Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)
-
simdi sasha arkadasla bi sene önce konusmustum çok bilgili bir arkadas bugün geldi ilk ciddiydik sonra baktik gerçekten siyirmis :D
sasha dit :ey italyan söyle bana sen kimsin.Anlat bana kendin aşklarını ve yaşamını acılarını evvette
iTaLYaN dit :Ben tek kişiye aşığım ona kendim
iTaLYaN dit :bir ben var içimde bilmem ben miyim
lö bassiz bascuu dit :sen anlat sasha tecrubelerini anlat
sasha dit :güzel cevap italyan güzel cavap
iTaLYaN dit :sasha sende bizdensin astralin ilersine adım atanlardan
lö bassiz bascuu dit :himm
sasha dit :ben hakkım yemin olsunki ben haktan başka birşey değilim.Ben yokum fakat hak herzaman var idi
lö bassiz bascuu dit : hepimiz hakkiz d
iTaLYaN dit :inkar eden yok varım diyen delidir
sasha dit :güzel cevap italyan güzel cavap
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :italyan veya sasha
lö bassiz bascuu dit :tecrubelerinizi anlatin
lö bassiz bascuu dit :bakalim neler olcak
lö bassiz bascuu dit :kapilar felan
iTaLYaN dit :kapıları geç
sasha dit :ben şu melakut aleminde dolandım durdum.Haktan istedim oda verdi.Gayri ne cennet ne cehennem herşey anlamını yitirdi
lö bassiz bascuu dit :sembolik onlar demi?
sasha dit :vallahi onlar gerçeğin ta kendisi
sasha dit :Ne cennet ne cehennem bana seni gerek seni (yunus emre)
iTaLYaN dit :bunu anlamana sevindim sasha
iTaLYaN dit :çoğu kişi hala cennet peşinde
sasha dit :Beni yedi kutretinde tutan zata yemin olsun ki cennette cehennemde inançların saplantılarından doğar.Allah kimseye zulum etmez
lö bassiz bascuu dit :eskiden bi kadin dolasirmis aksamlar sokaklarda bi elinde ates digerinde kova su. bu ne için derlermis. atesle cenneti yakacam suyla cehennemis söndürecem sevmek için sevin der iste budurr
lö bassiz bascuu dit :zata ney ya?
sasha dit :Ey kendini tülay ismiyle ve emrine verilen bedenle zikreden şahıs(zaat).Sen yazılmış olansın.Ve sen kendini sana verilmiş olan beden zannetmektesin.Bu sana söylediklerim zaten senin hayatında yazılysdı.Öyleyse bunları iyi oku ve anlamaya çalış.
lö bassiz bascuu dit :ben kendimi kim oldugumu biliom saol
lö bassiz bascuu dit :bunu bana sen ogretmistin ztn
sasha dit :Seni çok seviyorum.İşte sen abdsin.Sen kendini beden sanan abdsin.Ne çabuk unuttun şu sözü.İlim kendini bilmektir(yunus emre.Eğer kendini bilmessen halin nice demektir.)
lö bassiz bascuu dit :abd ne ya
lö bassiz bascuu dit :unuttum
lö bassiz bascuu dit :arapça bi kelime demistin
lö bassiz bascuu dit :hatirlamaya çalisiom
sasha dit :abd demek kul demektir.Kul demek Allahın ilmide olan demektir
lö bassiz bascuu dit :tmm
lö bassiz bascuu dit :en el hak ?
