folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

Özel Harekat Polislerinden 'Bozkurt' Sloganlı Yürüyüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Bozkurtları MHP'ye, ülkücülere, A'ya B'ye mal etmek yanlıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin maskotu/sembolü -adına ne derseniz artık- Bozkurt'tur. Atatürk zamanında Bozkurt'lu para ve pul basılmış, sigara,vs gibi çeşitli ürünler Bozkurt markası ile üretilmiştir. Atatürk'ün kişisel eşyaları arasında bir bozkurt heykeli vardı sanırım, bir müzede görmüştüm.

Dolayısıyla, ordumuzda, polisimizde Bozkurt ismini duymamız, şekillerini görmemiz garipsenecek bir durum değildir.

Nasıl ki ABD'nin sembolü kartal ise, bizim de bozkurttur.

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

cannfree bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nitrous bunu yazdı:

cannfree bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    cannfree bunu yazdı:

o bozkurtlarla bu tenekeler karıştırılmasın diye dedim

sen ne yaptın lan cücük ülken için dinin için derler adama.

öyle ekranın karşısında göt büyütüp onu bunu eleştirmek tenekeliğin danişkasıdır. 

bu gün ermeni dölleri sözde sorkırımı anmak amacıyla taksimde toplandılar. Ne yaptın bu şerefsizlik karşısında mesela?

bak aynı tıngırtı senden de geliyor. onlar orda bağırıyor sen burda....

ne oldu şimdi ? bana hakeret ettin başın göğe erdi ?

türk ulusunun bayrağı birleşmiş milletlerde bir karış daha mı yukarı mı asıldı ?

BAK EVLAT YAŞINA VERİYORUM O HAKARETİNİ BİR ŞEY DEMİYORUM!

ne yaptığım kısmını geçiyorum.

reisin de demiş zaten; "en ufak bi harekette ülkücü camiayı sokaklarda değil, bilim sahalarında, entellektüel alanda karşınızda bulursunuz" diye :D ondan şüphem yok!

şimdi ne yapmadığım kısmına geleyim;

beyaz beremi takıp trabzondan yola düşüp hrant dink'e kurşun sıkmadım.

ne vatan elden gidiyor diye kimsenin kanına girdim ne başkasının kanına girlimesine izin verdim

3-5 çakalın sözüne aldanıp gaza gelip sokağa eyleme çıkmadım.

onu bunu kuranı kerim yanında da üç kurşun yollayarak tehdit etmedim.

liseli gençlerin kavgası için adam toplamadım.

üniversitede yurtlarında ona buna bilmem nelik taslayıp, kendi namaz kılmadığı halde kimseye din iman dersi vermeye kalkmadım

kürtleri de emenileri de bu vatanın öz be öz evladı olarak gördüm.

son olarak anlamdığın noktayı söyliyim koca cihan devletini, koca çınarı bu hastalık bitirdi

bu milliyetçilik, kafatasçılık hastalığı...

elimizde kala kala bir damla toprak kaldı

bulgarlar arnavutlar araplar derken

en son ermeniler gitti, bugün sıra kürtlerde

bugün saDece bir biz bir de kürt kardeşimiz kaldık

yakındır onları da el birliğiyle küstürmemiz.

ha gayret ülkücü gençlik ha gayret...

evlat ne lan ibiş?

çok bilmiş konuşuyorsun ama götü kızıldan fazlası değilsin.

Herşeyede kılıf uyduruyorsun ne güzel vicdanını rahatlar sen.

ne yapmadığını çok iyi biliyorum ben senin. sen bana 

NE YAPTIĞINI anlat.

Osmanlı milliyetçilikten yıkılmadı milliliğini kaybettiği için yıkıldı.

Devrişmeleri doldurdu arap kültürüyle asimile oldu.

Atatürk onun için Türk kültürünü Türk tarihini Türk benliğini geliştirip canlandırmaya çalıştı. Eğer Atatürk'ün bu çabalarına karşılık bizim milletimizde birşeyler yapsaydı şimdi çok daha farklı olurdu herşey.

