folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk

Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

ya hoca, normal bilet 35 tl, ulusoyun prizli internetli otobüsleri 50 tl. Amelemisin bunlarla uraşıyon?

garanti kavacı şubesi şube kodu: 389 hesap no: 6661081

havale/eft ni bekliyorum hocam ;)

not: pirizsizde olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)

yabancıya gitmesin en azından hahahahaha

Trowest coastluğun alemi yok yarıldım burda :D:D:D

Zeytun-i tarafından 09/Mar/13 19:45 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)

@Zeytun-i Hocam yahu siz bu yabancı terimlerindemi Eski Dil şeysini biliyorsunuz nedir anlamadım. Söyleminizdeki şeyin Türkçe karşılığını Reca edersem Aceba kabalık etmişmi olurum.?

Ama Bende Güldüm son Manzaraya. :) @Lalada hocam çok Renkli ve Değişik biri, Tanışmak nasip olursa sevinirim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bugüne kadar yaptığım seyahatlerin %90'ı kamyon ve tırlarla oldu. Çok şükür kamyoncuların hepsi oğulları gibi davrandı ki geneli böyledir. Seçeceksen 61 plakalı kamyon seç derim yaşı da ileri olsun ama :)

61 plakalı kamyonla seyahat edersen futbol muhabbeti açma hele fenerliysen futbolu sevmiyorum filan de :D

darkroques61 tarafından 09/Mar/13 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

@Zeytun-i Hocam yahu siz bu yabancı terimlerindemi Eski Dil şeysini biliyorsunuz nedir anlamadım. Söyleminizdeki şeyin Türkçe karşılığını Reca edersem Aceba kabalık etmişmi olurum.?

Ama Bende Güldüm son Manzaraya. :) @Lalada hocam çok Renkli ve Değişik biri, Tanışmak nasip olursa sevinirim.

Hocam o konuyuda aklıma getirdiğin iyi oldu  : |

Travesti kelimesinden TRO kısaltmasını kullanarak west coast yani, batı yakasındakilerin kullandığı terim west coastlıyız hesabı :D

Trowest coastlığı bırak dedim 3 double var kelimede yani, anlatabilirmiyim tam bilmiyorum :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam o konuyuda aklıma getirdiğin iyi oldu  : |

Travesti kelimesinden TRO kısaltmasını kullanarak west coast yani, batı yakasındakilerin kullandığı terim west coastlıyız hesabı :D

Trowest coastlığı bırak dedim 3 double var kelimede yani, anlatabilirmiyim tam bilmiyorum :D

Heee müthişsiniz hocam. Anladım anladım çok Teşekkürler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Bugüne kadar yaptığım seyahatlerin %90'ı kamyon ve tırlarla oldu. Çok şükür kamyoncuların hepsi oğulları gibi davrandı ki geneli böyledir. Seçeceksen 61 plakalı kamyon seç derim yaşı da ileri olsun ama :)

61 plakalı kamyonla seyahat edersen futbol muhabbeti açma hele fenerliysen futbolu sevmiyorum filan de :D

aynen :D trabzondan apokontek ile donerken full futboldu en son tır giderken kapıyı acıp atılıyodum durduk sandıydım :D

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 6624 Toplam Mesaj: 58