Para Kazanmak İsteyen Gelsin Hocam
-
bu konuyu gördükten sonra bitcoin mining daha karlı diyenler ?
-
Lotus bunu yazdı
abi bırakın ya hiç mi aç kalmadınız siz boşuna konu baltalamayın "" diyecek şimdi birisi
Konuyu bu şekilde baltalayanlara felaket uyuz oluyorum, alan memnun satan memnun olduğu sürece kimseyi ilgilendirmeyeceği kanısındayım amma ve lakin.
Konuyu açan arkadaşın şaka yaptığı kanısındayım,para kazanmak isteyen gelsin diye iddialı bir başlık altına bu kadar iş yükü ve max 20 tl kazanç bence çok gülünç.
Yapmayı düşünen olduğunu sanmıyorum ancak yine de aklıma geleni paylaşmak istiyorum. Her dvd ye 5 klip çekilir 2000 klip istedi arkadaş 2000/5=400 dvd yapar, arkadaş dvdlerin ücretini kendinin vericeğini ve her dvd için 1,5-2 tl işçilik vereceğini söylediği için. 400*2=800 tl yapar. Dvd ye yüklenen klip arttırılıp çoğaltılarak miktar isteğe göre azaltılıp çoğaltılır. Sonuçta dvd başına şu kadar klip istiyorum denmemiş. Hatta dvd ler için perakende fiyat talep edilip toptan fiyatına 400 dvd alınıp bundan da kar edilebilir. :)
recobaba tarafından 15/Oca/14 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
1 lira vererek idrarini bosalttigin memlekette DVD basi 1.5-2.00 lira fiyat vermissin daha ne diyim ki ben
-
Konuyu açan intihar etti galiba cevap bile yazamamis
-
Düzgün bir fiyat ve parça listesi olsa ben hallederdimde 2 lira makinayı bile açmam :) pas diyorum
-
ücret bombaymış
-
başlık yanlış olmuş para kazanmak isteyen gitsin olacaktı.
-
yeter la 3 sayfa üstüne gitmişsiniz çocuğun :D
-
Bunu istanbuldaki büyük cafe ve mekanlarda 3 saatlik 40 lira alıyoruz. Sen 2000 şarkıya 2 lira. Hocam uğraşma sen youtube'da playlist aç
-
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim :)