Oyun Tavsiyesi
-
call of duty ghosts - Assassin's Creed IV - Black Flag - Need for Speed : Rivals - crysis 3
bu oyunları oynadım bunlara benzeyen oyun tavsiye edermisiniz beğendiğiz oynadığınız oyunlardan
Mod: Konuları uygun bölümlere açalım..
-
splintercell blacklist
-
banada bi mmorpg önerin yahu warlord of dreanor gelmeden önce takılıyım azcık
-
Mafia - Bioshock (infinite) - Metro
Bu 3 seri benim için efsanedir hocam. Mafia the City of Lost Heaven zaten gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandır. Bioshock Infinite'in dünyası beni baya bağlamıştı kendine. Hafif sepya havasında, Elizabeth'e zaten aşık olmuştum oyunda afsafd. Metro'yu oynayacaksan önce kitabını oku derim. Yok benim kitapla işim olmaz dersen de türkçe altyazısı mevcut (oyunçeviri ekibinin, her zamanki gibi güzel iş çıkarmışlar).
Metro'yu ilk oynadığımda atmosferi çok boğmuştu, 15-20 dk sonra falan kapatmıştım. Sonra kitabını okudum, oyuna tekrar başladım. O zaman anladım adamlar atmosferi o kadar güzel yansıtmışlar ki, o dünyayı yaşıyorsun resmen. Bir an önce aydınlığa çıkmak istiyorsun, karanlık boğmaya başlıyor. Kitaptan kurgulandığı için senaryosu da muhteşemdir.
Skyrim de oynayabilirsin. Sniper Elite 3'ü beğendim ben, önceki oyunlarından biraz daha farklı.
South Park'ı takip ediyorsan veya daha önceden 10-15 bölümünü izlediysen South Park the Stick of the Truth oyununu da tavsiye ederim.
-
Aion oynuyorum beklerim ...
-
ne0n12 bunu yazdı
Aion oynuyorum beklerim ...
Bir ara denemiştim de aşırı sıkıyo hocam 15 levelden sonra falan. Monotona bağlıyor. Cabal Online atlatmış bir bünyeye bu tarz oyunlar basit kaçıyor :P
2006'dan bu video, ki bu oyun ondan öncesinde de böyleydi :) İnternet Cafe'ci tayfa Knight oynuyordu, dolayısıyla oyunda acaip güzel bir ortam vardı oynayan herkes aklı başında, +20 adamlardı (ben clan'daki en küçük üyeydim). Cabal gibi başka bir oyun çıkmadıkça mmorpg olayı benim için bitti herhalde :)
http://www.youtube.com/watch?v=7SuMjDXStcI
-
Middle-Earth Shadow of Mordor öneririm hocam son günlerde bayağı bi sardı.
-
Nako19 bunu yazdı
Middle-Earth Shadow of Mordor öneririm hocam son günlerde bayağı bi sardı.
dün gece koydum linkini yarım saati var inince kuracağım bu oyunu bakalım nasılmış söyledikleri kadara iyimi
smnz tarafından 12/Eki/14 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
FarCry 3 ü oynamadı isen mutlaka oyna.
-
Arma 2 Türk modu ile :)
-
önerilerinizle beraber download linkide mevcutsa atar mısınız
benim gibi nerden indirceğini tam olarak bilmeyen arkadaşlarında işi görülür hem.