folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Özel Psikiyatri Sorunları Kökünden Halleder Mi

Özel Psikiyatri Sorunları Kökünden Halleder Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bu hastalığın kötü yanlarından biri de hastanın hasta olduğunu kabul etmeyişi. şiddetli inkar ve direnç gösteriyorlar. kabul etmiş gibi yapıp ikili oynuyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Adam esrar çekmiş, beyni sulanmış. Hayal gücü ile yaşıyor. Mantık gitmiş.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Seni seviyoruz flybatwin. Özel mözel uğraşma en kısa zamanda en yakın devlet hastanesine git. Belki de sorun psikolojik değildir. Ve emin ol herşey daha iyi olacaktır.

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vay amk adam düşünmemekten şikayetçi bende düşünmekten :D

hacı sen paranoyaya baglamıssın herşeyi amk kabul et 

do_som tarafından 20/Kas/17 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Her konunda psikiyatriye git diyoruz gitmeyeceksen neden soruyorsun soruyorsan neden gitmiyorsun

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    raul bunu yazdı

Bu ilaclari gizlice icirilmis olamazsin. Psikiatra git. Ozel veya devlet farketmez. Problemlerin oldugu asikar. Bunlari doktora anlat 

Bu sorunların düzeleceğine inanmıyorum ilaç iç deyip gönderecek  benim profesyonel yardıma ihtiyacım var

ya kardeşim , kendi doktorun kendin olacaksın, seni sıkıntıya ne düşürüyorsa uzaklaşmanın yollarını arayacaksın, bulamıyorsan da o sıkıntıları kabul edecen. Ben böyle böyle Atlattım , doktor dayıyor ilacı bi zikede yaramıyor. Birde Allaha sığınacan, neyi yanlış yapıyon bakacan. Kimse kimsenin iç halini bilemez ve herkes kendi derdini dünyanın en büyük derdi olarak görür. Tamda bu noktada haline şükredip yaradana tevekkül etmek, seni ciddi anlamda rahatlatacaktır. İçinde fırtınalar kopuyorsa sende gizli hazineler var ve insan ve cin şeytanları seninle bunun için uğraşıp sana vesvese verebiliyorlar. Başta bahsettiğim ortamından uzaklaş lafzını bak atalarımız ne güzel demiş " tebdili mekanda ferahlık vardır" diye. Sözün özü Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemiyor, eşşekten düşmüş biri olarak konuşuyorum. Allaha sığın,güven ve sabret ve kafatasının içindeki beynini kendi lehine kullanmayı öğren, inan herşey senin elinde.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı

birşey sormak istiyorum  bazı kimyasal ilaçlarla  beyindeki fonksiyonları durdurmak mümkünmü mesala  düşünememe  anlayama  fikir üretememe  yazıları okuyunca anlayama  ma   algılayamama  öğrenememe  hayal kuramama gibi  şeyleri  engelleyen  beyindeki bu  fonsiyonları durduran kimyasal ilaç lar varmıdır psikiyatride  yada illegal ... çünkü bunları hepsi bende var  acaba bu ilaçları gizlice  içirilmiş olabilirmiyim çünkü eskin böyle şeyler yoktu özel psikiyatriye gitsen adama para saysam bu sorunları çözebilir mi   artık  1 yıldır  internete girmiyorum  yazılar karınca gibi gelmeye başladı  hiç bir şeyi anlayamaz hale geldim  bu nedersiniz acaba birde recep ivedik gibi dr 3000 dolar istermi  üstüne beni düzeltmeden

Belki de benzer sebepten daha önce doktora başvurdun ve kimyasal ilaca başlandı ve şimdi de bu kimyasal ilaçları kestiler, normale döndün, hatırlamıyorsun..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

birşey sormak istiyorum  bazı kimyasal ilaçlarla  beyindeki fonksiyonları durdurmak mümkünmü mesala  düşünememe  anlayama  fikir üretememe  yazıları okuyunca anlayama  ma   algılayamama  öğrenememe  hayal kuramama gibi  şeyleri  engelleyen  beyindeki bu  fonsiyonları durduran kimyasal ilaç lar varmıdır psikiyatride  yada illegal ... çünkü bunları hepsi bende var  acaba bu ilaçları gizlice  içirilmiş olabilirmiyim çünkü eskin böyle şeyler yoktu özel psikiyatriye gitsen adama para saysam bu sorunları çözebilir mi   artık  1 yıldır  internete girmiyorum  yazılar karınca gibi gelmeye başladı  hiç bir şeyi anlayamaz hale geldim  bu nedersiniz acaba birde recep ivedik gibi dr 3000 dolar istermi  üstüne beni düzeltmeden

Belki de benzer sebepten daha önce doktora başvurdun ve kimyasal ilaca başlandı ve şimdi de bu kimyasal ilaçları kestiler, normale döndün, hatırlamıyorsun..

HASSİKTİİİR

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

vay amk adam düşünmemekten şikayetçi bende düşünmekten :D

hacı sen paranoyaya baglamıssın herşeyi amk kabul et 

Daha önce söylemeyi unuttum beni hoca goturmuslerdi adam büyücü cinci bir adam beni okuttular ona  2 gün sonra şiddetli mide bulantısı baş ağrısı vardı  bişey olursa telefon et demişti telefon ettim yarimsatte iyileşti böyle 4   5  kere  midem bulandı başım döndü adam telefon ediyon anında iyilesiyom ona gittiğimde çok düşünürdüm artık düşünce hayal kitap okuma film izleme müzik dinleme oyun oynama internette girme hepsi yok oldu  unutkanlık artı  anneme diyon bu adam havadan ilaç ver ek yaptı diyorum o ne anlar deyip gecistiriyor

flybatwin tarafından 21/Kas/17 18:05 tarihinde düzenlenmiştir

www.tekno50.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı

hacım direk konuya girelim , neyi ne kadar kullanıyorsun . 

Özetle ne kullanıyorsun . Söylersen sana yardımcı olabilirim .  :) 

Şaka bir yana bu söylediklerim arasında ciddiyetde var , kullanıyorsan , kullandığın uyarıcı veya keyf verici maddeler bu etkiyi yapabilir. 

Kullanmıyorsan , Psikiyatri sana zaten uyuşturucu verecektir. Mesela uyuşturucu tedavisinde bile doktor az miktarda farklı farklı uyşturucu içeren birkaç ilaç verir , ve anlatır . Bağımlılığı yönünü değiştirmeliyiz bu maddelere bağlı hale geldiğinde bunlarıda yavaş yavaş bıraktıracağım der ... Ve sonunda bıraktırma zamanı geldiğinde bir ev bir araba parasını zaten vermiş olursun (sadece doktora) . Tabi sonuç nafile . Yani para verip uyuşturucu alacağına git çakralarını açacak uyşturucuları sen iç ;) 

Saçma gelebilir ama realitede böyle malesef ... 

I Love Software , Software is a life...
Toplam Hit: 5312 Toplam Mesaj: 32
özel psikiyatri