folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet

Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaşının adını soy adını söylersin sıkıntı çıkmaz

trafik kazası sonucu yaralanma sakat kalma ölüm olursa hiç bir hak idda edemezsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hocam öğrencilik dönemim boyunca Sakarya'dan Istanbul'a otobüsle gittim. Kamil Koç olsun Metro olsun Varan olsun TIB olsun Düzce Güven olsun hiçbiri ne kimlik baktı ne isim sordu. Gideceğin yeri söylersin giderler. 

Bu arada;

Obsesif kompulsif bozukluk. 

Bi araştır hocam.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Bişey olmaz merak etme. millet trilyonu götürüyo sen 2 kuruşluk bilet almışsın ne olacak ÇD

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

tamamdır hocalar.Teknik olarak sorun çözüldüğüne göre silinebilir teşekkür ediyorum hepinize

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bi şey olmaz düzenlik pamukkale ile yolculuk yapıyorum. atıyorum arkadaşının adı ahmet olsun. sen otobüse bindiğinde muavin gelecek "iyi yolculuklar ahmet bey, nerede ineceksiniz" diyecek sende "falanca otogar" diyeceksin tekrar iyi yolculuklar deyip gidecek o kadar.

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Jandarma veya polis çevirmelerde isim listesiyle tek tek kişi sorgulamamı yapıyor yav, en fazla kimlik kontrolü yaparlar, koltukta oturan kişiyle tutyormu diye bakmazlar. Hiç bir şey olmaz gider oturursun yerine, bilte kontrolü sırasında kart sahibinin ismini söylersin. Bu konulardaki tek sorun kaza anında sigortanın yanıyor olmasıdır ve aslında bu az şey değildir tabii. Allah göstermesin bir kaza anında isim tutmadığı için ne trafik ne de özel sigortalar geçerli olmaz.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Hocalar gittim durumu anlattım bileti kesen adama, git yerine otur bişey olmaz dedi. Tam adımı değiştirme kısmına geldim adam direk bileti çıkartıp verdi değiştiremedim adımı

Toplam Hit: 2730 Toplam Mesaj: 28