Paranormal Activity - Bufavento Kalesi Yolu
-
aracın durması olmamış ama güzel baya :)
-
EnesErgun bunu yazdı
hocam nerdeyse çoğu videonda var şu video da sallandırma yapma ya yani elinle başım dönüyo amk
hocam hem araba kullaniyorum hem cekmeye calisiyorum oyzuden sallaniyor.
-
legendary bunu yazdı
arkadaşa izlettim. aha o ne lan bidaha aç bakıyım dedi :)
:) dahasi da gelecek :D
-
hacı sen fake bi hesap al ondan yaz :D
nikin olmasa yerdim on numara olmuş. biraz daha değişik iğrenç bi yaratık da koyulabilir. arkasından ufak yavruları hızlı koşsun falan
-
joe_black bunu yazdı
hacı sen fake bi hesap al ondan yaz :D
nikin olmasa yerdim on numara olmuş. biraz daha değişik iğrenç bi yaratık da koyulabilir. arkasından ufak yavruları hızlı koşsun falan
eyvallah haci, kafamda feci fikirler var. yakinda duyarsiniz :)
-
hocam güzel olmuş bir kaç ufuk ekleme yapılması lazım.
1. biraz yavaş geçmesi gerekir diye düşünüyorum. ilk izlemede çok hızlı geçiliyor ve algılanamıyor. 2 ve 3 izlemede bir kaç ayrıntı görmeye başlıyoruz ama yeterli olmuyor.
2. yürüyüşü sanki koşan adam gibi. biraz anatomik olarak yanlış koşuyor gibi bir hissiyat oluştu.
3. ayak bastığı yerlerde bir iz yok, gerçekliğini bozuyor. en azından bastığı yerden azda olsa toz kalkar gibimi geliyor.
4. düz bir zemin üzerinden koşuyor. koştuğu yere bakılırsa bir eğimli koşması ve bitimine yakın tepe olması nedeniyle hemen kaybolması değilde atlama sıçrama gibi bir şey yapılsa daha hoş ve gerçekçi olur.
5. ışık almayan yerde kayboluyor. biraz dikkatlı bakılınca anlaşılıyor.
çalışmalarının devamı dileriz.
-
Super olmus vallaha hocam eline saglik.
Daha uzun surelilerini bekliyoruz .
-
hocam muhteşem :D
-
Esquire bunu yazdı
hocam güzel olmuş bir kaç ufuk ekleme yapılması lazım.
1. biraz yavaş geçmesi gerekir diye düşünüyorum. ilk izlemede çok hızlı geçiliyor ve algılanamıyor. 2 ve 3 izlemede bir kaç ayrıntı görmeye başlıyoruz ama yeterli olmuyor.
2. yürüyüşü sanki koşan adam gibi. biraz anatomik olarak yanlış koşuyor gibi bir hissiyat oluştu.
3. ayak bastığı yerlerde bir iz yok, gerçekliğini bozuyor. en azından bastığı yerden azda olsa toz kalkar gibimi geliyor.
4. düz bir zemin üzerinden koşuyor. koştuğu yere bakılırsa bir eğimli koşması ve bitimine yakın tepe olması nedeniyle hemen kaybolması değilde atlama sıçrama gibi bir şey yapılsa daha hoş ve gerçekçi olur.
5. ışık almayan yerde kayboluyor. biraz dikkatlı bakılınca anlaşılıyor.
çalışmalarının devamı dileriz.
hocam aslinda mobil telefon kamerasiyla cekilmis ve biraz da pixel bozma islemi uyguladim. bu durumda gercek bile olsa toz cikma olayinin gorunebilecegini sanmiyorum. kaliteyi dusurmeyecek olsaydim haklisin, eklemem gerekirdi :)
-
Maldonado bunu yazdı
Super olmus vallaha hocam eline saglik.
Daha uzun surelilerini bekliyoruz .
hocam uzun sureli yapabilmem icin en az 32gb ram gerekiyor. 300 framelik bir videoyu tracking edip islemek 8 gb rami bitiriyor.