Ulan sanki tek suçlu Türklermiş gibi konuşuyorsun. Bu adamlar 1924 den beri isyan ediyor bölge bölge. Biz mi küstürmüş oluyoruz şimdi? 

Vallaha bu ülkede Türk olmak çok zor.

Benim Reisime laf çakıyorsun aklınca ama bak bakim bir 80 lerin ülkücüsüne bir 90 lardaki ülkücü gençliğe birde şimdikilere.Ve bu örtülü misyonerliği bir müslüman duyarlılığı ile protesto eden kim var başka? 

Senin gibiler eskiden korkardı nefret ederdi şimdi hasetliğinden kıskançlığından nefret ediyor.Gerek Ülkü Ocakları Türk Ocakları Aydınlar Ocağı gibi kuruluşlar gerek parti kanalında okumuş kültürlü entellektüellerin ağırlığı var.Bunu sindiremeyen fitneciler fırsat kolluyor bir olay olsada hadi "ülkücüler" diyip şunları kavgaya kargaşaya sürsek diye. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cannfree bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    cannfree bunu yazdı:

o bozkurtlarla bu tenekeler karıştırılmasın diye dedim

http://www.youtube.com/watch?v=idVVr8247tY

böyle mi müslüman ve milliyetçi olunuyormuş, breh breh...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin maskotu/sembolü -adına ne derseniz artık- Bozkurt'tur. Atatürk zamanında Bozkurt'lu para ve pul basılmış, sigara,vs gibi çeşitli ürünler Bozkurt markası ile üretilmiştir. Atatürk'ün kişisel eşyaları arasında bir bozkurt heykeli vardı sanırım, bir müzede görmüştüm.

Dolayısıyla, ordumuzda, polisimizde Bozkurt ismini duymamız, şekillerini görmemiz garipsenecek bir durum değildir.

Haklısın hocam hiçbir parti ve ya grubun tekelinde değildir BOZKURT.

Ancak şunuda unutmamakta fayda var. 

Atatürk'ün vefatından sonra Bozkurt izleri her taraftan silinmeye başlamıştır. Gerek para ve pullar gerek Bozkurt heykellerinin ve biblolarının imhası gerekse bozkurt resmi ve ismi taşıyan ürünlerin değiştirilmesi ve ya kaldırılması gibi.

Ama Nihal Atsız'ın önderliğinde Türkçülük fikriyatını savunan aydınlar silinen ve unutturulmaya çalışılan BOZKURT'u tekrar canlandırmış bunun cezasını(!) ağır bir şekilde tabutluklarda çekmişlerdir. O aydınlar olmasaydı belkide şimdi "BOZKURT"un bizim için japon balığından ya da angustan farkı olmayacaktı.

O "BOZKURT" kıyımının yapıldığı çetin dönemde onu sahiplenip tekrar dirilten TÜRKÇÜLER bence BOZKURT'u sahiplenme hakkına sonuna kadar sahiplerdir.

Sonuçta bir nevi ölmüş olan BOZKURT'u diriltmişlerdir. Bu sahiplenme diğer Türklerin sahiplenmesine engel bir durum oluşturmamaktadır. Hepimizin 300 milyon Türk'ün ortak değeridir BOZKURT erdoğan her ne kadar çirkin bir benzetme yapsada onu Türklükten yoksunluğuna vermek gerekir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

En doğru yorum bu olmuş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

cannfree bunu yazdı:

evlat ne lan ibiş?

NE YAPTIĞINI anlat.

Atatürk onun için Türk kültürünü Türk tarihini Türk benliğini geliştirip canlandırmaya çalıştı. Eğer Atatürk'ün bu çabalarına karşılık bizim milletimizde birşeyler yapsaydı şimdi çok daha farklı olurdu herşey.

Ulan sanki tek suçlu Türklermiş gibi konuşuyorsun. Bu adamlar 1924 den beri isyan ediyor bölge bölge. Biz mi küstürmüş oluyoruz şimdi? 

Benim Reisime laf çakıyorsun aklınca ama bak bakim bir 80 lerin ülkücüsüne bir 90 lardaki ülkücü gençliğe birde şimdikilere.Ve bu örtülü misyonerliği bir müslüman duyarlılığı ile protesto eden kim var başka? 