lö bassiz bascuu dit :bu muydu
lö bassiz bascuu dit :unuttum ya
sasha dit :evet o dediğin yani en el hak sözünü anlamak seni beden olmaktan kurtarır
lö bassiz bascuu dit :tmm iste
lö bassiz bascuu dit : sasha dit :evrende dolaşır veçoğunluğun görmediği alemleri ziyaret edersin
lö bassiz bascuu dit :nasil peki
lö bassiz bascuu dit :
sasha dit :nasıl nasıl nasıl.Olmak yada olmamak işte bütün mesele burda.Bunu ya yaparsın yada yapmazsın.İçine şüphe girerse yapmazsın.Fakat şüpheden arınırsan yaparsın
lö bassiz bascuu dit :ben düsünüyom
lö bassiz bascuu dit :nasil diye
lö bassiz bascuu dit :çok dusunuom
lö bassiz bascuu dit :psikolijik olarak mi
lö bassiz bascuu dit :ruh olarak mi
lö bassiz bascuu dit :nasil dolastin
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :rüyanda mi
sasha dit :Allaha yemin ederim ki senin rüya olarak gördüklerin ve gerçek olarak hissettiklerin arasında zerre kadar fark yokttur
lö bassiz bascuu dit :tmm
lö bassiz bascuu dit :gerçek nerde
sasha dit :gerçek hem batıl hem zahir olandır.Yani yok olan ve var olandır.Yokluk ve varlık arasında hiç bir fark yoktur
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :ahahaha
lö bassiz bascuu dit :ben nasil dolasacam
sasha dit :nefsi emmare,nefsi levvame ,nefsi mülhime nefsi muttalime,nefsi maldima,nefsi radiya ve nefsi saliha bunlardan nefsi muttalime kavuşursan bunu yaparsın.
sasha dit :oku araştır
iTaLYaN dit :ona kavuşmak rehbersiz olur mu ?
sasha dit :ona kavuşma için kendinden daha iyi bir rehber vallahi yoktur
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :çok arastirmak lazim
lö bassiz bascuu dit :ben bu nefis çesitlerini bilmiodum ama
lö bassiz bascuu dit :nerden ögrendin
sasha dit :hayı çok araştırmak lazım değildir.Amma çok düşünmek lazımdır
lö bassiz bascuu dit :düsünüyom
lö bassiz bascuu dit :melekler ne dedi
sasha dit :onlar heryerdeler.Onlar vallahi hiç uzak değiller.Ben meleklerin bukadar çok ve bukadar yakın olduklarına şaşırdım doğrusu
lö bassiz bascuu dit :ne dedileeeeeer
sasha dit :onlar bana dediki.Biz sadece Allahı anarız.Onun emrinden başkasını yapmamız mümkün değildir.Çünki biz bunu yapmamamız için yatıldık
iTaLYaN dit :Sasha sen herşeyi çözmüşsün gel bugece dolaşalım beraber olur mu
lö bassiz bascuu dit :baska neler ogrendin anlatsanaa
sasha dit :Bende onlara dedimki.Vallahi ona karşı gelmeniz mümkün değildir.Ama ben Böyle olamam.Çünkü siz bana secde ettiniz
iTaLYaN dit :gelir misin benimle ?
sasha dit :elbette
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :astrale mi
iTaLYaN dit :hayır
iTaLYaN dit :bedenle
iTaLYaN dit :5.boyutta gel
lö bassiz bascuu dit : bende gelicemmm
iTaLYaN dit :agartalılara tebliğ vermeye ok
iTaLYaN dit :onlar isyandalar
iTaLYaN dit :insanlarıda kandıracaklar
lö bassiz bascuu dit :hö?
sasha dit :agartalılara teşşekür etmek lazımdır
lö bassiz bascuu dit :agartalilar ne
iTaLYaN dit :ok sen teşekkür et ben uyarırım
iTaLYaN dit :orion saldırısı için gedik açıyolar
iTaLYaN dit :sevgi kardeşlik diye
lö bassiz bascuu dit :aboow benim bilmedigim seyler var
lö bassiz bascuu dit :anlatin
sasha dit :onlar benim kardeşlerimdir .Onlara zerre kadar faydam dokunsa bu beni mutlu eder
lö bassiz bascuu dit :uffffffff
lö bassiz bascuu dit :biri bana sunu anlatsin
iTaLYaN dit :kardeşlerinin ejderleride var değil mi ?
iTaLYaN dit :arthur falan
iTaLYaN dit :ışık sizinle olsun saçmalığı.Tanrısallık yalanları.İsis ve ra ya teşekkürler.Agarthalılar insanları şirke düşürmüyor mu *?
lö bassiz bascuu dit :
sasha dit :agarta uygarlığından Semiyun denilen bir şahısla tanıştım ki onun söyledikleri haktan başka bir şey değildi.Onlar bana ben onlara yardım etmeye yemin ettik
sasha dit :onlar hakkı hakkıyla anlayanlardandır
iTaLYaN dit :şeytanda zamanında hakkı hakkıyla anlamamış mıydı ?
