Para Kazanmak İsteyen Gelsin Hocam
-
müridler bana dvd'lerin içinde yaklaşık 2000-3000 tane klipli şarkı lazım .. Mekanda cd'yi takıp oynatıcaz son dönemlerin hareketli parçaları
işimizi görür. bu işi ben yaparım diyen olursada dvd masrafları bizden ve üstüne güzel bi para alacak emeğiniz karşılığını alcaksınız.İlgilenen
olursa konuya yazabilir yada pm atabilir.
-
burada edit olsun
-
Format ne olacak? Boyut/kalite? Liste var mı, ya da en azından şu tarz diyebilecek kadar örnek parça yazabilir misin?
-
DVD çekip sana mı gönderecez biraz detaylı bi şekilde yazarmısın DVD başı ne kadar , Liste varmı.
-
parça listen varsa yaparım hocam.
kalite ne istiyosun onuda yazarsan.
-
.mp4 yaptim deneme amacli dvd player tvde oynatmadi bu yuzden dvd playerin calistiracagi format .divx .avi .3gp calisicak eger olur hocam
discoda calan son donem pop sarkilar rihanna vs miley cryus falan
1000-2000 boyle orta yada yuksek kalitede klip lazim
dvdi basina 1.5-2 lira yada is bitince komple bi ucret olucak
dvdleri yazip bana kargo yollarsiniz bizde havale yapariz . bu isi bi abi benden istedi bende aracilik yapiyorum haveriniz olsun
-
Ucret pek iyi değil gibi..
bir dvd 4.7 gb.. o kadar indir dvd ye at 1-2 tl :( -
Yanlis hesapladigimi düşünüyorum ama 3GP yaklasik 4-5 dk lik bi klip 3 MB civari 2000 şarki bulsak 6000 MB eder bi DVD 4 GB yani 2 DVD yeticek bu is icin bide bunun üstüne 2000 sarkiyi arayip bulup begendirmek var isi alana k.gelsin
-
en son kpss setinden sonra benim dvd yazıcı pert oldu amk :D
-
hocam 2000-3000 klip i dvd ye yazacak arkadası simdiden tebrik ediyorum.
kolay gelsin. :)
-
Hocam yüksek kalitede klip diyorsun. Ki yüksek kalite dediğin 720p veya 1080p dir.
720p diye düşünürsek bir klip ortalama 30-40mb civarı. Bu da yaklaşık 10dvd ye falan tekabül ediyor.
Hadi adam youtube dan indirir formatını dönüştürür dvd ye yazar ama 1.5-2 tl çok düşük bir fiyat. Hemde baya düşük.
Bu fiyata bu kadar uğraşacak adam sanmıyorum.