folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

Nitrous bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

bagırmakla sloganla olmuyor diye 100kere dedik.

ben de bunu anlamam. arkadaş tamam güzel kendine göre bir yanlış görmüşsün söylüyorsun. peki var mı bir önerin? hatayı birçok kişi görür ama önemli olan çözüm yolu sunabilmek.

fransız devriminden tut bir çok devrim hareketi bağrı bağıra slogan ata ata olmuştur dış güçler destekli olanları aynı kefeye koymuyorum.

Hocam sloganla felan olacak iş degil.Adamlar hukumetmı evet.Adamlar ozel harekattan daha üst seviyede yetkidemi evet eee bagırsan ne olucak 1 hafta içinde adamı gorevden alırlar hemen işte.Adamlar nasıl örgütleniyor nasıl cemaat içerisinde birbirini destekleyip maddi manevi destek topluyor.Milliyetçide solcuda oyle yapacak o zaman.Kaç kişi toplanıp haftada 1 gün yada ayda 2 kez değerlendirme yapıyor kaç tane var milliyetçi onu yapan ülkede?.Ama cemaatte adamlar her cuma akşamı yada haftasonu toplanıyorlar.Ayda 1 kez (yurtdısı ıcın soyluyorum) cemaatte üst seviyede olan adamlar toplanıp maddi ogrencı ve yonetım gıbı konular hakkında konusuyorlar.Adamlar gorev dagılımı yapıyor sen ogrencı bulacaksın sen maddi durumu denetleyeceksın sen toplantı konferans yerlerı ayarlayacaksın diye.Buldukları ogrencıler kahveden degıl üniversitelere gıdıyorlar yurtdısında Turk yabancı kim varsa başarılı onlara yaklasıyorlar.Türk kokenli ogrencılere yaklasıyorlar.Kac tane ülkü ocagı yapıyor bunu ? Ogrenciler burada aileleri yok diye yardım ediyorlar kendılerıne cekıyorlar manevi borclandırıyorlar.ogrencı evi acıp 5 tane ogrencıye yatak saglıyorlar yurtdısında.Varsa bunu yapan sağcı soyle bana bende destekleyım! Adamlar yeni gelen adamı gozunden anlayıp hemen adı soyadı okulu gıbı onemlı bılgılerı alıyorlar.Sana dini onemlı gunlerde erzak kitap getırıyorlar senı kendıne baglıyor yanı.Varsa cemaat gibi örgütlenen ocak yurtdısında yada yurtıcınde soylermısın?

---------------------------

Ülkü ocakları bunlar gibi önce yemleyip besleyip bi yere getirip sonra sömürsün mü. Bu ahlaken ve dinen yanlış hocam. Onlar kadar teşkilatlı yapılmıyor bu tür toplantılar çalışmalar sonuçta para onlarda güç onlarda polisler onlarda biz bir seminer yapmak için kırk dereden su taşıyoruz bunlar ne izin alıyor ne de akıllarına geliyor doğuştan dokunulmaz adamlar. Asıl bölücü bunlar hocam kendilerinden olmayanın hiçbir değeri yok. Hatta cemaate girebilmek için ya paran olacak ya işlerine yarayacaksın ya da başarılı olacaksın. 

bende onu diyorum işte adamlar maddi olmasada manevi borclandırıp sömürüyorlar.Hadi onu gecelim.Adamlar calısıyor abi it gibi.yurtdısında iş adamlarından bagıs topladılar.Hemde oyle bızım ülkede 5lira degil.Herkes cebinden ne çıkarsa.Adamlar deli gibi kitap basıp dagıtıyor gülen hocanın anıları ögütleri diye.Onemli adamların bircogu zaten yurtdısında.Yani dokunulmaz suan.Adamlar başta Türkler olmak üzere yardımda bulunuyor yanı bir sekilde zayıf insanları kendilerine cekıyorlar.Osmanlıyı  kullanıyorlar.Duvarlara tuğra asıp insanların derin duygularına dokunuyorlar.Bence yapılması gereken tek şey 1970 ve 1990 arası Abdullah Çatlıların yaptıgı gibi toplanılacak birlik olacak.Herzaman kafası çalışan adamlar toplanacak.Aynen cemaatin yaptıgı gibi.Kavga çıkınca en önde koşan adam degil sadece.

bişey yapamazsınız, gerektiğinde birleşmiş milletler ve nato gerekeni yapacak, önce alacaklarını alacaklar sonra postekilerini çıkarıp bir kenara atacaklar. bu işler böyle, daima efendiler kazanır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

sıkıntıda o işte zaten.Elden birşey gelmiyor şuanda.Gidip birisinin evinde toplansan biryerde toplansan adamlar örgüt kuruyor der baskın yapar.birkere ip kaptırıldı geri alınması zor suikast felanda yapsan bilmemnede yapsan kolay deviremezsin adamları.Bizde ne kadar mehmetçik çoksa onlarda da mürid çok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

sıkıntıda o işte zaten.Elden birşey gelmiyor şuanda.Gidip birisinin evinde toplansan biryerde toplansan adamlar örgüt kuruyor der baskın yapar.birkere ip kaptırıldı geri alınması zor suikast felanda yapsan bilmemnede yapsan kolay deviremezsin.

devirmek istedikten sonra her türlü devrilir de ne gerek var, tenhada yakaladıklarını delip geçsen gecede yirmi adam doğrarsın fakat ruhsuz ve beyinsiz de olsa doğradığın insan evladıdır ve bu bir süre sonra seni rahatsız eder. tr deki insanlar ne kadar iyilik yaparsan yap yaptıklarını anlamaz, insanlara değer verme, gerçekten dinle bu sözlerimi, sen ne kadar iyi niyetli düşünürsen o kadar tecavüze uğrarsın, fikren, madden, manen her çeşitte... elinden geldikçe az vergi öde, elinden geldikçe mal ve hizmet sat, ama onlardan hiç bir şey alma, icabında onlardan çal, ama onlara hiç bir şeyini verme, insan gözüyle de bakma onlara; yahudilerin hristiyan ve müslümanlara baktığı gibi bak, onlar sadece koyun. onlar kurbanlık koyunlar, aklını çalıştır ve kargaşa zamanlarında kendine dokunulmayacak donanımı kazan, cukkan da sağlam olsun, onlar ölürken uzaktan seyreder yeni yönetimin yerleşmesini beklersin. insan her dinin, her yönetimin altında yaşar, uğraşmaya gerek yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8462 Toplam Mesaj: 44