Paylaşımcı Ruhu Budur..
-
S.a müridler başımdan geçen çok güzel bi olayı sizinle paylaşmak istedim. Ben geçen gün işyerindeydim be en boktan işyerlerinden biri sayılabilecek bir yerde, patron yalakalarının dolu olduğu bir ajansta çalışıyorum. Bu durumun böyle gitmiiceni düşünüyordum ki birden aklıma web programlama öğrenmek geldi.
Ve en sevdiğim işlerden bir tanesidir programlama. Asp.net öğrenmeye karar verdim görseleğitim.com un sitesine girdim ve asp.net 2010'un görsel eğitim setini almak için yeltendim ama iki set olarak satılıyodu ve iki setin toplamı da 350 lira gibi bi rakamdı. Benim de o kadar param olmadığı içiin adama bir mail attım dedim bööle bööle cebimde toplasam 70 lira gibi az bi param var fakat bu işi yapmak istiyorum. Setlerinizin fiyatı toplamda bendeki paranın bikaç katı ama bana böyle bir indirim yapabilirmisiniz die mail attım.
Altına da not düştüm vermesenizde canınız saolsun die.. Neyse aradan 15 dakika geçti adamın bana attığı mail aynen şööle: "Tabi olabilir her insanın parasız olduğu zamanlar olabilir çok doğaldır böyle şeyler. İstediğiniz setleri size göndericem adresinizi verin" dedi. Bende adresimi yazdım çok çok teşekkür ettim kendilerine. Ve daha parayı yatırmadan adam seti gerçekten de kargoya vermiş ve bana kargo sipariş numarasını yolladı. Neyse ben dedim parayı bugün yatıramam ama yarın yatırırm die adam yine geri mail attı hiç önemli değil eğer çok lazımsa hiç yollamasanda olur die. Tabi ben o kadar da hayvanlık yapıp göndermemezlik yapmadım gönderdim parayı :D
Ama sevinçten uçuyorum adamı aradım tahmin ettiğimden yaşlı bir amca çıktı kendileri. Adı Resul Selimi die bi amca. Dedim abi çok teşekkürler Allah razı olsun falan. Bana adam ne dese beğenirsiniz. Oğlum dedi beni bir amca olarak görmeni isterim. Bizde çok zor günler geçirdik bizde genç olduk. Sen yeterki öğrenmek iste hangi sete ihtiyacın olursa bi kere telefon etmen yeterli parayı hiç kafana bile takma dedi. Benim bittiğim andı. Bu adamların setlerinin çoğunu warez bir şekilde paylaştığımdan harbiden utandım o anda.. Gorselegitim.com un sahibiydi galiba bu Resul amca. Gerçekten iki gündür çok dua ettim adamın arkasından. Böyle bişey geçti başımdam paylaşmak istedim sizinle.. :)
Adminin Notu :
Herkez biliyor, bu tarz şeylere saygılıyız...
Fakat ,amca tam bir Andropoza girmiş sorunlunun teki...
iki-üç ay önce bir gün bir mail geldi içerik :
Sayın yetkili;
Sizler ve ekibiniz hırsızlığa yardımcı oluyorsunuz bu bir suçtur, ayrıca yaptığınız bu pislikle bizlerin hevesini kırdınız. Paylaşıma açtığınız bu eğitim setleri kurumuzun tescilli ürünleridir. Yaptığınız bu iş bir ahlaksızlıktır, sizin yüzünüzden artık tam doyurucu setler hazırlamayacağım. Kıçınıza kına yakın. Ve istersen linki kaldırma zaten emniyet ve bilişim suçlarına bildirdim.
Görsel EğitimŞimdi sever misin sabaha mı bırakırsın? İnsan gibi konuşmayı bilen biri olupda, sitenizde link var bunları siler misiniz ben satıyorum dese, hay hay diyecem... Adama yanlışlık yapılmış silelim diyecem...
Fakat andropozlu amcamız, ne konudan bahsediyo, ne olayın ne olduğundan bahsediyo, ne kendisiin kim olduğundan bahsediyo başlamış sövmeye...
Bu şekilde konuşana kadar böle bir sitedende, bizim sitede bu içeriğin olduğundan da haberim yoktu, başlamış kıcınıza kına yakın diye terbiyesiz...
Gözümde 5 kuruşluk değeri yok...
-
adamın yolladığı setleri paylaşırsan çok makbule geçer :D.
şaka şaka :).
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
adamın yolladığı setleri paylaşırsan çok makbule geçer :D.
şaka şaka :).
-----------------------------hoca ööle bişey yapsam yemek yediğim kaba pislemiş olurum. Ayrıca bu adamın bu kadar iyi niyetli biri olduğunu da tahmin etmiyodum.. :)
-
Heyt Bea Amcama Bak Sen
-
helal be
@Fatih: ilk mesajın tümünü okudum.ardından seninkini okuyunca yarıldım :D
-
bak şimdi içimde amcaya bi sempati oluştu helal be
-
içimde warezlere cekip depoladıgım görsel eğitimin bütün setlerini silmek geldi : |
-
Vay be
-
halen böyle insanların olduğunu bilmek iyi bişey.
-
abi adam zaten o fiyata satamaz o seti türkiye gibi bi yerde. toplasan şimdiye kadar kaç tane satmıştır acaba ?
o paraya sevinmiştir bile birisi rica etmiş
-
allah razı olsun amcadan..
helal be ...