Oyun Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UlutinKuara
    UlutinKuara's avatar
    Erkek

The Evil Within dün itibariyle çıktı. Oyun Bethesda Softworks tarafından yayınlanıyor. Bethesda isminden oyunun ne kadar iyi olabilecegini az çok tahmin edebilirsin. 

http://www.youtube.com/watch?v=Zc-jvqJV4SI

UlutinKuara tarafından 15/Eki/14 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Rp sever bir insansan Arma 3'ün Life modlarından herhangi birisi ile online oynamak sana uzuuun süre yetecektir. :) Ama crackli sürüm kullanarak online oynanıyor mu orasını bilmiyorum. Aynı şekilde Battle Royale modu ile Hunger Games ve adı üzerinde Battle Royale kıvamında son kalan ödülü alır şeklinde de oynayabilirsin. 30-40 kişilik serverlarda çok zevkli oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

yeni farcryda geliyor.

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

far cry 3 oyna hocam dün bitirdim

Webci58 tarafından 15/Eki/14 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

cs go tbt klanı gel

http://i.imgur.com/zaUvTF2.jpg

abi temiz link verin gelmeyen müride olsun

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Konuyu açan Mürid ne yaptı ne etti hangi oyunları indirdi hangi oyunları oynadı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Skyrim veya fallout: new vegas oynamadıysan kesinlikle oynamalısın. Zaten oynadıktan sonra başka oyun oynarken hep bu iki oyunu düşünüceksin. "Neden her oyun onlar gibi değil ki?" diyeceksin kendi kendine. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Mafia - Bioshock (infinite) - Metro

Bu 3 seri benim için efsanedir hocam. Mafia the City of Lost Heaven zaten gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandır. Bioshock Infinite'in dünyası beni baya bağlamıştı kendine. Hafif sepya havasında, Elizabeth'e zaten aşık olmuştum oyunda afsafd. Metro'yu oynayacaksan önce kitabını oku derim. Yok benim kitapla işim olmaz dersen de türkçe altyazısı mevcut (oyunçeviri ekibinin, her zamanki gibi güzel iş çıkarmışlar).

Metro'yu ilk oynadığımda atmosferi çok boğmuştu, 15-20 dk sonra falan kapatmıştım. Sonra kitabını okudum, oyuna tekrar başladım. O zaman anladım adamlar atmosferi o kadar güzel yansıtmışlar ki, o dünyayı yaşıyorsun resmen. Bir an önce aydınlığa çıkmak istiyorsun, karanlık boğmaya başlıyor. Kitaptan kurgulandığı için senaryosu da muhteşemdir.

Skyrim de oynayabilirsin. Sniper Elite 3'ü beğendim ben, önceki oyunlarından biraz daha farklı.

South Park'ı takip ediyorsan veya daha önceden 10-15 bölümünü izlediysen South Park the Stick of the Truth oyununu da tavsiye ederim.

Hocam yazdıkların ilgimi çekti Mafia 3 İnanılmaz bir oyundu senaryosu falan çok büyülemişti beni şiddetle tavsiye ederim Sniper elite 2 oynamadıysan bir bak bir ara steam dağıtmıştı o sayede bitirdim sarıyor mermiyi salladığında ki animasyon falan iyidir yani South park ı oynayan varsa bana bir bilgi versin sarıyor mu ?

İmza nasıl atılıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Kutikula bunu yazdı

banada bi mmorpg önerin yahu warlord of dreanor gelmeden önce takılıyım azcık

abi pre purchase de 50 euro gibi bi fiyata satılıyor çıktıktan sonra düşer mi bu bunu alırsam şimdi 3 ay aç gezerim ben

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Mafia - Bioshock (infinite) - Metro

Bu 3 seri benim için efsanedir hocam. Mafia the City of Lost Heaven zaten gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandır. Bioshock Infinite'in dünyası beni baya bağlamıştı kendine. Hafif sepya havasında, Elizabeth'e zaten aşık olmuştum oyunda afsafd. Metro'yu oynayacaksan önce kitabını oku derim. Yok benim kitapla işim olmaz dersen de türkçe altyazısı mevcut (oyunçeviri ekibinin, her zamanki gibi güzel iş çıkarmışlar).

Metro'yu ilk oynadığımda atmosferi çok boğmuştu, 15-20 dk sonra falan kapatmıştım. Sonra kitabını okudum, oyuna tekrar başladım. O zaman anladım adamlar atmosferi o kadar güzel yansıtmışlar ki, o dünyayı yaşıyorsun resmen. Bir an önce aydınlığa çıkmak istiyorsun, karanlık boğmaya başlıyor. Kitaptan kurgulandığı için senaryosu da muhteşemdir.

Skyrim de oynayabilirsin. Sniper Elite 3'ü beğendim ben, önceki oyunlarından biraz daha farklı.

South Park'ı takip ediyorsan veya daha önceden 10-15 bölümünü izlediysen South Park the Stick of the Truth oyununu da tavsiye ederim.

Hocam yazdıkların ilgimi çekti Mafia 3 İnanılmaz bir oyundu senaryosu falan çok büyülemişti beni şiddetle tavsiye ederim Sniper elite 2 oynamadıysan bir bak bir ara steam dağıtmıştı o sayede bitirdim sarıyor mermiyi salladığında ki animasyon falan iyidir yani South park ı oynayan varsa bana bir bilgi versin sarıyor mu ?

Mafia 2 demek istedin herhalde hocam :) "Mafia the city of lost heaven" oynamadıysan asıl onu oyna derim. Sniper Elite 2'yi de oynamıştım ama tarzı pek sarmadı. Sniper Elite 3'ü beğendim ben.

South Park'ın en azından 15-20 bölümünü izlediysen, genel konsepti biliyorsan oyun muhteşemdir kesinlikle zevk alırsın. Ama bir çok bölüm önceki bölümlere gönderme içeriyor, yani 1-2 sezon izlemiş bile olsan tüm karakterleri tanımayacaksın, o kadar zevk almayacaksın. Gene de uzun süredir oynadığım en eğlenceli oyundu. Diziden daha fazla güldüğüm yerler vardı :)

Toplam Hit: 8690 Toplam Mesaj: 57