folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Oyun Haritası Yaptım Benden Habersiz Biri Kullandığı Zaman Yaptırımı Ne Olur ?

Oyun Haritası Yaptım Benden Habersiz Biri Kullandığı Zaman Yaptırımı Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hocam direk valve'e sorabilirsin

General information: contact@valvesoftware.com

Jobs/hiring: jobs@valvesoftware.com

Steamworks and Steam Distribution: Please see the Steamworks FAQ for instructions on submitting your game for consideration.

Mods and the Software Developer's Kit: sdk@valvesoftware.com

Cybercafe information: cafe@valvesoftware.com

Source Engine licensing: sourceengine@valvesoftware.com

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

alli bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam direk valve'e sorabilirsin

General information: contact@valvesoftware.com

Jobs/hiring: jobs@valvesoftware.com

Steamworks and Steam Distribution: Please see the Steamworks FAQ for instructions on submitting your game for consideration.

Mods and the Software Developer's Kit: sdk@valvesoftware.com

Cybercafe information: cafe@valvesoftware.com

Source Engine licensing: sourceengine@valvesoftware.com

hah bu iyi oldu işte :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Haritayı paylaşmayı düşünüyormusun hocam :) (PM lütfen)

Edit : Ev arkadaşlarımla oynarık güzelse ? :D 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

adam haritayı yaptığın oyunu korsan oynuyor zaten senin haritanın akıbeti sence ne olur ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

o biraz da yapımcı firmanın koyduğu kurallarla orantılı. şöyle bir örnek vereyim. wow oynuyorum. wowda addon denilen oyun içi yardımcı programcıklar var. bazıları o kadar yararlı ki satsa onbinlerce alıcısı olur. blizzard hemen el atmış ve kuralları sıralamış. addonlar açık kaynak kodlu, beleş olmak zorunda. gerekli durumlarda içinde reklam olan addon yasaklanabiliyor. ısrarla donation talep etmeleri yasak. 

sen de yukarıdaki arkadaşın verdiği adreslere sorununla ilgili mail atarsan en doğru sonuca ulaşırsın. yine de mapten sponsorluk haricinde para yiyebileceğini düşünmüyorum. çok başarılı olursan da valve senin mapini oyuna cevirirse -dota 2 gibi- o ayrı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

mapin özelliği ne

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

hocam bsp'den rmf/vmf'ye çok kolay çevriliyor harita, adam bütün entity listesini toplar tekrar onu bsp yapar gerekli parametreler ile. Bence burada yapacağın iş entityleri kendin hazırlayıp paket olarak anlamsız isimlerde falan eklemek. Yaptırım konusunda da Valve'in cevabına göre sattığın işletmeler ile aranda bir sözleşme ile güvenceye alabilirsin.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

o map sonucta serverde durmayacak oynayacak adamda indirecek. imkanı yok tutamazsın. zaten haritayı alıcak adam bulduysan satmasına bak korumasına değil. sat bi paraya gerisini ne sallıosun :D sattıgın kafenin adınıda yaz mapın bi yerine, kendi reklamınıda bi yerde yap tamam bitti işte.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

arkadaşlar haritayı alamaz demiyorum alsın o sorun değil benim için benden habersiz biri yükledi mesela, haritayı a internet cafe yükledi ben bu a internet cafeye nasıl bir yaptırım yapabilirim bunu soruyorum. dağılmasından yana sıkıntı yok ne kadar dağılırsa o kadar iyi :) önemli olan benden habersiz biri yüklediğinde ona yapabileceğim yaptırım.Sakin

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

arkadaşlar haritayı alamaz demiyorum alsın o sorun değil benim için benden habersiz biri yükledi mesela, haritayı a internet cafe yükledi ben bu a internet cafeye nasıl bir yaptırım yapabilirim bunu soruyorum. dağılmasından yana sıkıntı yok ne kadar dağılırsa o kadar iyi :) önemli olan benden habersiz biri yüklediğinde ona yapabileceğim yaptırım.Sakin

Git haritayı tescil ettir.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 6632 Toplam Mesaj: 48