folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Kim Bunlar?

BOZKURTLAR

Özel Harekatçıların yürüyüşü

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vatan millet sakarya hoca

yenimi duydun :D youtubede arama yaparsan daha detaylı videolara ulaşırsın hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hocam bozkurt yürüyüşü nasıl oluyo?

cidden bilmediğimden soruyorum

edit: fransız kaldım galiba :D

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

İnsan değil bunlar! 

Kim bunlar? 

Bozkurtlar! Bozkurtlar! Bozkurtlar!

orjinal video - kesilmemiş hali -

http://www2.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=157856

Özel Harekatçıların söylediği türkünün orjinali

http://www.youtube.com/watch?v=z3isEoQn7V4&feature=related

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

birisi ne diye bağırdıklarını söylicek mi çatladım burda :D

edit: anlaşıldı tamam :D

kasımpaşaya değil ardahana kadar gitmezse g*tüm :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

birisi ne diye bağırdıklarını söylicek mi çatladım burda :D

" BOZKURT " diye bağırıyorlar.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

askerlikten sonra polisliğe geçmiş çoğu eski komando milliyetçi görüşte (genel olarak da mhp ye yakın) insanlardır, götlü göbekli polise benzemezler daha çok asker yapıdadırlar, bunlarda yere bakmak yasaktır, toplum olaylarında görev almazlar, terör gruplarına karşı görev aldıklarında her polis solundakini solunda yoksa önündeki arkadaşını korur, bunları görünce 300 spartalıyı anımsıyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

askerlikten sonra polisliğe geçmiş çoğu eski komando milliyetçi görüşte (genel olarak da mhp ye yakın) insanlardır, götlü göbekli polise benzemezler daha çok asker yapıdadırlar, bunlarda yere bakmak yasaktır, toplum olaylarında görev almazlar, terör gruplarına karşı görev aldıklarında her polis solundakini solunda yoksa önündeki arkadaşını korur, bunları görünce 300 spartalıyı anımsıyorum.

biraz daha yaşlı olsaydın özel harekat emeklisi olduğunu düşünürdüm :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:

300 spartalı ne yarram oluyor :) Eski Türk ordu teşkilatlarında jeteler adında özel eğitimli her türlü zorluğa karşı eğitilmiş süvari birlikleri vardı bunun Osmanlıdaki modeli başıbozuklardır. Türkiye Cumhuriyeti dönemindede bunların devamı olarak görülüyor bu birlikler.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

tamda yazacaklarimi yazmissin haci.

polisleri zerre sevmem ama ozel harekat baskadir benim gozumde..

ha birde sanki "bozkurt" sloglanli derken yasadisi birseymis gibi bir ima sezinledim.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    IRET bunu yazdı:

300 spartalı ne yarram oluyor :) Eski Türk ordu teşkilatlarında jeteler adında özel eğitimli her türlü zorluğa karşı eğitilmiş süvari birlikleri vardı bunun Osmanlıdaki modeli başıbozuklardır. Türkiye Cumhuriyeti dönemindede bunların devamı olarak görülüyor bu birlikler.

Duruşları onu andırıyor, diyarbakırda bir gösteri vardı orada kalkanları bir anda indirip grubun ilk sırasındakilerin göğüs kafeslerine sağlamca tekme yerleştirdikten sonra hızla bir adım geri atıp kalkanları kaldırıp arkadakilerden de destek alıp çok sert bir şekilde gruba duvar gibi çarptılar, ön iki sıra komple yerdeydi, sonra onların üstlerinden geçtiler ve arkadaki polisler bunları çekerek en arkaya attı, bu açıdan bakınca direk 300 spartalı gibiler sadece mızrakları eksik :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8461 Toplam Mesaj: 44