Senin gibiler eskiden korkardı nefret ederdi şimdi hasetliğinden kıskançlığından nefret ediyor.Gerek Ülkü Ocakları Türk Ocakları Aydınlar Ocağı gibi kuruluşlar gerek parti kanalında okumuş kültürlü entellektüellerin ağırlığı var.Bunu sindiremeyen fitneciler fırsat kolluyor bir olay olsada hadi "ülkücüler" diyip şunları kavgaya kargaşaya sürsek diye. 

kelimler değişyor ama uslup hala aynı!

inan artık çok sıkıldım senin gibi klavye delikanlılarından!

hadi sevindiriyim seni, son söz hakkı sende olsun. mutlu olursun en azından: )

son msjımdır daha cvp yazmıyıcam!

yalnız inceleminizi istediğim iki konu var

1- kangal mı kurt mu türk milletinin sembolü- mümtaz er türköne

2- atatürk arnavut muydu, peygamber arap mıydı, fatih'in annesi ecnebi miydi...

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    IRET bunu yazdı:

askerlikten sonra polisliğe geçmiş çoğu eski komando milliyetçi görüşte (genel olarak da mhp ye yakın) insanlardır, götlü göbekli polise benzemezler daha çok asker yapıdadırlar, bunlarda yere bakmak yasaktır, toplum olaylarında görev almazlar, terör gruplarına karşı görev aldıklarında her polis solundakini solunda yoksa önündeki arkadaşını korur, bunları görünce 300 spartalıyı anımsıyorum.

300 spartalı ne yarram oluyor :) Eski Türk ordu teşkilatlarında jeteler adında özel eğitimli her türlü zorluğa karşı eğitilmiş süvari birlikleri vardı bunun Osmanlıdaki modeli başıbozuklardır. Türkiye Cumhuriyeti dönemindede bunların devamı olarak görülüyor bu birlikler.

Duruşları onu andırıyor, diyarbakırda bir gösteri vardı orada kalkanları bir anda indirip grubun ilk sırasındakilerin göğüs kafeslerine sağlamca tekme yerleştirdikten sonra hızla bir adım geri atıp kalkanları kaldırıp arkadakilerden de destek alıp çok sert bir şekilde gruba duvar gibi çarptılar, ön iki sıra komple yerdeydi, sonra onların üstlerinden geçtiler ve arkadaki polisler bunları çekerek en arkaya attı, bu açıdan bakınca direk 300 spartalı gibiler sadece mızrakları eksik :)

bunun videosu varmı hocam versende baksak

Allah büyüktür vesselam...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

cannfree bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

cannfree bunu yazdı:

evlat ne lan ibiş?

NE YAPTIĞINI anlat.

kelimler değişyor ama uslup hala aynı!

inan artık çok sıkıldım senin gibi klavye delikanlılarından!

hadi sevindiriyim seni, son söz hakkı sende olsun. mutlu olursun en azından: )

son msjımdır daha cvp yazmıyıcam!

yalnız inceleminizi istediğim iki konu var

1- kangal mı kurt mu türk milletinin sembolü- mümtaz er türköne

2- atatürk arnavut muydu, peygamber arap mıydı, fatih'in annesi ecnebi miydi...

ya sen baştan söylesene ne ayak olduğunu böyle:)

bana müm tazer in oku diyorsun. 

Tayyip karısını aday yapmadı

kendisinide yapmadı 

aday listeleri açıklanana kadar akp yağdanlığı yapan adam listeye giremeyince akp hata yapıyor demeye başladı. Bu bile bu insanın nasıl bir kişiliği olduğunu gösterir ki adam "eski ülkücü" sıfatı ile ülkücülerin maneviyatını zedelemeye Türklüğe her türlü saldırıyı kendine görev adleden bir paralı kalemşör.

Bak aslında basit bir olayda dahi milletin beynini bulandırmayı hedefliyor. Ne olur yani BOZKURT değil de KANGAL hatta BILDIRCIN olsa Türk'ün sembol hayvanı.  Önemli olan hangi hayvanın ya da neyin olduğu değildir onun sembol olarak kabul görmüş olmasıdır.

