Otoyol Radarları Kaç Km Hızdan Sonra Görmüyor??
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
sertan_06 bunu yazdı:
280 den sonrasını radar görmüo konya-ankara cihanbeyli yolunda test edilmiş bi arkadaştan öğrendim.tabi ki arabayla deil motor la zaten o hızdan sonra sürücünün de yolu görmesi imkansızlaşıomuş ama yol çok düz olduğu için bu kadar hız yoksa döt ister yani :)
hajı cihanbeylide tam olarak nerde denemiş arkadaşın radarın durduğu yere 280 den fazla girmesi mümkün değil sallamış olabilir :D-----------------------------
cihanbeyliyi bilmem de bunlar hafta sonu alanya turu yapan motorcular konyadan gelirken yapmışlar sadece bi kişiden duysaydım bende inanmazdım ama bi kaç kişiden daha duyunca inandım bide tam cihanbeyli olmayabilirde otobüsle gelirken öle bi yol var seydişehir tarafı da olabilir :)
-----------------------------o olabilir bak çünkü burdaki yolda o hızı yapınca durması az zor :D çünkü yol tamamen düz değil biz denedik 210 da takıldık kaldık çünkü yol bitiyor :D seydişehir tarafıysa olabilir bak çünkü cihanbeylide radarın durduğu yerden bırak 280 i :D 150 bile yapamaz çünkü çok acayip trafik oluyor o bölgede fabrika vs. ler var ama seydişehir yoluysa olabülür
-
geçmiş olsun cezaları arkandan yollarlar :) şimdiki sistem radarların çoğu kameralı.. plakanı durdurup görebilirler.. 3 kez ardarda ceza kesilir ehliyetine 6 ay el koyulur.. o cezaları paşa paşa ödersin :)
-
ceza yok sorgulattırdım :)
-
romeo bunu yazdı:
-----------------------------internetten yada maliyeden sorgulattıysan acele etme hemen geçmez maliyeye 3 ayda gidiyor. trafik cezada artık adamın ne zman sırasıyla eline geçerse o zman. ama illede öğrenecem diyosan gidicen plakanın bağlı olduğu trafik müdürlüğüne ceza kısmına varıcaksın abicim vericen plakayı adamlar artık ceza yediysen muameleyi çekerler sana orda güzelce :P
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------romeo bunu yazdı:
-----------------------------internetten yada maliyeden sorgulattıysan acele etme hemen geçmez maliyeye 3 ayda gidiyor. trafik cezada artık adamın ne zman sırasıyla eline geçerse o zman.
-----------------------------Yanlış hatırlıyor olabilirim ama plakaya ceza kalkmamışmıydı ?
-
AmoR bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------romeo bunu yazdı:
-----------------------------internetten yada maliyeden sorgulattıysan acele etme hemen geçmez maliyeye 3 ayda gidiyor. trafik cezada artık adamın ne zman sırasıyla eline geçerse o zman.
-----------------------------Yanlış hatırlıyor olabilirim ama plakaya ceza kalkmamışmıydı ?
-----------------------------hacı şehir içi diye hattırlıyorum yoksa radar arkadan ceza kesmesi normal değilmi o hızla giden arabayı nasıl durdursun polis E - 5 te yardırdın gidiosun allasen 240 km hızla kim durdurur seni kim kovalıcakki kim uğraşsın onla.
-
plakamda ceza yok yolu kesiorlar ilerde zaten radardan sonra yavaşlıorsun mecburen :) ee
-
merhaba
www.radarci.com dan bi dedektör al korkma artık :D uehueheue
-
FiReRinG bunu yazdı:
-----------------------------merhaba
www.radarci.com dan bi dedektör al korkma artık :D uehueheue
-----------------------------yok daha neler?
-
Sürat felakettir!!