Parlak Bir Fikir..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    hocalar gelin tbt olarak türkiyedeki bi çoçuk esirgeme kurumuna yarımda bulunalım şimdi sistemde 20462 üye var bu üyelerde 2000 tanesi 10 ytl bağışlasa hesap belli fikir benden destek verenler varmı acaba

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım düşünce güzel fakat 2000 kişi bulunmaz gibi... bide şu var burdaki adamlardan öğrenci olan çok öğrenci adamda 10 lirasını bağışlarsa diğer ihtiyaçlarını gideremez gibim geliyor gerçi çok yüksek bi miktar olmasada yinede herkes vermez bence...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    hocam 10 ytl şart deil ne koparsa ama admin ve modlar fazla bağışlasın :)) herkes ne kadar vermek isterse illa 10 ytl değl benimki öylesine bi hesap neden herkes böyle bişeye yardım etmek istemesmi en azından tbt müritleri diğer adamlar gibi değildir bence..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

2000 kişi cok zor...Hoca az cok onemli degil..Cok yardım olmayacak diye yardım yapmamak da olmaz..2000 kişi olmazda

100 kişi olur..Bakalım adminler bişey duzenler belki..Cocuk esirgeme kurumu yada baska bi kurum...Hangisi daha faydalı olcaksa artık..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi bakalım artık ne kadr çıkacak rene deca abi bi bakın yaf

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Öğrenci bile olsak, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ben varım :|

hatta kardeş falan ediliniyormuş sanırım ondan da istiyorum bi tane :|

valideyi ikna ettimde pederi edemedim bi türlü hiç değilse hafta sonlarını bizimle geçirecek bi kız kardeş istiyorum =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacılar konu ciddi bi boyuta ulaşacaksa ben bağışın orduya yapılmasından yanayım şu an için sanırım en uygunu bu olur kalibre sen ne dersin?(nasıl yapılıyor onu bilemicem ama)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

ben varım :|

hatta kardeş falan ediliniyormuş sanırım ondan da istiyorum bi tane :|

valideyi ikna ettimde pederi edemedim bi türlü hiç değilse hafta sonlarını bizimle geçirecek bi kız kardeş istiyorum =)

bende bitane erkek kardeş edinmek istiyordumda çocuk sadist ve mazoşist olur çıkar başımıza. :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi çoğunluk neye karar verirse onu yapalım bence çoçuk esirgeme krumu ama çoğunluk ne derse bakalım daha bi admin bişi demedi ama bence olacak ..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    hacılar konu ciddi bi boyuta ulaşacaksa ben bağışın orduya yapılmasından yanayım şu an için sanırım en uygunu bu olur kalibre sen ne dersin?(nasıl yapılıyor onu bilemicem ama)
    abi ordunun paraya ihtiyacı yokki hem olsa onlar bi sekilde bulur...Lösemili cocuklar//kimsesizler..Bunlara yardım etmek daha mantıklı bence..

nasıl olacagı konusunda;Simdi buyuk bi sorunluk gerektiriyo bu işler..Adminler hic bulasmadan gidin sahıs olarak bagıs yapın derse gayet hakılılar...Yok ama ortak bi hesaba yatırırız rene yada holy tahribat adına bagırslar oda olur...Ama sahsen ben oyle bişeye kalkışmazdım :S

Toplam Hit: 8944 Toplam Mesaj: 37