sasha dit :hayır şeytan hakkı hakkıyla anlamadı
iTaLYaN dit :hak onu anlamayanı niye o kadar yakınına almış dersin ?
iTaLYaN dit :meleklerede ders veriyordu
sasha dit :çünkü o meleklerden değildi
iTaLYaN dit :meleklerin hocasıydı
iTaLYaN dit :adıda azazil di
sasha dit :cinler alemindendi bu bana defalarca söylendi.İblis cinler alemindeydi.yemin olsunki o meleklerden değildi.Yemin olsun ki...
sasha dit :azazil meleklerden değildir
iTaLYaN dit :şeytanın melek olmadığını biliyorum
iTaLYaN dit :kuranda yazıyor
iTaLYaN dit :ve şeytanın meleklerin hocası olduğuda yazıyor
iTaLYaN dit :eskilerin rivayetleri yalan mı ?
sasha dit :Sadece melekler öyle sanıyordu ama gerçekte onlardan değildi
iTaLYaN dit :onlardan olması gerekmez k
iTaLYaN dit :sen eski savaşı biliyor musun
iTaLYaN dit :şu insanlardan önceki ?
iTaLYaN dit :Sahretun Nar 'ın soyundan gelenleri
iTaLYaN dit :agarthalılara güveneceğine git camdan atla
iTaLYaN dit :onlar sana bilmen gerekeni anlatır
sasha dit :onlardan arınanlar agartanın neslinde arınanlar hakkı bulmuşlar.Onlara güveniyorum
iTaLYaN dit :Sen Bülent Kısa'yı tanır mıydın ?
sasha dit :Onu hakkıyla tanıyanlardanım ama tanımayanların hali harab
iTaLYaN dit :BK nın ne olduğunu biliyoruz.Sende aynı yoldasın o saki'sine güvendi sende Agarthalılara
iTaLYaN dit :BK ölmeden önce çok tartıştık.Oda senin gibi aynı söylemleri atıyordu
lö bassiz bascuu dit :baska baska renklerden yazin
iTaLYaN dit : iTaLYaN dit :Seni hak'a ulaştıran neydi ?
iTaLYaN dit :sen kendi arayışınla mı buldun yoksa bir rehberle mi ?
iTaLYaN dit :ki bu rehber kim.İnsan mı yoksa başka bir boyut varlığımı
sasha dit :Ama sen mevlanayı untuyorsun şemsi unutuyorsun.Oysa mevlana Şemsi öldürmüş Sonara pişman olmuştu.BK'da şems gibidir ama çoğu anlayamaz
lö bassiz bascuu dit :
iTaLYaN dit :Şemsi öldüren Mevlana değildir.Mevlana taraftarlarıdır
lö bassiz bascuu dit :abi bu ne yaa
iTaLYaN dit :Mevlana şems gelince ondan kopamamış talebelerini aksatmıştır
iTaLYaN dit :talebeleri şemsi kıskanıp öldürmüştür
iTaLYaN dit :Agarthalılar bu bilgileri sana yanlış mı aktardı
sasha dit :hayır onlar bana yalan söylemezler.Beni yedi kutretinde tatan zata yemin olsunki şems mevlananın isteği üzare ölmüştür
iTaLYaN dit :Fazla yemin etme bu dünyada kişi kendinden olan nefsine güvenemezken sen gidiğ 4.boyuttan 5. boyuttan varlıklara güveniyorsun
iTaLYaN dit :Allahtan başka hiçbirşeye güvenme bu hayatta
iTaLYaN dit :Bilgi kitabını ve gerçekler kitabını yalayıp yuttun değil mi ?
iTaLYaN dit :arayışına yardımcı olsun diye ?
sasha dit :o kitabı ve diğer kitapları elbette yuttum işte o yüzden mevlananın şemsi kendi isteği üzere öldürdükten sonra hakkı bulduğundan eminim
iTaLYaN dit :o kitapları okuyan kişinin aydınlanması gerekir kanımca yanılıyor muyum ?
