Parlak Bir Fikir..
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ben varım :|
hatta kardeş falan ediliniyormuş sanırım ondan da istiyorum bi tane :|
valideyi ikna ettimde pederi edemedim bi türlü hiç değilse hafta sonlarını bizimle geçirecek bi kız kardeş istiyorum =)
-----------------------------
Hoja, kız kardeş :|Büyüyünce ağabeylik duyguların debreşir, başına bela alırsın a.q :)
-
beyler şahsen ben site adminlerine sonsuz güvencim var mutalaka holy yada rene nin banka hesabı vardır onlar ilgilenirler ve tbt adına gider bağışlarlar ve tbt farkı bir kes daha ortaya çıkar..
beyler ben 2 saat falan yokum umraım iii şeyler olur ;)
-
2000 üyenin on ytl vermesi yerine 20000 üyenin 1 ytl vermesi daha mantıklı değil mi?
-
Böyle Birşey Olursa Vs Başka Durumlarda Katılmaya Hazırım..
-
Şu olursa olur zamanında ekşi sözlükte yapmıştı bi bölüm açılır sadece bağış yapanlar kullanabilir iyi bir bölüm ama veya üyelik kapanır sadece 10 ytl bağış yapanlar üye olabilir vs.
-
olabilir aslında güzel bir fikir..
-
gerçekten mükemmel bir fikir.
harbiden ha.. nie daha önce milletin aklına gelmedi.
abi 1 ytl bağışlıyan 1 bağışlasın 1000 ytl bağışlıyan 1000 ytl bağışlasın.
katkı katkıdır.
-
sorumluluk isteyen ve güzel bir fikir...
-
isteyen gitsin bağışını yapsın diyeceğim ama tahribat üzerinden olsun bağışlar diyorsanız?
Gerekli izin alınsın !!tahribat üzerinden bir hesap no açılsın gerisi gelir.1000 ytl toplasakta yeter. deftere kitaba vurduğun zaman kayda değer bir katkımız olur.
bunun için rene veya holy artık kim olursa uğraşması lazım gerekli izinler için.bide vakitleri varmı? bu iş ikisinde ve valilikte biter zannımca,eğerki ciddi anlamdaysak.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Şu olursa olur zamanında ekşi sözlükte yapmıştı bi bölüm açılır sadece bağış yapanlar kullanabilir iyi bir bölüm ama veya üyelik kapanır sadece 10 ytl bağış yapanlar üye olabilir vs.
-----------------------------gerek yok bence bağışlamak isteyen adam öle de bağışlar böle de zaten diğerinden de hayır gelmez