folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet

Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Google dan nasıl arattıracağımı bulamadım, pamukkale şubeside biraz uzakta kalıyor bana. Arkadaşın puanlarıyla bana bilet aldık, otobğste sıkıntı çıkartırlarmı ?

cevaplandıktan sonra modlar silebilir (biraz tutuşma yaşıyorum ondan)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Arkadaşın puanlarıylada olsa yolcu ismine senin adın yazıldı mı hocam? Onun dışında arkadaşın adına bile olsa biletlere bakıldığına daha hiç şahit olmadım. Muavin gelip nereye gidiyorsunuz dediğinde veya arkadaşının ismini söylediğinde evet burda dersin geçer gider hocam

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Arkadaşın puanlarıylada olsa yolcu ismine senin adın yazıldı mı hocam? Onun dışında arkadaşın adına bile olsa biletlere bakıldığına daha hiç şahit olmadım. Muavin gelip nereye gidiyorsunuz dediğinde veya arkadaşının ismini söylediğinde evet burda dersin geçer gider hocam

Aynen kimlik kontrolü mü yapılıyor sanki.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

otobüste kimlik kontrolü olmuyor.

X bey diye sorarsa muvain evet benim de geç (arkadaşının ismi olsa bile)

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Yok hocam sormazlar. Bileti de otobüste sana versinler sen almaya gitme. Zaten otobüs hareket halindeyken geliyorlar ve muavin xxxx bey/hanım diyor. Evet benim dersin nerede ineceğini sorar sonra. Bi sıkıntı yaşamazsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

internetten bileti alırken kendi adımı yazdırdım ama sonrasında yine arkadaşın adı yazdı. Sıkıntı çıkmaz inşallah

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?

jandarma kimlik kontrol yapar yolda sıkıntı çıkar

daha yazayım mı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hocam hiç birşey olmaz muavin vs. en fazla senin biletine bakabilir kimliğe bakmak ne demek, ki hani diyelim oldu muavin bilete baktı birşey oldu neyse biletinin senin adına olmadığı anlaşıldı nedir yani biletin parası verilmiş bilet senin elinde kimse sıkıntı çıkarmaz çıkaramaz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?

daha yazayım mı

he işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

daha yazayım mı

he işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki 

indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı
    OttomanSlap bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

daha yazayım mı

indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi

kimse istemezde hocam şimdi puan gitti ben arkadaşa parasını gönderdim. Zaten bu işe sırf ona acil para lazım diye yaptık ya böyle bişeyi hadi hayırlısı o zaman. Bileti aldığımız yere gidip anlatsak durumu yardımcı olurlar mı

Toplam Hit: 2732 Toplam Mesaj: 28