lö bassiz bascuu dit :bilgi kitabi tuzak deil mi
sasha dit :herşeyin anlamsız geldiği yerde bazı şeyler anlamlı gelmeye başlayabilir.Muttalime nefste konuştum.Berzak aleminde dolaştım ve tüm mahlukattan aynısın işittim
iTaLYaN dit :Bak 1. O kitaba kanallık yapanlarla görüştüm beni tanırlar.Ve bil bakalım o aydınlanmışlarda ne gördüm.Kibir. Kibir şeytanın en sevdiği günahtır. Anladığım kadarıyla kişi aydınlanınca edebiyatıda artıyor yanılıyor muyum ? Hangi evliya" agarthalılardan şununla konuştum meleklerle sohbet ettim der" hangi aydınlanan kişi bunları söyler.Nasıl yapılır dendiğindede şiirler okuyp kafaları karıştırır ?
iTaLYaN dit :Gerçekler kitabını bi ara satanistler dağıtıyordu.Banada BK nın kanalından ulaştı o kitap.Satanistler sence Allah Aşkıyla yanan kişiler mi _?
iTaLYaN dit :BK ne diyor türkiyedeki satanistler özentidir.
iTaLYaN dit :Türkiyedeki okültistlerde 4. 5. boyuttan bilgi aldığını zanneden kandırılmış insanlardır yalan mı.Bunlar aydınlansaydı melek gibi olurlardı.Kibirli olmazlardı
iTaLYaN dit :Gel ne olursan ol yine gel diyor mevlana. Bilgi Kitabı taraftarları gel ne olursan ol yine gel cebinde paran olsun ağzında laf yapsın gel diyor
iTaLYaN dit :onlarda nefislerinin kurbanı yani
iTaLYaN dit :Ben çok kişi tanıyorum meleklerle konuşan . www.turgayreiki.com bak orada meleklerle alakalı şeyler var. Oradaki herkes cebraille görüşmüştür mikaille görüşmüştür.Ama bakalım gerçekten gelen onlar mı ?
iTaLYaN dit :sen agarthalılarla nasıl bağlantıya geçtin onu anlat onu çok merak ettim herşeye nasıl başladın
iTaLYaN dit :yoksa seçildin mi ?
sasha dit :Şunu hiçbir zaman unutmamak lazımdırki Taşanan herşey haktır.Bunları anlayan ve yaşamına devam eden iki çeşit nefs vardır.Bunlar Bildiklerini başkalarıyla paylaşmak isteyenler ve şu söylediklerinin hesaba katıp kimseye anlatmak istemeyenler.Ama söylermisin bana eğer bunları Tülay dinlemeseydi nasıl rüyasından kurtulabilirdi.Ve onun gibi milyonlarca insan nasıl uyanacak uykularından!!!
iTaLYaN dit :sen nasıl uyandın ?
iTaLYaN dit :Allah uyandırmak istediğinin kalbine ateşi salar
iTaLYaN dit :illa tebliğe gerek yok yapılacak tebliğ yıllar önce yapıldı
sasha dit :Ben ilham yoluyla uyandım işte bahsettiğin ateş budur
iTaLYaN dit :Tamam bende öyle uyandım.Demek ki senin bahsettiğin uyanış için tebliğe gerek yok
iTaLYaN dit :yok tebliğ şart diyorsan
iTaLYaN dit :sen bize uygulama ver bizde direk aydınlanalım
iTaLYaN dit :ok ?
iTaLYaN dit :ne yapmamız gerekiyor ?
iTaLYaN dit :laf salatası dışında
iTaLYaN dit :günde şu kadar mantra çalış bunu yap zikir et vs. var mı elinde dersler
iTaLYaN vous a envoyé un wizz.
sasha dit :evrenin kanularında tebliğle uyanış ve ilhamla uyanış denilen iki türlü uyanış hep vardır ve olmaya devam edecektir.Zira böyle olmasaydı peygamberlere gerek kalmazdı zaten
iTaLYaN dit :peygamberler tebliğlerini yapmadılar mı ?
iTaLYaN dit :tebliğ eden nebi olur peygamber olur
iTaLYaN dit :sen peygamber misin ?
iTaLYaN dit :Kuran yalan söylüyor o zaman Hz.MUhammed son peygamber değil mi ?
iTaLYaN dit :Bence haklısın Kuran şeytanın aldatmacası bilgi kitabu ve gerçekler kitabı doğru yanılıyor muyum ?
