folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)

Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ilginç bi sohbet olmuş.soruları soran kim orasını anlayamadım.bu konuşmayı yapanlardan biriside kitabı olan birisi msn den gerçekten bukadar açıklayıcı olabiliyormu diye denemk istedim ama beni beğenmedi sanırım.sohbet adresimi kabul etmedi. Şahsın başlangıç sorusu...

'Nasıl olur da Tanrı insanla chatleşir? Musa ile çalılıklar üzerinden konuşmuştum, seninle de internetten yazışıyorum. Bunda şaşılacak bir şey göremiyorum'

dona-t@hotmail.com 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

ilginç bi sohbet olmuş.soruları soran kim orasını anlayamadım.bu konuşmayı yapanlardan biriside kitabı olan birisi msn den gerçekten bukadar açıklayıcı olabiliyormu diye denemk istedim ama beni beğenmedi sanırım.sohbet adresimi kabul etmedi. Şahsın başlangıç sorusu...

'Nasıl olur da Tanrı insanla chatleşir? Musa ile çalılıklar üzerinden konuşmuştum, seninle de internetten yazışıyorum. Bunda şaşılacak bir şey göremiyorum'

dona-t@hotmail.com 

Anlamadim seni bende kafa bi milyon sabaha kdr proceyi bitircem bakalim ama o verdigin sözler bi kitaba ait verilmisti burda unuttum ismini
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

dona-t@hotmail.com

Bunları kim dedi :D Aq uçuğunu türkiyeye tanıttık işte tebliğ yapacam diyodu şimdide elemanları beğenmiyo şerefsiz. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3521 Toplam Mesaj: 24