Paramı Neye Yatırsam?
-
Motor, kask, eldiven al, iett zulumdur el sallayarak geçersin önümüz de yaz hatırlatırım :)
-
-
iphone alırsan zarar etmez hatta kâr edersin diye düşünüyorum. geçen sene adamlar aldı, 2 ay içinde ikinci elini 300-400 lira fazlaya sattı. tabi o doları da etkisiyle o kadar hızlı oldu fakat böyle gelmiş böyle gider. androidlerin değer kaybetmemesi mümkün değil.
-
Git harca hocam, tatile gidin kiz arkadasinla. O para seni ne zengin eder ne de fakir :D
-
Konuya 'vay amk millette para var nereye harcasam diye konu açıyor' diyerek girmiştim hayal kırıklığına uğradım. Bisiklet al bence yazın sürersin püfür püfür spor da olur hem
-
tempobete yatır 1.03 orana bas 1000 lirayı al 30 liranı her gün böyle böyle 1 ayda 900-1000 alırsın :D
1.03 misal dk 87 maç 2-0 felan yada barça kendi evindeyse 0.5 üst oynayabilirsin
sana kalmış yani bana kalırsa en mantıklı değerlendirme yöntemi aslında karşı çıkan çok bu yönteme ama düşük oranlar sıkıntı çıkmaz gibime geliyor
RimPalace tarafından 01/Mar/16 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
En iyi yatırım insanın kendisine olandır.
Bence mesleğinle ilgili bir kursa git. Ama adam akıllı para tuzağı olmayan.
Ne alırsan al bu paraya deger kaybeder.
İlla birşey yapacaksan altın al dursun.
-
Ersekmen bunu yazdı
Eğer 2 bin liraya bir daha dönüp bakmayacaksan hayatın boyunca kapısından geçmeyeceğin bir bankaya git - / + fon hesaba yatır paranı .
Sonra o bankayı ve parayı unut :) 20 30 yıl sonra :) vaaaoovv dedirittir.
eğer 20-30 yıl sonra parayı bulucam abi ben demiyorsan :)
20 yıl sonra para maks 5.200 civarı falan olacak hocam abarttığınız kadar değil ayrıca kötü giden ekonomiyi falan da düşünürsek 5.200 lirayla o dönemde cips bile alamayabilir :D
-
Ersekmen bunu yazdı
Eğer 2 bin liraya bir daha dönüp bakmayacaksan hayatın boyunca kapısından geçmeyeceğin bir bankaya git - / + fon hesaba yatır paranı .
Sonra o bankayı ve parayı unut :) 20 30 yıl sonra :) vaaaoovv dedirittir.
eğer 20-30 yıl sonra parayı bulucam abi ben demiyorsan :)
Bunu tavsiye etmem çünkü harbiden unutma ihtimalin yüksek.
Bak motor alıp motorlu kurye isi yapip bunun üzerinden bi gelir elde edebilirsin belki
-
Değerli yorumlar için teşekkür ederim. Şöyle bir durum var ben zaten çalışıyorum. Para katlama amacında değilim arkadaşlar. Sadece bir ürün alayım o bana zarar ettirmesin derdindeyim.
Telefonumu sattım, telefon ihtiyacım var. Ha evde Samsung s2 telefon var onla idare edip motor alabilirim. De o fiyatlara alınan motorlar ne kadar saglıklı olur. Mesela Mondial 150ZAT ları cok begeniyorum 1400 civarına buldum buralarda baya var.
motor almayıp gidip iphone 6s de alabilirim . yani kararsızım bu konuda. Ben sattıgımda tekrar bana zarar ettirmesin derdindeyim.
Derseniz ki satarken zarar ettirmeyen ürünler var mı ? bolca var. En basitinden 15 gün once LETGO 'dan cok ucuza bir urun dusurdum %100 karla sattım 3 gun sonra.
(Netbook)
TurkForces tarafından 01/Mar/16 18:52 tarihinde düzenlenmiştir