükçe içten içe tipini sorgulayabilirsin, o yüzden hele ki aktarma yapacaksan tahmini varış sürenden en az 3-4 saat önce çıkmanı öneririm.
izzmarit tarafından 09/Mar/13 17:21 tarihinde düzenlenmiştir -
ya hoca, normal bilet 35 tl, ulusoyun prizli internetli otobüsleri 50 tl. Amelemisin bunlarla uraşıyon?
-
ShockMan bunu yazdı
Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)
yabancıya gitmesin en azından hahahahaha