Parapsikolojide Siyiranlar :D Loglar Burda Kopacaksiniz :D (Düzenlendi)
-
hepsini okudum. Yazışmalar çok tuhaf o sasha denilen kişi insan dışı bir varlıkmış gibi konuşuyor böyle kişilerin çoğu kafayı sıyıran kişilerdir fazla derine inmekten. Hiçbirşeyi düşünürken fazla derine inmemek lazım yoksa sonu feci oluyor misal düşünen adam heykeli.
-
yemin olsun ki vallahi ehpsini okudum.. 7 dağda 7 ateş yandı bende yandım kavruldum kül oldum...
ulen hepsini okudum iyi güzel hoşta bi' bok anlamadım.. kafada bi' milyon oldu :D -
tülay aha sende bu adam gibi olucan yakında gör bak
-
heheh evet iste fazla ilgilenen siyiriyo veya gerçegi buluyo veya baska bisey nerden bilcez :S her neyse bu çok bilgiliydi bi senedir naptin dedim i$inlandin mi yoksa :P evet yemin olsun her yeri gezdim Hakki aradim deyince hemen italyani davet ettim :D
-
eleman ucmus harbiden :|
-
abi silici mi ne o sikici olmasın : ))) sen bu elemanın msn i acıkla kimse bu bilgilerden eksik kalmasın ben şahsen isterim görüşmeyi yemin olsun : )) yanlız farkettinizmi adam imla kurallarına cok dikkat etmiş yani yazıp geçmemiş cogumuzun yaptıgı gibi tebrik ederim italyan senlede görüşmek isterim ben marduk hakkında oralıyım bende hittin@msn.com
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
eski günler geldi aklıma yahu ne güzel günlerdi.. değilmi kürdom ?
amk efsun amk. nasılsın :D -
hasansabah bunu yazdı:
abi silici mi ne o sikici olmasın : ))) sen bu elemanın msn i acıkla kimse bu bilgilerden eksik kalmasın ben şahsen isterim görüşmeyi yemin olsun : )) yanlız farkettinizmi adam imla kurallarına cok dikkat etmiş yani yazıp geçmemiş cogumuzun yaptıgı gibi tebrik ederim italyan senlede görüşmek isterim ben marduk hakkında oralıyım bende hittin@msn.com
-----------------------------eheheh bana s*kicem veya silicem diye bişey musallat olmuş her iki durumdada sakat :D:D:D Şimdilik beynimi s2yomuş ..
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
yemin olsun ki vallahi ehpsini okudum.. 7 dağda 7 ateş yandı bende yandım kavruldum kül oldum...
ulen hepsini okudum iyi güzel hoşta bi' bok anlamadım.. kafada bi' milyon oldu :D
Vallahi sabah bende aynı olmuştum tam bi milyon. :) bi uyku yaptım kalktım şimdi idare eder. :)) hala kendime gelemedim valla. :) -
shockman bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
ulen hepsini okudum iyi güzel hoşta bi' bok anlamadım.. kafada bi' milyon oldu :D
Vallahi sabah bende aynı olmuştum tam bi milyon. :) bi uyku yaptım kalktım şimdi idare eder. :)) hala kendime gelemedim valla. :)
ehehyt ben uyumadımda daha nolcak imdi.. o zaman ben yarın bi deneyeyim öğlen vakti :D