folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Paralel Evrenler - Flatland - Rosen Küprüsü

Paralel Evrenler - Flatland - Rosen Küprüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

EmQceR bunu yazdı:
    -----------------------------

Fringe dizisinde güzelcene işliyolar bu konuyu.tavsiye ederim.

Hacu Fringe' dede su yolu yaptı ipneler...Bu kadarda gidip gelinmezki... :)

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Sevgili arkadaşım Mali, evde oturup düşünerek bilim yapılmaz. Bu işin de bir raconu vardır. Konuda bahsi geçen görüşler, bu konular hakkında doktora yapmış, dünya çapında bilimadamlarının görüşleridir. Onlar bile kesin yargı kullanmaktan kesinlikle kaçınırken, senin kendi görüşlerini "şöyledir, böyledir" diye anlatman yanlıştır. Kaldıki görüşlerinin bilimsel yönteme göre bir teori olmayı geçtim, hipotez bile değildir. Bu görüşlerin bilimsel bir değere sahip olması için, öncelikle onları pek çok koldan desteklemen gerekir. "Ruh" nedir? Varlığını ispatlayınız. Günümüzde muhtemel bilimsel açıklamaları bulunan rüyalar ve hisler ile bilimsel olarak kabul görmemiş "ruh" arasındaki bağlantı nedir? Açıklayınız. "Ruh"un 4. boyut oluşunu açıklayınız. "3. boyutta 4. boyutu yaşıyoruz." açıklayarak ispatlayınız. Bahsi geçen ifadeden 5. boyut çıkarımına nasıl vardığınızı açıklayınız vs. Kişisel görüşlerinizi belirtirken "Bana göre, bence" gibi belirteçler kullanmanızda fayda var.

Sevgili müneccim Arkadaşım KrypT Mektubunu aldım okudum Bir şeyi defalarca söylemek zorunda bıraktığından dolayı üzgünüm tekrar söylediğim gibi Bunlar benim Görüşüm üstelik her gerçek, gerçek olmadan önce teori daha önce hipotez daha önce sadece bir düşünceden ibarettir. burası özgür yorumların yapılabildiği bir forum olduğunu düşünüyorum o yüzden yazdım Lütfen yazdıklarımı dikkatli oku elbette tabi eleştirebilirsin buna saygı duyuyorum sendende bunu bekliyorum tşkkür ederim saygılar...

edit: Müneccim dedim çünkü evde oturduğumu anca öyle idda edebilrisin yok hissettim diyorsan başka

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mali krypt güzel kardeşlerim tartışmayın ikiniz de kral adamlarsınız bozuşmanızı istemem

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

stephen amcanın partisine noldu bilen var mı? :)

make total destroy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

çizik

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 6530 Toplam Mesaj: 36