Parlak Bir Fikir..
-
millet rene rene demeyin adamı mecbur bırakmayın..Sakat bi iş isterse soyler zatenn..
-
bende varimmm çok güzel bi fikir
-
aselsana para bağışlıyalım , silah yapsınlar, teklonojimizi geliştirisnler
kızılaya kan bağışlayalım , hayat kurtaralım
evet evet bende varım
bi ara vardı sanırım, organ bağışı gibi bişey eski den adminler in katıldığı bişiler vardı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------aselsana para bağışlıyalım , silah yapsınlar, teklonojimizi geliştirisnler
kızılaya kan bağışlayalım , hayat kurtaralım
evet evet bende varım
bi ara vardı sanırım, organ bağışı gibi bişey eski den adminler in katıldığı bişiler vardı
-----------------------------
foxxly ben organ bağışlamyı düşünüom. ama kan bağışlıyacaktım bi gün bizim ark. dedi senin bedava verdiğin kanı onlar paraile satio bende sonra hiiç araştırmadım şimdi bu olaya sıcak bakanlar var ama artık ne karar verirler adminler bizde ona göre hareket ederis.. sonuçta tbt adını kullanicaz o neden ile rene yada holy evet yada demelerini bekliyelim.. -
Hocam, şimdi bunu tahribata ekleriz, cıkar piçin teki benim paramı caldılar der, birisi gelir burada yolsuzluk var der, sonra insan çiğ süt emmiştir ben güvenmem kendime, madem cok fazla istiyorsunuz isteyen gidip kişisel bağış yapabilir, ayda 500 ytl göte kacarken reklamsız sitede sadece amme hizmeti yaparken, 3 tane capulcu cıkar paramı caldınız beni dolandırdınız der, herkezin moralini bozar...
Gereksiz atraksiyonlara gerek yok, mademki öle, herkez istediği şekilde bağış yapabilir...
-
Abi bencede bunu site olarak diilde bireyler olarak yapalım,yani olayın içinde Tbt olarak geçmesin(adminlerin fln başı ağrıyabilir çünkü) yani gönüllüler burda belirlenir toplanıp bağış yapılır bence bu şekilde 3-5 kişilik komisyonla halledelim ama siteden bağımsız olsun..