Paranormal Activity - Bufavento Kalesi Yolu
-
Merhaba arkadaslar, arkadasimla beraber kibristaki bufavento kalesine gece gece bir goz atalim dedik, karsimizla cikan yaratigi gormemize sehre inmemiz bir oldu :)
https://www.youtube.com/watch?v=BxTPW95Y06U&feature=youtu.be
-
Konuyu baskasi acsa yerdim heralde ama neyse senmissin hocam :)
-
tak diye arabanın önünde korkunçlu kız belirse korkardım :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
:) eyvallah hocam, birkac deneme daha yapacagim. burwda paylasmadan once youtubeda farkli bir isimle atacagim. bakalim kac kisi inanacak. youtubeda fake videolar dolasiyor ve inanilmaz derecede inananlae var.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
:) eyvallah hocam, birkac deneme daha yapacagim. burwda paylasmadan once youtubeda farkli bir isimle atacagim. bakalim kac kisi inanacak. youtubeda fake videolar dolasiyor ve inanilmaz derecede inananlae var.
hocam biraz daha hızlandır geçişi bide ayaklar falan bildiğin adam gibi koşuyor biraz daha değiş süper olur
-
u235 bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
hocam biraz daha hızlandır geçişi bide ayaklar falan bildiğin adam gibi koşuyor biraz daha değiş süper olur
hobaaa guzel fikir :) hafif topallayarak kossa daha iyi olur :) Eyvallah hocam :)
-
çok güzel olmuş hocam.
-
RockZs bunu yazdı
çok güzel olmuş hocam.
eyvallah hocam :)
-
Evdekilere gösterdim yediler hocam :)
eline sağlık. Bu arada aynen topallasa filan birazcık daha yavaş gitse süper olur
-
Peşinden 3-5 tane daha gelse, video hemen bitmese kurbanlar biraz şaşırsa, seyirci için daha doyurucu olur :))
noname tarafından 02/Ara/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
"aha araba gördüm hemen önüne atliim" :D
onun yerine üzerine ışık düştüğünde doğal ortamda kamufle olduğu için farkedilmese sonra araç yaklaştığı için aniden hareketenip kaçsa farklı bi etki bırakır bence .
eline sağlık valla konuyu açana bakmadan direkt linki açtım ama ordada yaratıktan önce kullanıcı adını görünce etkisi olmadı :)
bide konuyu tam saatinde açmışsın :D