Paranormal Activity - Bufavento Kalesi Yolu
-
myblackworldweb bunu yazdı
Evdekilere gösterdim yediler hocam :)
eline sağlık. Bu arada aynen topallasa filan birazcık daha yavaş gitse süper olur
:D bu guzel iste :) farkli bir kullanici ismiyle bu tarz paylasimlar yapacam youtubeda. bakalim kac kisi yutacak :)
-
noname bunu yazdı
Peşinden 3-5 tane daha gelse, video hemen bitmese kurbanlar biraz şaşırsa, seyirci için daha doyurucu olur :))
uzun yapmak istedim aslinda, fakat 8 gb ram le tracking olayi cok zor oluyor. ancak 800 frame e kadar isleyebiliyorum. biraz daha iyi makine alirsam uzatacagim. ki ozamana kadar buyuk ihtimalle birkac film projesine girerim :D
-
isleri buyutmussun dj ;)
-
hojucuk bunu yazdı
isleri buyutmussun dj ;)
Eyvallah hocam, Amator denemelere devam simdilik :)
-
arkasından küçükleri geçsin :)
-
Ben hic bir kullanici adina bakmadan linke girdim geceni once adam kosuyor sandim, sonra yavaslattim 2 3 kez daha izledikten sonra konuya gelip hayret nidalari atacaktim ki djdoom hocanin nickini gordum... :D
oksijen tarafından 02/Ara/14 10:01 tarihinde düzenlenmiştir -
oksijen bunu yazdı
Ben hic bir kullanici adina bakmadan linke girdim geceni once adam kosuyor sandim, sonra yavaslattim 2 3 kez daha izledikten sonra konuya gelip hayret nidalari atacaktim ki djdoom hocanin nickini gordum... :D
:D bunlari duymak bana daha da ilham veriyor hocam :D fake ufo, yaratik videoalrindan adamlar para kazaniyor youtubeda :D bir bakiyorum 3 milyon izlenme :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdıoksijen bunu yazdı
:D bunlari duymak bana daha da ilham veriyor hocam :D fake ufo, yaratik videoalrindan adamlar para kazaniyor youtubeda :D bir bakiyorum 3 milyon izlenme :D
valla hocam arkadaşaları topladım tartışmaya başladık bune lan diye alttaki yorumlara gelince ayıktım mevzuya yazmasan hala düşünyoduk :D
-
arkadaşa izlettim. aha o ne lan bidaha aç bakıyım dedi :)
-
hocam nerdeyse çoğu videonda var şu video da sallandırma yapma ya yani elinle başım dönüyo amk