Aynı şekilde bu ve bu adamın uşaklığını yaptığı güruhun paralı kalemşörlüğünü yapanlar "kurt işaretini" "çırpınırdı karadeniz marşını" "ya sev ya terket sloganını" ve buna benzer bir çok Ülkücü Milliyetçi Türkler için ayrı bir yere sahip olguları asılsız iddaalar ve çeşitli saptırmalarla içini boşaltmaya bu olguların Ülkücü kesim üzerindeki duygusal etkilerini azaltmayı hedefliyorlar.

2. Atatürk'de benim gibi YÖRÜK'tür ben Bozdoğan yörüğü o ise Konya Karaman bölgesinden Kocacık Yörüğüdür öz be Öz Türk'tür. Ama farzedelim ki Atatürk ermeni olsun. O zaman ona olan saygım daha da artar. Günümüzde Türk'üm diyenler bu millete bin türlü zarar  verirken ermeni asıllı biri Türk Milletine böyle hizmet ediyorsa benim ona bağlılığım daha da artar.Aynı şekilde Peygamber efendimiz'in Hz. İbrahim'in soyundan geldiğini biliyorum Tüm peygamberler gibi. Fatihin annesi ecnebi olabilir Osmanlı'da ecnebi hanım alan çok padişah var. Soy Baba'dan geçer.Ki sen beni kafatasçılarla karıştırdın galiba.

Ülkücü ırkçı olmaz. Milletini sever Türklüğüyle gurur duyar ama diğer milletleri aşağılamaz kendisini onlardan üstün görmez.Çünkü Ülkücülük 

Türklük şuuru ile İslamı yaşamak Onun Sancaktarlığını yapmaktır. İslamiyette de ırkçılığın yeri yoktur.Bu nedenler Ülkücüler için "ırkçı" yaftasını vuranlar baştan hataya düşmektedir.

Bu tür ayak oyunları ortaokul çağındaki çocukların beynini bulandırabilirsin belki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bkz: Bozkurt destanı

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    IRET bunu yazdı:

askerlikten sonra polisliğe geçmiş çoğu eski komando milliyetçi görüşte (genel olarak da mhp ye yakın) insanlardır, götlü göbekli polise benzemezler daha çok asker yapıdadırlar, bunlarda yere bakmak yasaktır, toplum olaylarında görev almazlar, terör gruplarına karşı görev aldıklarında her polis solundakini solunda yoksa önündeki arkadaşını korur, bunları görünce 300 spartalıyı anımsıyorum.

300 spartalı ne yarram oluyor :) Eski Türk ordu teşkilatlarında jeteler adında özel eğitimli her türlü zorluğa karşı eğitilmiş süvari birlikleri vardı bunun Osmanlıdaki modeli başıbozuklardır. Türkiye Cumhuriyeti dönemindede bunların devamı olarak görülüyor bu birlikler.

Duruşları onu andırıyor, diyarbakırda bir gösteri vardı orada kalkanları bir anda indirip grubun ilk sırasındakilerin göğüs kafeslerine sağlamca tekme yerleştirdikten sonra hızla bir adım geri atıp kalkanları kaldırıp arkadakilerden de destek alıp çok sert bir şekilde gruba duvar gibi çarptılar, ön iki sıra komple yerdeydi, sonra onların üstlerinden geçtiler ve arkadaki polisler bunları çekerek en arkaya attı, bu açıdan bakınca direk 300 spartalı gibiler sadece mızrakları eksik :)

bunun videosu varmı hocam versende baksak

canlı izledim ben onu :) o zaman telefonlarda bu şekil şahane kameralar yoktu, polisin eli de terör örgütü üyelerine gayet güzel kalkıyordu. dha da o görüntünün olması lazım, 10 dakikalık süper bir çatışma, 20 metre ilerimizde kanal d çekiyordu, çok da tepki almıştı. arkadaşa soracam onda kayıtlı olabilir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8463 Toplam Mesaj: 44