Özgecan'ın Katili Öldürüldü
-
TOMBLACK bunu yazdı
fazla abartıldı bu konu sıktı artık olan olmuş buna benzer çok olay var bu kızın ne özelliği var anlamadım kişisel fikrim
Aramızda oğlancı birisi varsa sevabına şuna bi el atsın
-
TOMBLACK bunu yazdı
fazla abartıldı bu konu sıktı artık olan olmuş buna benzer çok olay var bu kızın ne özelliği var anlamadım kişisel fikrim
Nasıl bir beyinsizlik örneğisin, efsane küfür etmek istiyorum sana ağız dolusu ama değmezsin ergen.
-
acab bunu yazdı
olayı mahkumlar yaptırdı iyide benim esas merak ettiğim sözde faşiştlerden nefret edipte taksim meydanında içerde insan olan gebertsin şunları diye bağıran arkadaşlar şimdi içerdeki arkadaşlara mı bakacaklar veya hesaplarına paramı yatıracaklar neyse
godoman işi olduğu açıkca belli adanada ne savcı kalır şu dakikadan sonra ne cezaevi idaresi kalır cezaevi subaylarını bile şutlarlar..
ayrıca cezaevinde soda şişesinin işi yok.. cam olarak sadece bardak var.. özellikle F ve E tiplerinde
Güya ateşli silahta girmiyordu hocam ama sonuç ortada.
-
mkyb bunu yazdıacab bunu yazdı
olayı mahkumlar yaptırdı iyide benim esas merak ettiğim sözde faşiştlerden nefret edipte taksim meydanında içerde insan olan gebertsin şunları diye bağıran arkadaşlar şimdi içerdeki arkadaşlara mı bakacaklar veya hesaplarına paramı yatıracaklar neyse
godoman işi olduğu açıkca belli adanada ne savcı kalır şu dakikadan sonra ne cezaevi idaresi kalır cezaevi subaylarını bile şutlarlar..
ayrıca cezaevinde soda şişesinin işi yok.. cam olarak sadece bardak var.. özellikle F ve E tiplerinde
Güya ateşli silahta girmiyordu hocam ama sonuç ortada.
hocam cam şişe farklı silah,telefon,uyuşturucu farklı bi olay bi laf vardır para var derman var :D
-
Gebersin ipne böylesi yer yuzunde yaşamasin kabir azabi ceksin babasinida hayatta tutma çalisan doktora yazik birak kan kaybindan ölsün şerefsiz
DanqerLine tarafından 11/Nis/16 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi olmuş haysiyetsiz piçlere gebersin babasıda iyice işkence edilcekti işkence edilirken gebereceklerdi
-
ben, hapiste benzer ölüm vakaları yaşanırsa hiç idama bile gerek kalmadan bu tip olaylarda suç oranı düşer diye düşünüyorum.
garip bulabilirsiniz ama etkili olabilir.
-
TOMBLACK bunu yazdı
umarım bir gün seni de s.kip öldürürler de sonra ormanlık bir yerde çalı çırpıyla güzelce yakarlar.
-
Adalet toplum vicdanını rahatlatamayınca toplum kendi vicdanını rahatlatıyor. Ne kadar tehlikeli aslında
-
Orospu cocuguni oldurup iyilik etmisler