iTaLYaN dit :Bak şunu söyleyeyim Kuran şeytanın aldatmacası falan değil
iTaLYaN dit :sende doğru söylüyorsun sen tebliğ görevi yapıyorsun a
iTaLYaN dit :ama bu görev sana Allahtan gelmedi
iTaLYaN dit :Sen agarthalıların orionların sufli varlıklarına tebliğcisin
iTaLYaN dit :bilgi kitabı , gerçekler kitabıda onlar tarafından yollanmadı mı ?
sasha dit :Sana bir gerçek anlatmak lazım geldi.Hz. Musa Hz.Ademe şöyle dedi "Sen şeytanın vesvesesine uyup yeryüzüne inen ve tüm insanları bu ızdırap dolu sınavdan geçirmesine sebep olan adem değilmisin?" Adem dediki "Sen Allahın nebi olarak seçtiği bir zaat olarak kaderime evvelde yazılmış olanı nasıl benim yaptığımı zanneder beni suçluyorsun".Böylece Adem Musaya üstün geldi.
iTaLYaN dit :eee ?
sasha dit :Öyleyse Kaderime yazılan ve ilmimi anlatmamı nasip eden Yaratandır.Sen nasıl bununla beni yargılıyorsun
iTaLYaN dit :ben atıp tutan çok gördüm.Benim görevimde yargılamak.Bunu benim kaderime yazan Allah değil mi ? Peki sen beni nasıl yargılıyorsun sen ki yedi dağda yedi ateş yandığında yedi bişeye yemin eden agarthanın sözcüsü ilmin buna yetmedi mi ?
sasha dit :Vallahi benim ilmim bununla sınırlı değildir
iTaLYaN dit :Benim ilmim sınırlıdır Ben uçamadım senin kadar yukarı
iTaLYaN dit :ilmin sınırlı değilse bana Hz.Süleymana açılan 28 kattan ilk katın bekçisinin adını söyle
iTaLYaN dit :bu bilgiye en dandik havassçı dahi ulaşır
iTaLYaN dit :ilk kapının bekçisinin adı ne ?
iTaLYaN dit :ilmini kullan yargıyı geç
iTaLYaN dit :o zaman derim sen Allahın tebliğcisisin görevin kutsal yolun açık olsun
iTaLYaN dit :Yoksa dur derim fazla uçma aşağı in
sasha dit :Bana velaket verildi ama asla nübüvvet verilmedi.Eğer bunu söylersem Çok büyük vebalin altına girerimki bunu kaldırmam mümkün değildir
iTaLYaN dit :yeme beni hocam.Ben bilmediğim şeyi sormam kimseye benim bildiğim bilgiyi benden mi gizliyorsun
iTaLYaN dit :herşeyi söyledinde ilk kapının bekçisini mi söyleyemiyorsun
lö bassiz bascuu dit : lö bassiz bascuu dit :ahahahah
lö bassiz bascuu dit :teblig ne demek lan
sasha dit :ozaman sen bana zekerya'ya verieln 33.Kudretin ve doğuyla batı arasında ki çizginin anlamını anlat.İnsanın yeryüzden halife oluşunu manasını anlat ki bunu söylemek abd olan kul tarafından taşlanmana yol açar.Eğer bunları söylersen ebnde sana daha güzelini anlatırım
iTaLYaN dit :ben bunları biliyorum demedim ki sana
iTaLYaN dit :senin ilmin sınırsızmış ya ondan soruyorum
iTaLYaN dit :Ben cahilin biriyim bir iki yere adım attım.Senin gibi aydınlanamadım
sasha dit :Sadece Yaratanın ilmi sınırsızdır.Benim ilmim elbetteki sınırlıdır.Eğer öyle olmasaydı haşa Allah sözünde durmuş olmazdı.Çünkü bizleri kul olmamız için yarattı.Ama şundan eminim ki anllattıkların ilmimdedir
lö bassiz bascuu dit : lö bassiz bascuu dit :o zmn
lö bassiz bascuu dit :biseyi
lö bassiz bascuu dit :ispat et
lö bassiz bascuu dit :sorusuna
lö bassiz bascuu dit :cevap ver
lö bassiz bascuu dit :bazi seyleri bilmemen de normal
lö bassiz bascuu dit :
iTaLYaN dit :sasha:Vallahi benim ilmim bununla sınırlı değildir
iTaLYaN dit :herşeyi biliyosunda ilk kat bekçisini mi bilmiyorsun
lö bassiz bascuu dit :
lö bassiz bascuu dit :kaç kat var?
