Para Kazanmak İsteyen Gelsin Hocam
-
teklif güzel ama kutuma gitmek istiyorum
-
para kazanmak isteyen demişsin 1-2tl demişsin, bi dvd ye 2000 tane müzik demişsin :D bi dvd'ye 1000 müzik gider, ve 20tl'den aşağı da yapılmaz o iş hocam, indircen de yüklücen de ohoo, hayırlı işler :D
-
dvd nin tanesi zaten 50 kuruş
-
command3r bunu yazdı
müridler bana dvd'lerin içinde yaklaşık 2000-3000 tane klipli şarkı lazım .. Mekanda cd'yi takıp oynatıcaz son dönemlerin hareketli parçaları
işimizi görür. bu işi ben yaparım diyen olursada dvd masrafları bizden ve üstüne güzel bi para alacak emeğiniz karşılığını alcaksınız.İlgilenen
olursa konuya yazabilir yada pm atabilir.
güzel bi paradan anlayışın 20 tl falan sanırm. ben sana 20 lira vereyim hocam, 2000-3000 tane klibi indirip dvd ye yazacağın vakit kadar benim işlerime yardımcı ol :) hatta 5 lira da tbt kıyağı olsun 25 lira sana. dikkat et hocam güzel bi para bu.. iş de 50 saat falan sürer sanırm 2000-3000 klip için ancak bu kadar saat gerekli zannımca
-
Download esnasında AKK ye edilen küfürün yer alan tekliften daha üstün olacağına inanıyorum :)
-
ben de ilk okudugumda sandım ki 1 klip basına 1.5 lira.
720p veya 1080p'lik bir klibi secmek, indirmek, bir liste yapıp dvd'ye atmanın emegi icin gayet iyi para diyordum.
bi de "emeginizin karsılıgını alacaksınız, güzel para var" yazınca kurumsal bir is oldugu icin demek ki o kadar parayı gözden cıkarmıslar dedim.
meger dvd basına 1.5-2 liraymıs, maksimum kazanılacak para 20-30 lira.
ya arkadas, sana aynı isi 100 liraya yap deseler yapar mısın ? oturup ayı ayrı 3000 tane klip indirip dvd'ye atar mısın ?
kötü bir sey yazmak istemiyorum ama resmen tasak gecmissin.
-
Klip başına 50 krş olsa düşünülürde başka türlü s..ksen kurtarmaz
3000 klip indir formatını değiştir dvd'ye yaz astarı yüzünden pahalıya geliyor
Yakılan elektrik,Giden Akk,harcanan zamann
-
o kadar yüksek çözünürlüklü videoyu dvd için uygun formata çevirirken yaktığınız elektrik zaten 2tl civarıdır.
-
abi bırakın ya hiç mi aç kalmadınız siz boşuna konu baltalamayın "" diyecek şimdi birisi
-
unbalanced bunu yazdıcommand3r bunu yazdı
müridler bana dvd'lerin içinde yaklaşık 2000-3000 tane klipli şarkı lazım .. Mekanda cd'yi takıp oynatıcaz son dönemlerin hareketli parçaları
işimizi görür. bu işi ben yaparım diyen olursada dvd masrafları bizden ve üstüne güzel bi para alacak emeğiniz karşılığını alcaksınız.İlgilenen
olursa konuya yazabilir yada pm atabilir.
güzel bi paradan anlayışın 20 tl falan sanırm. ben sana 20 lira vereyim hocam, 2000-3000 tane klibi indirip dvd ye yazacağın vakit kadar benim işlerime yardımcı ol :) hatta 5 lira da tbt kıyağı olsun 25 lira sana. dikkat et hocam güzel bi para bu.. iş de 50 saat falan sürer sanırm 2000-3000 klip için ancak bu kadar saat gerekli zannımca
Süpersin unbalanced hocam :D