folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)

Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hepsini okudum. Yazışmalar çok tuhaf o sasha denilen kişi insan dışı bir varlıkmış gibi konuşuyor böyle kişilerin çoğu kafayı sıyıran kişilerdir fazla derine inmekten. Hiçbirşeyi düşünürken fazla derine inmemek lazım yoksa sonu feci oluyor misal düşünen adam heykeli.

http://img526.imageshack.us/img526/14/rodinthinkermu4.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    yemin olsun ki vallahi ehpsini okudum.. 7 dağda 7 ateş yandı bende yandım kavruldum kül oldum...

ulen hepsini okudum iyi güzel hoşta bi' bok anlamadım.. kafada bi' milyon oldu :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    tülay aha sende bu adam gibi olucan yakında gör bak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    heheh evet iste fazla ilgilenen siyiriyo veya gerçegi buluyo veya baska bisey nerden bilcez :S her neyse bu çok bilgiliydi bi senedir naptin dedim i$inlandin mi yoksa :P evet yemin olsun her yeri gezdim Hakki aradim deyince hemen italyani davet ettim :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    eleman ucmus harbiden :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    abi silici mi ne o sikici olmasın : ))) sen bu elemanın msn i acıkla kimse bu bilgilerden eksik kalmasın ben şahsen isterim görüşmeyi yemin olsun : )) yanlız farkettinizmi adam imla kurallarına cok dikkat etmiş yani yazıp geçmemiş cogumuzun yaptıgı gibi tebrik ederim italyan senlede görüşmek isterim ben marduk hakkında oralıyım bende hittin@msn.com

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    efsun bunu yazdı:
    -----------------------------
    eski günler geldi aklıma yahu ne güzel günlerdi.. değilmi kürdom ?
    amk efsun amk. nasılsın :D

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

hasansabah bunu yazdı:
    abi silici mi ne o sikici olmasın : ))) sen bu elemanın msn i acıkla kimse bu bilgilerden eksik kalmasın ben şahsen isterim görüşmeyi yemin olsun : )) yanlız farkettinizmi adam imla kurallarına cok dikkat etmiş yani yazıp geçmemiş cogumuzun yaptıgı gibi tebrik ederim italyan senlede görüşmek isterim ben marduk hakkında oralıyım bende hittin@msn.com

eheheh bana s*kicem veya silicem diye bişey musallat olmuş her iki durumdada sakat :D:D:D Şimdilik beynimi s2yomuş ..

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı:
    yemin olsun ki vallahi ehpsini okudum.. 7 dağda 7 ateş yandı bende yandım kavruldum kül oldum...

ulen hepsini okudum iyi güzel hoşta bi' bok anlamadım.. kafada bi' milyon oldu :D
    Vallahi sabah bende aynı olmuştum tam bi milyon. :) bi uyku yaptım kalktım şimdi idare eder. :)) hala kendime gelemedim valla. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    MaviGozluDev bunu yazdı:

Vallahi sabah bende aynı olmuştum tam bi milyon. :) bi uyku yaptım kalktım şimdi idare eder. :)) hala kendime gelemedim valla. :)
    ehehyt ben uyumadımda daha nolcak imdi.. o zaman ben yarın bi deneyeyim öğlen vakti :D

.
Toplam Hit: 3519 Toplam Mesaj: 24