Para Kazanmak İsteyen Gelsin Hocam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

teklif güzel ama kutuma gitmek istiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

para kazanmak isteyen demişsin 1-2tl demişsin, bi dvd ye 2000 tane müzik demişsin :D bi dvd'ye 1000 müzik gider, ve 20tl'den aşağı da yapılmaz o iş hocam, indircen de yüklücen de ohoo, hayırlı işler :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

dvd nin tanesi zaten 50 kuruş

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    command3r bunu yazdı

müridler bana dvd'lerin içinde yaklaşık 2000-3000 tane klipli şarkı lazım .. Mekanda cd'yi takıp oynatıcaz son dönemlerin hareketli parçaları

işimizi görür. bu işi ben yaparım diyen olursada dvd masrafları bizden ve üstüne güzel bi para alacak emeğiniz karşılığını alcaksınız.İlgilenen 

olursa konuya yazabilir yada pm atabilir.

güzel bi paradan anlayışın 20 tl falan sanırm. ben sana 20 lira vereyim hocam, 2000-3000 tane klibi indirip dvd ye yazacağın vakit kadar benim işlerime yardımcı ol :) hatta 5 lira da tbt kıyağı olsun 25 lira sana. dikkat et hocam güzel bi para bu.. iş de 50 saat falan sürer sanırm 2000-3000 klip için ancak bu kadar saat gerekli zannımca

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Download esnasında AKK ye edilen küfürün yer alan tekliften daha üstün olacağına inanıyorum :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben de ilk okudugumda sandım ki 1 klip basına 1.5 lira.

720p veya 1080p'lik bir klibi secmek, indirmek, bir liste yapıp dvd'ye atmanın emegi icin gayet iyi para diyordum.

bi de "emeginizin karsılıgını alacaksınız, güzel para var" yazınca kurumsal bir is oldugu icin demek ki o kadar parayı gözden cıkarmıslar dedim.

meger dvd basına 1.5-2 liraymıs, maksimum kazanılacak para 20-30 lira.

ya arkadas, sana aynı isi 100 liraya yap deseler yapar mısın ? oturup ayı ayrı 3000 tane klip indirip dvd'ye atar mısın ?

kötü bir sey yazmak istemiyorum ama resmen tasak gecmissin.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Klip başına 50 krş olsa düşünülürde başka türlü s..ksen kurtarmaz

3000 klip indir formatını değiştir dvd'ye yaz astarı yüzünden pahalıya geliyor

Yakılan elektrik,Giden Akk,harcanan zamann 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

o kadar yüksek çözünürlüklü videoyu dvd için uygun formata çevirirken yaktığınız elektrik zaten 2tl civarıdır.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

abi bırakın ya hiç mi aç kalmadınız siz boşuna konu baltalamayın ""  diyecek şimdi birisi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    command3r bunu yazdı

müridler bana dvd'lerin içinde yaklaşık 2000-3000 tane klipli şarkı lazım .. Mekanda cd'yi takıp oynatıcaz son dönemlerin hareketli parçaları

işimizi görür. bu işi ben yaparım diyen olursada dvd masrafları bizden ve üstüne güzel bi para alacak emeğiniz karşılığını alcaksınız.İlgilenen 

olursa konuya yazabilir yada pm atabilir.

güzel bi paradan anlayışın 20 tl falan sanırm. ben sana 20 lira vereyim hocam, 2000-3000 tane klibi indirip dvd ye yazacağın vakit kadar benim işlerime yardımcı ol :) hatta 5 lira da tbt kıyağı olsun 25 lira sana. dikkat et hocam güzel bi para bu.. iş de 50 saat falan sürer sanırm 2000-3000 klip için ancak bu kadar saat gerekli zannımca

Süpersin unbalanced hocam :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 5895 Toplam Mesaj: 43