Paramı Neye Yatırsam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 2.200tl param var.(birikmiş değil, alışverişe ayırdığım mebla) Yatırım yapmak istemiyorum , zarar etmeyeceğim birşey almak istiyorum 2.el. Motor mu cep telefonu mu karar veremedim. A2 ehliyetim var akbille gezmekten memnunum ama sahibindende baktıgımda 1700 civarina guzel motorlara denk geldim.Biraz daha biriktirip motor alabilirim ama bir sevgilim var simdi onu motorla gezdiremem, anca aksamları kendim takılırım. Birde motorlar çalınıyor mahalle önünden. Bir yandan da telefonum yok acaba telefon mu alsam 2.el diyorum. Tekrar sattıgımda zarar ettirmeyecek birşey olacak. Acayip kararsızım :S

Not1: IOS'cuyum ama android kullandım , kullanırım yeter ki zarar ettirmesin. 

not2: Şu zamana kadar 2.el satışından pek zarar yapmadım, cok ekmek yediğim de oldu. Motorlar kolay satılıyor mu, telefon ihtiyacım da var kararsızım fikir verin.

not3: Gözüm bazen dönüyor gidip 6s mi alsam diyorum da iyi zarar eder miyim bilmiyorum. 

not4: para dursun demeyin , harcarım.

Mod not. Konu basliklarina "onemli", "acil" vb. yazmaktan kacinalim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Motoru koyacak yerin yoksa almayacaksın hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Maksat parayı harcamamaksa gönder hocam bana :) istediğin zaman geri vereyim paranı :) şaka bir yana ailenden birine verebilirsin unutmak kaydıyla. Onun dışında herşeyin zarar ihtimali söz konusu ;)

Titanyumun gücü adına!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam sigortalar çok yüksek olmasa şahine yatır derdim :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Motor al. 20 liralık benzin atarsın 1 ay binersin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kafanı yormaya degmez o mebla ile yapacagin yatırımın getirisi

Domain falan almak için kullanabilirsin belki 20 tane domain al bir iki sene idare edip satmayı dene

HolyOne tarafından 01/Mar/16 16:22 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

bence motor al sıkılınca satarsın. 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ben de motor almayı düşünüyorum da sigorta fiyatları motor fiyatında. haberiniz var mı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Motor al. 20 liralık benzin atarsın 1 ay binersin. 

işte bundan yap. marka model öneremem ama 2. el. artarsa da , 2. el dandik droid al gitsin. (*'▽'*)♪

RitmFarbRacourci tarafından 01/Mar/16 17:31 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Yaz geliyor. O parayla iyi bir tatil yapılır. Hep maddi, hep maddi nereye kadar. :) Manevi yatırım yap. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Eğer 2 bin liraya  bir daha dönüp bakmayacaksan hayatın boyunca kapısından geçmeyeceğin bir bankaya git - / + fon hesaba yatır paranı .

Sonra o bankayı ve parayı unut :) 20 30 yıl sonra :) vaaaoovv dedirittir.

eğer 20-30 yıl sonra parayı bulucam abi ben demiyorsan :) 

Ersekmen tarafından 01/Mar/16 17:23 tarihinde düzenlenmiştir

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
Toplam Hit: 3158 Toplam Mesaj: 22
ios android yardım cep telefonu motor karar kararsızlık