iTaLYaN dit :agarthaya gitmişsin onlara sor
lö bassiz bascuu dit :asansor varmi ahauaha
iTaLYaN dit :çok kat var
iTaLYaN dit :Hz.süleymana açılan 28 katın ilk bekçisi
iTaLYaN dit :ipucu vereyim bu aralar agartha çekmiyor.
iTaLYaN dit :kapsama alanı dışında kalıyor sanıım
iTaLYaN dit :marduk yüzünden hep
lö bassiz bascuu dit :marduk kim
lö bassiz bascuu dit :o ne
lö bassiz bascuu dit :aq
lö bassiz bascuu dit :ahauahah
iTaLYaN dit :gezegen
lö bassiz bascuu dit :saka mi bunlar kopuyom
sasha dit :Allaha yemin olsunki italyan kardeş 28.kattaki bekçinin ismiyle anlatılmak istenilenin nedemek olduğun bilmemektedir.Bunun çok basit sıradan birşey olduğunu sanmaktadır.Oysa 85. kata nasip olan süleyman asla Muhammedi anlayamamıştır.Çünki ona verilen ilim bunu altındadır
iTaLYaN dit :uçma hocam uçma
lö bassiz bascuu dit :ahahahah
iTaLYaN dit :in aşağı
iTaLYaN dit :süleymanın 28 katı dediğinde en dandik büyücü bilir
lö bassiz bascuu dit :merak ettim nasil çikicam su katlara ben ahauah
iTaLYaN dit :en dandik falcı hiç değüilse adını duymuştur
lö bassiz bascuu dit :herkes bilirse o zmn millet ezbere konusuodur
iTaLYaN dit :evliya zaten geçip gitmiştir orayı bilir.
iTaLYaN dit :85. kat yok anasını 1453.kat
sasha dit :ilminin zamanı gelecektir ve tüm bunları anlamkta hiç zorluk çekmeyeceksin
iTaLYaN dit :ben anlıyorum hepsini sağolsunlar
sasha dit :elbetteki 85. kat vardır orada arşın gıcırtılarını işitebilrsin
lö bassiz bascuu dit :ben yemek yiyom siz konusun
iTaLYaN dit :kardeşim sen neye göre 85 diyosun ?
iTaLYaN dit : sasha dit :çağrılıyorum bekle...
iTaLYaN dit :28in manasını bil bari
iTaLYaN dit :ok sen bağlantıya geç soruları ilet ok ?
sasha dit :bana senin düşüncelerine yön veren ismi silcem olan bir varlığın olduğu söylendi.Onun amacı seni değil bizi dinleyeni yanıltmak olduğu söyleniyor.Konuşmayı durdurmak zorundayım.Seni varlığını çok seviyorum tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoşka kal
iTaLYaN dit :ahhahahha okei bilgi olmayınca kaçmak kolaydır
iTaLYaN dit :agarthalılara selamımı ilet
iTaLYaN dit :onlara de ki; "Eğer doğru iseniz, haydi bakalım getirin delilinizi."
