folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Özgecan'ın Katili Öldürüldü

Özgecan'ın Katili Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

farklı bir şey yazıp kendimi zeki hissedeyim düşüncesiyle atılmış bir post için fazla dalaşmışsınız

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bak acıklama yaptım kimse yok gelsin biri desin burda böyle dedin yanlış tamam derim ama yok ergen gibi küfür ederim yaparım ederin anlama yok yorum beceriside yok boş insan aynı şeyi konuşup farklı algılanan farklı bir yerinden bakınca olaya tecavüzcü oldum bilmem ne dendi biride çıkıp bilader yanlış anlaşılma oldu duyarlı vatandaş nerde saygı nerde daha olayı bilmeden kıvıranlar bu ülke harbiden saçmalıkla dolu öz eleştiri ne desen ananı ta diye başlar bu zihniyet bak nerde şimdi bu dallamalar ne oldu bir deli yanlış anladı taşı attı diğerleri arkasın gitti benimde bunda suçum yok değil uslup olarak ama bu kadarda olmaz sanıyordum bu forumda bu arada klavye bozuk yazı ondan böyle yanı konu 5 post sonra saçma yorum küfürle bitseydi daha iyi olurdu bu kadarı fazla gelir bu ülkeye zeki hissederim felan ne yaptım anlamadım ne art niyet nasıl bir algı demek forumda dıştan izlenimim bu yönde bende böyle tiplere uyuz olurum aslında kendini zeki sanan tiplere

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

TOMBLACK niye haklı ?  tomblack diyor ki ülkede buna benzer yüzlerce olay oluyor , kaçınız kaç tanesini biliyorsunuz medya kaçta nesini gösteriyor benim kızıma olsa aynısı kaç kişi bilecek ? göz göre göre kaç tane cocuga tecavüz ediliyor cinsel istirmasrda bulunuluyor hiçbirşey olmuyor ancak medya 1-2 olaya herkezi kitleyip sanki türkiye de başka tecavüz yokmuşgibi  sadece bu olay varmış gibi gösteriyor diğer olaylara da sessiz kalıyoruz görmediğimiz için.

TOMBLACK niye haksız?  çünki kendini yanlış ifade etti.

hergün ama her gün bu ülkede 18 yaş ve altı cocuklar cinsel istirmara uğruyor , dayak yiyor ve biz yüzde birini bile görmüyoruz toplum olarak gözlerimizi gerçekten açmadıgımız sürece bizim yılda 1-2 olayla sanki ülkede sadece bu kadar az sıkıntı varmış gibi gazımızı alıp susturacaklar , hükümet elinde olsa tacizi istismarı serbest bırakacak , muhalefet iyi yapılan şeylere bile muhalefet etmekle mesgul 

siz sanıyormusunuz ki şuan ilk okul okuyanlar sizlerden daha iyi bir eğitim alıyor ? çok daha sapık çok daha cahil çok daha şarlatan bir nesil geliyor arkadan farkında değilsiniz.

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

amk dayanamadılar öldürdüler dimi sonunda.  üzüldüm amk. 

ben o hapishanede kalıyor olsam ve sözü geçen bi mahkum olsam. kimseye asla öldürtmezdim. ölmesi adamın kurtuluşu amk.

daha yıllar yıllar yasayacaktı bir köpek gibi...

olan oldu artık umarım bugune kadar götünde çok sayıda soda şişesi patlatmışlardır ne diyim.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

TOMBLACK niye haklı ?  tomblack diyor ki ülkede buna benzer yüzlerce olay oluyor , kaçınız kaç tanesini biliyorsunuz medya kaçta nesini gösteriyor benim kızıma olsa aynısı kaç kişi bilecek ? göz göre göre kaç tane cocuga tecavüz ediliyor cinsel istirmasrda bulunuluyor hiçbirşey olmuyor ancak medya 1-2 olaya herkezi kitleyip sanki türkiye de başka tecavüz yokmuşgibi  sadece bu olay varmış gibi gösteriyor diğer olaylara da sessiz kalıyoruz görmediğimiz için.

