Otoyol Radarları Kaç Km Hızdan Sonra Görmüyor??
-
hoca ben dha mondial motorlara veya akulu motorlara bıle bınemıyorum korkudan :)) 270 helal valla ben arkanda flem olsam adranalin agzımdan cıkar kıcıma girer herhalde tekrar :):)
-
söylediklerinin hepsini değil ama 1-2 sini sürmüşlüğüm var.900rr sürmedim ama 1000rr fireblade kendi motorumda dahil olmak üzere sürdüğüm motorların hepsini 3le çarpar 5 e böler.rüya gibiydi : ) Allah bigün almayı nasip eder inş : )
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
sertan_06 bunu yazdı:
280 den sonrasını radar görmüo konya-ankara cihanbeyli yolunda test edilmiş bi arkadaştan öğrendim.tabi ki arabayla deil motor la zaten o hızdan sonra sürücünün de yolu görmesi imkansızlaşıomuş ama yol çok düz olduğu için bu kadar hız yoksa döt ister yani :)
hajı cihanbeylide tam olarak nerde denemiş arkadaşın radarın durduğu yere 280 den fazla girmesi mümkün değil sallamış olabilir :D-----------------------------
cihanbeyliyi bilmem de bunlar hafta sonu alanya turu yapan motorcular konyadan gelirken yapmışlar sadece bi kişiden duysaydım bende inanmazdım ama bi kaç kişiden daha duyunca inandım bide tam cihanbeyli olmayabilirde otobüsle gelirken öle bi yol var seydişehir tarafı da olabilir :)
-
hayatindan bezmis bikmis olabilirsin, ölümden kormadigini kanitlamak istersindir, ya da zevk için bu kadar hiz yapmak istiyorsun ama diger sürücüleri de yolculari, yayalari da ölüme götürmeye öldürmeye hakkin yok yollarda yalniz degilsin, 250 km nedir ya? çok istiyorsan özel araba pistine gidersin adam gibi hiz yaparsin..
-
Laa zaten sabah sabah birine gecildim kapıstıkta halaa kan beynimde
durun bide siz söyle böyle deyipte turbo taktırmayın canım arabaya..
yavsak herif yılan gibi sündü gitti ama yazdım plakasını dur sen dur
yas ilerledi dedik coluk cocuk dedik ama olmuyoki kardesim hız tutkusu baska bişimiş amk..
ayar oldum haa
-
hocam yeni radarlardan değilse 235 km den sonrasını yakalayamaz rahat ol.
-
Komedi durum :D:D Dikkatli sür hocam o hızlar adamı ....ebilir :D
-
görüyor görüyor merak etme 1 ay sonra kapıya fazlası ile gelecek ortalama ödemen gereken miktar 1 milyar :D
söylemedi deme tecribe ile sabitledim
-
sen hiç merak etme eğer otobanlarda hız kontrolü yapılacak olsa bilet aldığın zamanla, ödenemk için glediğin zaman hesaplanıp ortalama hızın bulunur anında zükerler :)
Otobanda adam basmak için geliyor.Ben opel astra clasicle bile 180 ile gidiyorum.Fakat son gidişimde araba dolu olmasına ramen aşırı rüzgarlı idi araba yalpaladı ondan sonra 140 lara kadar düşütüm.
Otobanda hız kontrolü olmazda motorlayken rüzgarı hesaba katarsan başta kendini sonra diğer sürücülerin bşaını belya sokabilirsin.Hız çok zevkli fakat bir o kadarda tehlikeli be abicim.
270 ile kaza yaparsan milyon tane romeo olur etrafta allah korusun dikakt et.
-
230 km dıye bılıyorum ben...
230 km dahıl altındakılerı yakalıyor ustundekılerı yakalıyamıyor...dıye bılıyorum...