Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet
-
Google dan nasıl arattıracağımı bulamadım, pamukkale şubeside biraz uzakta kalıyor bana. Arkadaşın puanlarıyla bana bilet aldık, otobğste sıkıntı çıkartırlarmı ?
cevaplandıktan sonra modlar silebilir (biraz tutuşma yaşıyorum ondan)
-
Arkadaşın puanlarıylada olsa yolcu ismine senin adın yazıldı mı hocam? Onun dışında arkadaşın adına bile olsa biletlere bakıldığına daha hiç şahit olmadım. Muavin gelip nereye gidiyorsunuz dediğinde veya arkadaşının ismini söylediğinde evet burda dersin geçer gider hocam
-
ndmylmz bunu yazdı
Arkadaşın puanlarıylada olsa yolcu ismine senin adın yazıldı mı hocam? Onun dışında arkadaşın adına bile olsa biletlere bakıldığına daha hiç şahit olmadım. Muavin gelip nereye gidiyorsunuz dediğinde veya arkadaşının ismini söylediğinde evet burda dersin geçer gider hocam
Aynen kimlik kontrolü mü yapılıyor sanki.
-
otobüste kimlik kontrolü olmuyor.
X bey diye sorarsa muvain evet benim de geç (arkadaşının ismi olsa bile)
-
Yok hocam sormazlar. Bileti de otobüste sana versinler sen almaya gitme. Zaten otobüs hareket halindeyken geliyorlar ve muavin xxxx bey/hanım diyor. Evet benim dersin nerede ineceğini sorar sonra. Bi sıkıntı yaşamazsın.
-
internetten bileti alırken kendi adımı yazdırdım ama sonrasında yine arkadaşın adı yazdı. Sıkıntı çıkmaz inşallah
-
sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?
jandarma kimlik kontrol yapar yolda sıkıntı çıkar
daha yazayım mı -
hocam hiç birşey olmaz muavin vs. en fazla senin biletine bakabilir kimliğe bakmak ne demek, ki hani diyelim oldu muavin bilete baktı birşey oldu neyse biletinin senin adına olmadığı anlaşıldı nedir yani biletin parası verilmiş bilet senin elinde kimse sıkıntı çıkarmaz çıkaramaz
-
AllahinOglu bunu yazdı
sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?
daha yazayım mıhe işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki
-
OttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
daha yazayım mıhe işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki
indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi
-
AllahinOglu bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi
kimse istemezde hocam şimdi puan gitti ben arkadaşa parasını gönderdim. Zaten bu işe sırf ona acil para lazım diye yaptık ya böyle bişeyi hadi hayırlısı o zaman. Bileti aldığımız yere gidip anlatsak durumu yardımcı olurlar mı