TOMBLACK niye haksız?  çünki kendini yanlış ifade etti.

hergün ama her gün bu ülkede 18 yaş ve altı cocuklar cinsel istirmara uğruyor , dayak yiyor ve biz yüzde birini bile görmüyoruz toplum olarak gözlerimizi gerçekten açmadıgımız sürece bizim yılda 1-2 olayla sanki ülkede sadece bu kadar az sıkıntı varmış gibi gazımızı alıp susturacaklar , hükümet elinde olsa tacizi istismarı serbest bırakacak , muhalefet iyi yapılan şeylere bile muhalefet etmekle mesgul 

siz sanıyormusunuz ki şuan ilk okul okuyanlar sizlerden daha iyi bir eğitim alıyor ? çok daha sapık çok daha cahil çok daha şarlatan bir nesil geliyor arkadan farkında değilsiniz.

so what ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bu olay bizim burada oldu(Tarsus) şerefsiz ama ölüm temizlik olmuş.Sakat kalmalıydı daha ağır olmalıydı ölümü

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    Shed510 bunu yazdı

Adalet toplum vicdanını rahatlatamayınca toplum kendi vicdanını rahatlatıyor. Ne kadar tehlikeli aslında

+1

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alıntıdır :

öz babasını bile bıçaklayan cani, katil. 

kuyumculuk yapan baba necmettin altındöken bir dönem çok varlıklıydı. ama kuyumcu dükkânları yaklaşık 15 yıl önce soyuldu. bundan sonra zar zor açılan yeni dükkân tutmadı ve iflas etti. bu süreçte zenginliğini kaybeden necmettin altındöken’in tavırları değişti. 

her gün dayak yedi

hem karısını hem de çocuklarını dövmeye başladı. evde hep dayak ve kötü muamele yaşandı. ilk başta el üstünde tutulan ve rahat büyüyen suphi, bir anda her gün dayak yiyen bir çocuğa döndü. ilkokulu bitiremediği gibi uyuşturucu madde de kullanmaya başladı. 10 yıl önce motosikletiyle bir trafik kazası yaptı. bu kazada yaşlı bir kadın kötürüm kaldı. 

kafatasının yarısı yok

2 kez kalbi duran suphi’nin de kafatasının yarısı kırıldığı için alındı. tahrip olan bölümüne yapay doku takıldı. 

5 yıl önce kız kaçırdı

yaklaşık 5 yıl önce babası suphi için sanayide bir hırdavatçı dükkânı açtı. burada çaycılık ve temizlik yapan eşi neslihan ile tanıştı. ailesi izin vermeyince neslihan’ı kaçırdı. 

babasını bıçakladı

düğününden 2 gün önce de tartıştığı babasını bıçakladı. bu arada hırdavatçı iflas etti, işleri iyice kötüye gitti. 

bu süreçte kamyonlarda şoförlük yaptı. babasını rol model alan suphi, armut dibine düşer misali, annesi, kız kardeşi ve karısını devamlı dövüyordu. yaptığı birçok işte dikiş tutturamayan genç adam en son özgecan’ın bindiği mersin tok minibüslerinde şoförlük yapıyordu. diğer zanlı fatih gökçe de aynı minibüste muavin olarak çalışıyordu. cinayetten sonra da yardım etmesi için ilk olarak fatih gökçe’yi aradı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar Özgecan olayının neden simgeleştirildiği konusuna takılıp kalmış. Mesele şu. Bu tip olaylarda oluşturulan toplumsal duyarlılık sayesinde faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması ve bu kararın emsal oluşturması için uğraşılıyor. Aslında emsal karar diğer olaylarıda dolaylı yoldan etkiliyor. Mantık doğru bence.

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Shed510 bunu yazdı

Bazı arkadaşlar Özgecan olayının neden simgeleştirildiği konusuna takılıp kalmış. Mesele şu. Bu tip olaylarda oluşturulan toplumsal duyarlılık sayesinde faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması ve bu kararın emsal oluşturması için uğraşılıyor. Aslında emsal karar diğer olaylarıda dolaylı yoldan etkiliyor. Mantık doğru bence.

Aynen. Cem Garipoğlu başka türlü yakalanmazdı yoksa. Bugün davası görülen başka bir olay daha vardı. 

Hani şu öğrencisine tecavüz edip intihar etmesine sebep olan olay. 

Hakim kızın rızası var dedi sapığı serbest bıraktı. Kızın babası bu iş burada bitmez demiş. Muhtemelen dışarıda vuracak herifi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 9452 Toplam Mesaj: 63
özgecan arslan