Pamukkart İle Başkasına Alınan Bilet
-
OttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?
jandarma kimlik kontrol yapar yolda sıkıntı çıkar
daha yazayım mıhe işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki
indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi
kimse istemezde hocam şimdi puan gitti ben arkadaşa parasını gönderdim. Zaten bu işe sırf ona acil para lazım diye yaptık ya böyle bişeyi hadi hayırlısı o zaman. Bileti aldığımız yere gidip anlatsak durumu yardımcı olurlar mı
Elinde arkadaşının adı yazan bir kağıt varsa bilet ona kesilmiş olarak onu print edin götürün.
-
rapidhacker550 bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
sıkıntı şöyle olur otobüs kaza yapar sonuçta kazası belası var bu işlerin kimi kimden soracan?
daha yazayım mıhe işte bende onu düşünüyorum işte, 2 yolculuğumdan birinde çevirme falan oluyor hiç sabıka kaydım bile yok ama en son gelişimde çevirmeye denk gelmedim bunda kesin gelirim diye tahmin ediyorum. En kötü ne olabilir ki
indirirler aşağıya belki jandarma karakolunun içine alırlar kimlik sorgularlar vs vs otobüsün içinde böyle bir pozisyona düşmek istemezsin değil mi
kimse istemezde hocam şimdi puan gitti ben arkadaşa parasını gönderdim. Zaten bu işe sırf ona acil para lazım diye yaptık ya böyle bişeyi hadi hayırlısı o zaman. Bileti aldığımız yere gidip anlatsak durumu yardımcı olurlar mı
Elinde arkadaşının adı yazan bir kağıt varsa bilet ona kesilmiş olarak onu print edin götürün.
pamukkalenin kendi verdiği sitede duran bilet var onu mu çıkartalım
-
OttomanSlap bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
Evet o elektronik bilet olduğu için elektronik sözleşme niteliğinde olabilir.Kimse seni tutup yargılayacak değildir.Sen oraya başkasının adını girebiliyor musun,sistemi açık bırakmışlar mı ? Evet ise cevabın bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bakınız Pegasus plus ile başkasına bilet alamıyoruz.Adını değiştiremiyorsun öyle bir şey olsa sistemi kilitlerlerdi.
Jandarma polis tutup seni sahtecilikle suçlayacak değil ya.Arkadaşım bilet almıştı bu da adımın yazdığı internet çıktısı der.
Rahat ol benim düşünceme göre.
https://www.pamukkale.com.tr/SatinAlinanBilet.php
* Üye olmadan satın alınan biletler üzerinde değişiklik ve yazdırma yapabilmeniz için belirtilen bilgilerin size ait olması gerekmektedir.
O zaman üye olunca satın alınan biletler üzerinde değişiklik yapabilmen için bilgilerin sana ait olması gerekmez diyebiliriz.
rapidhacker550 tarafından 21/Kas/14 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
Evet o elektronik bilet olduğu için elektronik sözleşme niteliğinde olabilir.Kimse seni tutup yargılayacak değildir.Sen oraya başkasının adını girebiliyor musun,sistemi açık bırakmışlar mı ? Evet ise cevabın bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bakınız Pegasus plus ile başkasına bilet alamıyoruz.Adını değiştiremiyorsun öyle bir şey olsa sistemi kilitlerlerdi.
Jandarma polis tutup seni sahtecilikle suçlayacak değil ya.Arkadaşım bilet almıştı bu da adımın yazdığı internet çıktısı der.
Rahat ol benim düşünceme göre.
https://www.pamukkale.com.tr/SatinAlinanBilet.php
* Üye olmadan satın alınan biletler üzerinde değişiklik ve yazdırma yapabilmeniz için belirtilen bilgilerin size ait olması gerekmektedir.
O zaman üye olunca satın alınan biletler üzerinde değişiklik yapabilmen için bilgilerin sana ait olması gerekmez diyebiliriz.
Sistemden değişebiliyor isim. Ben o elektronik bileti çıkartıp gideyim o zaman yapacak bişey yok. bilet sahibinin tc kimlik numarasını ve baba adını da biliyorum yani yazıyor. Bİ sorun da çıkarsa mecbur cebimden bi bilet parası daha vericm heralde
-
Adı aklıma gelmiyor biletler için özel numara var ya pnr koduydu heralde. Onunla bileti internetten iptal edip, açığa alıp sonra aynı pnr koduyla almayı denesene hocam. Muhtemelen isim slotu açılacak. Çoğu firmada isim slotu açılıyor çünkü. Eğer öyle olursa rahatlıkla kendi adına düzenleyebilirrsin.
-
vay be neleri düşünüyonuz amk :D ben arkadaşa saati söyledim bilet al dedim bana koltuk numarası söyledi gittim oturdum hiçbisikimde olmadı yani :D
-
Resmen memleket Meselesi olmuş.
Jandarma durdurdugunda sadece otobüs isim listesine baksa ne anlayacak ki? Üstelik arkadaşının vukuatları yoksa bir şey olmaz.
Liste ile gerçek kimliği karşılaştırsa bir ihtimal sen kimsin der.
O kadar otobüs yolculuğu yaptım daha sen kimsin diyen olmadı. Muavin Ya bileti alır bakar nerede ineceğine ya da direk sorar nerde ineceksiniz diye. Sende o seferlik arkadaşının ismini kullan. Ahmet yerine mehmet ol.
Araba kaza yaparsa işte kötü sigorta falan fişman karışır.
-
cinsiyet tutuyorsa hiçbir şekilde hiçbir şirkette sıkıntı olmaz. anca kaza olacak da sigortada sıkıntı çıkacak falan.
-
hocam cinsiyet tutuyor, pnr numarasınıda almadık heralde çünkü bulamıyorum. Galiba tek sorun kaza olduğunda olacak olan şeyler. Kamil koçta giderken yanımdaki adama özellikle tc falan karşılaştırmışlardı. Bu kuruntular ondan biraz
-
OttomanSlap bunu yazdı
hocam cinsiyet tutuyor, pnr numarasınıda almadık heralde çünkü bulamıyorum. Galiba tek sorun kaza olduğunda olacak olan şeyler. Kamil koçta giderken yanımdaki adama özellikle tc falan karşılaştırmışlardı. Bu kuruntular ondan biraz
Hocam pnr numarası vardır olmaz mı biletin kopyasını yollar mısın? E-mail olarak gönderiyorlar ya hani, onu gönderir misin pm den?