folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Otoyol Radarları Kaç Km Hızdan Sonra Görmüyor??

Otoyol Radarları Kaç Km Hızdan Sonra Görmüyor??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    hoca ben dha mondial motorlara veya akulu motorlara bıle bınemıyorum korkudan :)) 270 helal valla ben arkanda flem olsam adranalin agzımdan cıkar kıcıma girer herhalde tekrar :):)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    söylediklerinin hepsini değil ama 1-2 sini sürmüşlüğüm var.900rr sürmedim ama 1000rr fireblade kendi motorumda dahil olmak üzere sürdüğüm motorların hepsini 3le çarpar 5 e böler.rüya gibiydi : ) Allah bigün almayı nasip eder inş : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    sertan_06 bunu yazdı:
    280 den sonrasını radar görmüo konya-ankara cihanbeyli yolunda test edilmiş bi arkadaştan öğrendim.tabi ki arabayla deil motor la zaten o hızdan sonra sürücünün de yolu  görmesi imkansızlaşıomuş ama yol çok düz olduğu için bu kadar hız yoksa döt ister yani :)
    hajı cihanbeylide tam olarak nerde denemiş arkadaşın radarın durduğu yere 280 den fazla girmesi mümkün değil sallamış olabilir :D

cihanbeyliyi bilmem de bunlar hafta sonu alanya turu yapan motorcular konyadan gelirken yapmışlar sadece bi kişiden duysaydım bende inanmazdım ama bi kaç kişiden daha duyunca inandım bide tam cihanbeyli olmayabilirde otobüsle gelirken öle bi yol var seydişehir tarafı da olabilir :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
     hayatindan bezmis bikmis olabilirsin, ölümden kormadigini kanitlamak istersindir, ya da zevk için bu kadar hiz yapmak istiyorsun ama diger sürücüleri de yolculari, yayalari da ölüme götürmeye öldürmeye hakkin yok yollarda yalniz degilsin, 250 km nedir ya? çok istiyorsan özel araba pistine gidersin adam gibi hiz yaparsin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

Laa zaten sabah sabah birine gecildim kapıstıkta  halaa kan beynimde

durun bide siz söyle böyle deyipte turbo taktırmayın canım arabaya..

yavsak herif yılan gibi sündü gitti ama yazdım plakasını dur sen dur

yas ilerledi dedik coluk cocuk dedik ama olmuyoki kardesim hız tutkusu baska bişimiş amk..

ayar oldum haa

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hocam yeni radarlardan değilse 235 km den sonrasını yakalayamaz rahat ol.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Komedi durum :D:D Dikkatli sür hocam o hızlar adamı ....ebilir :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

görüyor görüyor merak etme 1 ay sonra kapıya fazlası ile gelecek ortalama ödemen gereken miktar 1 milyar :D

söylemedi deme tecribe ile sabitledim

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

sen hiç merak etme eğer otobanlarda hız kontrolü yapılacak olsa bilet aldığın zamanla, ödenemk için glediğin zaman hesaplanıp ortalama hızın bulunur anında zükerler :)

Otobanda adam basmak için geliyor.Ben opel astra clasicle bile 180 ile gidiyorum.Fakat son gidişimde araba dolu olmasına ramen aşırı rüzgarlı idi araba yalpaladı ondan sonra 140 lara kadar düşütüm.

Otobanda hız kontrolü olmazda motorlayken rüzgarı hesaba katarsan başta kendini sonra diğer sürücülerin bşaını belya sokabilirsin.Hız çok zevkli fakat bir o kadarda tehlikeli be abicim.

270 ile kaza yaparsan milyon tane romeo olur etrafta allah korusun dikakt et.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma_
    enicma_'s avatar
    Erkek

230 km dıye bılıyorum ben...

230 km dahıl altındakılerı yakalıyor ustundekılerı yakalıyamıyor...dıye bılıyorum...

-
Toplam Hit: 16821 Toplam Mesaj: 67