Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk
-
Tengri bunu yazdı
ya hoca, normal bilet 35 tl, ulusoyun prizli internetli otobüsleri 50 tl. Amelemisin bunlarla uraşıyon?
garanti kavacı şubesi şube kodu: 389 hesap no: 6661081
havale/eft ni bekliyorum hocam ;)
not: pirizsizde olur
-
SweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)
yabancıya gitmesin en azından hahahahaha
Trowest coastluğun alemi yok yarıldım burda :D:D:D
Zeytun-i tarafından 09/Mar/13 19:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hoca az sabırlı ol.. Ankara İstanbul yapacam, Seni Alır İstanbula ben götürürüm. Yolda bol bol muhabbetde ederiz fenamı... Tahribat Müridimi Yabancı bir Kamyoncumu.? Seç ve karar ver. :)
@Zeytun-i Hocam yahu siz bu yabancı terimlerindemi Eski Dil şeysini biliyorsunuz nedir anlamadım. Söyleminizdeki şeyin Türkçe karşılığını Reca edersem Aceba kabalık etmişmi olurum.?
Ama Bende Güldüm son Manzaraya. :) @Lalada hocam çok Renkli ve Değişik biri, Tanışmak nasip olursa sevinirim.
-
Bugüne kadar yaptığım seyahatlerin %90'ı kamyon ve tırlarla oldu. Çok şükür kamyoncuların hepsi oğulları gibi davrandı ki geneli böyledir. Seçeceksen 61 plakalı kamyon seç derim yaşı da ileri olsun ama :)
61 plakalı kamyonla seyahat edersen futbol muhabbeti açma hele fenerliysen futbolu sevmiyorum filan de :D
darkroques61 tarafından 09/Mar/13 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdı
@Zeytun-i Hocam yahu siz bu yabancı terimlerindemi Eski Dil şeysini biliyorsunuz nedir anlamadım. Söyleminizdeki şeyin Türkçe karşılığını Reca edersem Aceba kabalık etmişmi olurum.?
Ama Bende Güldüm son Manzaraya. :) @Lalada hocam çok Renkli ve Değişik biri, Tanışmak nasip olursa sevinirim.
Hocam o konuyuda aklıma getirdiğin iyi oldu : |
Travesti kelimesinden TRO kısaltmasını kullanarak west coast yani, batı yakasındakilerin kullandığı terim west coastlıyız hesabı :D
Trowest coastlığı bırak dedim 3 double var kelimede yani, anlatabilirmiyim tam bilmiyorum :D -
Zeytun-i bunu yazdıShockMan bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam o konuyuda aklıma getirdiğin iyi oldu : |
Travesti kelimesinden TRO kısaltmasını kullanarak west coast yani, batı yakasındakilerin kullandığı terim west coastlıyız hesabı :D
Trowest coastlığı bırak dedim 3 double var kelimede yani, anlatabilirmiyim tam bilmiyorum :DHeee müthişsiniz hocam. Anladım anladım çok Teşekkürler.
-
darkroques61 bunu yazdı
Bugüne kadar yaptığım seyahatlerin %90'ı kamyon ve tırlarla oldu. Çok şükür kamyoncuların hepsi oğulları gibi davrandı ki geneli böyledir. Seçeceksen 61 plakalı kamyon seç derim yaşı da ileri olsun ama :)
61 plakalı kamyonla seyahat edersen futbol muhabbeti açma hele fenerliysen futbolu sevmiyorum filan de :D
aynen :D trabzondan apokontek ile donerken full futboldu en son tır giderken kapıyı acıp atılıyodum durduk sandıydım :D