Paramı Neye Yatırsam?
-
Arkadaşlar 2.200tl param var.(birikmiş değil, alışverişe ayırdığım mebla) Yatırım yapmak istemiyorum , zarar etmeyeceğim birşey almak istiyorum 2.el. Motor mu cep telefonu mu karar veremedim. A2 ehliyetim var akbille gezmekten memnunum ama sahibindende baktıgımda 1700 civarina guzel motorlara denk geldim.Biraz daha biriktirip motor alabilirim ama bir sevgilim var simdi onu motorla gezdiremem, anca aksamları kendim takılırım. Birde motorlar çalınıyor mahalle önünden. Bir yandan da telefonum yok acaba telefon mu alsam 2.el diyorum. Tekrar sattıgımda zarar ettirmeyecek birşey olacak. Acayip kararsızım :S
Not1: IOS'cuyum ama android kullandım , kullanırım yeter ki zarar ettirmesin.
not2: Şu zamana kadar 2.el satışından pek zarar yapmadım, cok ekmek yediğim de oldu. Motorlar kolay satılıyor mu, telefon ihtiyacım da var kararsızım fikir verin.
not3: Gözüm bazen dönüyor gidip 6s mi alsam diyorum da iyi zarar eder miyim bilmiyorum.
not4: para dursun demeyin , harcarım.
Mod not. Konu basliklarina "onemli", "acil" vb. yazmaktan kacinalim.
-
Motoru koyacak yerin yoksa almayacaksın hocam.
-
Maksat parayı harcamamaksa gönder hocam bana :) istediğin zaman geri vereyim paranı :) şaka bir yana ailenden birine verebilirsin unutmak kaydıyla. Onun dışında herşeyin zarar ihtimali söz konusu ;)
-
Hocam sigortalar çok yüksek olmasa şahine yatır derdim :)
-
Motor al. 20 liralık benzin atarsın 1 ay binersin.
-
Kafanı yormaya degmez o mebla ile yapacagin yatırımın getirisi
Domain falan almak için kullanabilirsin belki 20 tane domain al bir iki sene idare edip satmayı dene
HolyOne tarafından 01/Mar/16 16:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
mkyb bunu yazdı
Motor al. 20 liralık benzin atarsın 1 ay binersin.
işte bundan yap. marka model öneremem ama 2. el. artarsa da , 2. el dandik droid al gitsin. (*'▽'*)♪
RitmFarbRacourci tarafından 01/Mar/16 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaz geliyor. O parayla iyi bir tatil yapılır. Hep maddi, hep maddi nereye kadar. :) Manevi yatırım yap.
-
Eğer 2 bin liraya bir daha dönüp bakmayacaksan hayatın boyunca kapısından geçmeyeceğin bir bankaya git - / + fon hesaba yatır paranı .
Sonra o bankayı ve parayı unut :) 20 30 yıl sonra :) vaaaoovv dedirittir.
eğer 20-30 yıl sonra parayı bulucam abi ben demiyorsan :)
Ersekmen tarafından 01/Mar/16 17:23 tarihinde düzenlenmiştir