folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Oyun Haritası Yaptım Benden Habersiz Biri Kullandığı Zaman Yaptırımı Ne Olur ?

Oyun Haritası Yaptım Benden Habersiz Biri Kullandığı Zaman Yaptırımı Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen ver o haritayı bana ben bak nasıl dağıtıyom millete :D sonra git nere gidersen :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

paylaş oynayalım abi :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cok sacma bu haci hem diyosun kinse alamaz alsa da oynayamaz hem dr diyorsun ki alsinlar onemli degil onemli olan benim yaptirim yapabilmem. Oncelikle tezatlardan kurtul ikinci olarak senin yaptigin mapi baskasi editleyip sana bile dava acabilir maksat dava acmaksa :) ve hangi akilsiz internet cafeci mape para verecek ne akilla vercek onu merak ediyorum

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

eskiden bizim bi arkadaş kaldığımız yurdun walve hammerda haritasını yapmıştı full onu oynuyoduk görevlileri öldürüyoduk rehineydiler :)) ne zevkliydi be ya küçükken ah ah..

oyun senin olmadığı için bişey yapamasın satsan satmasan bişey değişmez sadece reklam falan yaparsın kendine..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

buzulu anladığım kadarıyla, atıyorum a internet cafesi b internet cafesine vermiş haritayı. buzul gidecek diyecek sen bu haritayı vermişsin bu adama bunun bi telif hakkı var bunu veremezsin sen suç işledin tazminat davası açacak. Hacı öncelikle valve ile görüş, yada başka forumlarda, oyun forumlarında falan araştır. eğer valvenin bir yaptırımı yoksa sen haritanı tescil ettir. 

Diyeceksiniz tescil ettirdi adam hafif değişiklik yaptı kullanır. Nah kullanır. Eğer benzer özellikler varsa ki allahın emri vardır. O da telif hakkına giriyor. Nasıl ki apple geçen aylarda sikindirik bir firmaya dava açtı elmalı bi logodan aynı muhabbet. Değiştirsede yemez hacı. sonuçta tescillenmiş bir şey. Ayrıca bu haritaları bir firma adı altında satarsan ki sattığın kişilere fatura vb kesersen (valve tarafı sıkıntı değilse) sen dağıtandan tut flash belleğinde olandan bile tazminatını alırsın. Ayrıca internet cafelerin çoğu lisanssız yazılım kullanır. zaten böyle bir riski kimse almaz. Tabi sen başta bu tür şeylerle gitme adamlara. sat geç. sonra dağılsın. sende keyfine bak.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cok sacma bu haci hem diyosun kinse alamaz alsa da oynayamaz hem dr diyorsun ki alsinlar onemli degil onemli olan benim yaptirim yapabilmem. Oncelikle tezatlardan kurtul ikinci olarak senin yaptigin mapi baskasi editleyip sana bile dava acabilir maksat dava acmaksa :) ve hangi akilsiz internet cafeci mape para verecek ne akilla vercek onu merak ediyorum

ya dostum bak şimdi alınabilir harita biraz kasması lazım burda o kadar kasacak zeki adam yok alması olayını geçtim alsın kullansın alabiliyorsa oda sorun değil mesela ben a interner cafesine yükledim tamam orda sorun yok ama b internet cafeside bir şekilde bunu temin etmiş(edemezde hadi etti diyelim) ettiği zaman benim ona ne gibi yaptırımım söz konusu olabilir mesele bu :)

sonuçta haritayı ben yaptım benden izinsiz kullanan birisinede böyle bir hakkım olmalı :) işin kılıfını bilsem uydurucam o yüzden soruyorum zaten :)

şimdi oyuna piçlik yaptım harita dosyasını alıpta oyunun içine atarsa çalışmaz !
    diyelim server ortamında çekti haritayı harita yine çalışmaz.
    oyunu komple aldı yine çalışmaz.

ha imkansızmı yoo değil biraz kasması lazım biz kastıktan sonra diyelim adam yükledi pc sine ve çalıştırdı bundan sonraki yaptırımımız ne oluyor onu soruyorum konuyu dağıtmayalım

satma olayın gelince paradan yana sıkıntı yok dediğim gibi haritadaki mantıktan dolayı bulunduğum bölgedeki herkes almak zorunda özelliklede internet cafelerde neyse o konulara fazla girmeyin :) konuya odaklanalım parasal kısmı sallayın tescil,patent gibi kısımlara devam edelim :)

Mycity bunu yazdı:

sen ver o haritayı bana ben bak nasıl dağıtıyom millete :D sonra git nere gidersen :)

şahsen işime gelecek bir uygulama :) tabi şu olayı çözdükten sonra

Free_Mans bunu yazdı:

buzulu anladığım kadarıyla, atıyorum a internet cafesi b internet cafesine vermiş haritayı. buzul gidecek diyecek sen bu haritayı vermişsin bu adama bunun bi telif hakkı var bunu veremezsin sen suç işledin tazminat davası açacak. Hacı öncelikle valve ile görüş, yada başka forumlarda, oyun forumlarında falan araştır. eğer valvenin bir yaptırımı yoksa sen haritanı tescil ettir. 

Diyeceksiniz tescil ettirdi adam hafif değişiklik yaptı kullanır. Nah kullanır. Eğer benzer özellikler varsa ki allahın emri vardır. O da telif hakkına giriyor. Nasıl ki apple geçen aylarda sikindirik bir firmaya dava açtı elmalı bi logodan aynı muhabbet. Değiştirsede yemez hacı. sonuçta tescillenmiş bir şey. Ayrıca bu haritaları bir firma adı altında satarsan ki sattığın kişilere fatura vb kesersen (valve tarafı sıkıntı değilse) sen dağıtandan tut flash belleğinde olandan bile tazminatını alırsın. Ayrıca internet cafelerin çoğu lisanssız yazılım kullanır. zaten böyle bir riski kimse almaz. Tabi sen başta bu tür şeylerle gitme adamlara. sat geç. sonra dağılsın. sende keyfine bak.

evet doğru noktaya barmak basmışın hocam mantık böyle bir şey olmalı işte.

adam gibi ingilizce bilen birini bulup valveye detaylı bi mail gönderem :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

senin bu yaptığın piçliği indir1233121231 gibi bi sitede yapıyordu. üyelik sözleşmesine aylık para koymuş, okumadan üye olanlara para cezası göndertiyordu.

senin önce o haritanın sana ait olduğunu ispatlaman için tescil ettirmen lazım.

sonrada o haritanın bir bölümüne bu ücretlidir vs gibi bişey yazman lazımki yükleyen elemanı köşeye sıkıştırasın. yoksa adam nerden bilcek beleşmi paralımı diye.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Programı yüklerken kabul ettiğin Terms Of Use'da haklarını yazıyordur muhtemelen. Oraya göz at.

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

buzul emlak işinden vazmı geçtin :D

hacı caps atsana merak ettim nasıl bişi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

buzul emlak işinden vazmı geçtin :D

hacı caps atsana merak ettim nasıl bişi :D

ahahsada :D :D efsane o emlak işi zaten :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 6634 Toplam Mesaj: 48