iTaLYaN dit :okei
lö bassiz bascuu dit :ahahahah
lö bassiz bascuu dit :beni mi yaniltucak
lö bassiz bascuu dit :sashaaaaaaaa
lö bassiz bascuu dit :bi yandan kod yaziom bi yandan sizi dinliom kafayi bulcam muahahahh
iTaLYaN dit :Dalga geçme tülay
iTaLYaN dit :arkadaşa agarthadan mesaj geldi
iTaLYaN dit :ciddi bir mesele bu
lö bassiz bascuu dit :eheueh
iTaLYaN dit :saygılı ol biraz
lö bassiz bascuu dit :sen su agartalilari anlat
iTaLYaN dit :bizi dinleyenler var
iTaLYaN dit :3ü müz dışında öyleymiş
lö bassiz bascuu dit :boyut degisti galiba
iTaLYaN dit :5.boyuta gidiyor şuan aç TVyide bak bakalım çıkacak mı
iTaLYaN dit :5.boyuttu dimi o dizi
iTaLYaN dit :
lö bassiz bascuu dit :assdsdsddsadsddas
lö bassiz bascuu dit :loglari atalim mi
lö bassiz bascuu dit :tbtye
lö bassiz bascuu dit :ahauahah
iTaLYaN dit :at
-
ben simdi bunu nasil düzenlicem :|
Buraya attim daha düzenli :/
-
Tasavvuftan anladığını sanan kardeşlerim.. kimisi çıkmış ordan burdan duyduğu şeyleri karman corman edip yazmıs..kimisi çıkmış " Ben Hakk'ım" demiş ki bu sözü söylemenin vebali çok büyüktür..Bir kere sen nefsini terbiye etmemişsinki bu sözü söylüyorsun..nefsini terbiye etmeden Fenafillah makamına gelinmez..Dellendim vallahi bu logları okuyunca..o Mevlana'dan felan bahseden adamın msnini bana verirmisin bi?
-
edit : yanlsı anlamısım :D
ben biarz okudum :D duzenleyinde okuyalım ya
-
Aq bu ne böyle :) Bunu bu saatte okuyabilene helal olsun.Zaten smileylerde yok adamla dalga geçtiğimizde belli değil.Olay kısaca şu sasha denilen eleman baya bi uçmuş meleklerle falan dolaşmış yukarıdan buna tebliğ için görev verilmiş agarthalılar diye bi haltlarla görüşmüş.
Bende burada bu elemanla aynı yüksekliğe çıkıp onu aşağı indirmeye çalışıyorum adam sonunda kaçıyo. :D Birde bana cinli diyor. :D:D:D:D:D
Silcem diye cinim varmış aq. silcekse silsin nasıl cin la bu hahhahahahah
tülo düzelt yazıyı ::D
[Deliyle deli gibi konuşmak lazım gelir adam gibi konuşsak deli vazgeçecek mi deliliğinden :) ]
Adam bana şiirsel yazıyor bende öyle yazmaya çalışıyorum.Sonra zaten ipin ucu kaçıyor. :P
Smileyler olmadığından çok ciddi duruyor bazı yazdıklarım orada ciddi falan değilim.Ciddileştiğimi hissettiğinizde koyun bi smiley.
[Agartha,Orion ve Marduk şu Ufocu elemanların takıldığı şeylerdir.Daha öncede bir iki ufocu işlettiğimizden az çok bilgim var.]
Hz.Süleymana açılan 28 kat olayı aslında çok farklı bir konudur.Havassçı elemanlara hz.süleymanın bir duası varmış içinde 28 isim geçiyormuş derseniz tak diye söylerler :D
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------Aq bu ne böyle :) Bunu bu saatte okuyabilene helal olsun.Zaten smileylerde yok adamla dalga geçtiğimizde belli değil.Olay kısaca şu sasha denilen eleman baya bi uçmuş meleklerle falan dolaşmış yukarıdan buna tebliğ için görev verilmiş agarthalılar diye bi haltlarla görüşmüş.
Bende burada bu elemanla aynı yüksekliğe çıkıp onu aşağı indirmeye çalışıyorum adam sonunda kaçıyo. :D Birde bana cinli diyor. :D:D:D:D:D
Silcem diye cinim varmış aq. silcekse silsin nasıl cin la bu hahhahahahah
tülo düzelt yazıyı ::D
[Deliyle deli gibi konuşmak lazım gelir adam gibi konuşsak deli vazgeçecek mi deliliğinden :) ]
Adam bana şiirsel yazıyor bende öyle yazmaya çalışıyorum.Sonra zaten ipin ucu kaçıyor. :P
-----------------------------herşeye rağmen iyi koymuşsun lafları :)
-
uçmuş şaşa. çarpacak birazdan herkesi
-
eheh msnde yeterunce deli var cinlerlede konusabiliriz :D
-
ne kadar çok yemin etmiş aq
ama eğlenceli bi muhabbet olmuş :)
-
eski günler geldi aklıma yahu ne güzel günlerdi.. değilmi kürdom ?
-
Ben bişi anlamadım anladıysam Arap oliyim. :))) Ama sohbet ilginç.