Paylaşımcı Ruhu Budur..
-
telefonum jailbreakli . crackli appleri cihaza atıyorum genelde , ama bazen vicdanım el vermiyor . bu uygulama için bukadar emek harcanmış ama 5 kuruş vermeden sömürüyorum diyorum . o anda uygulamayı silip itunesdan satın alıyorum . hatta bi tane uygulamanın açıklama kısmında crackli kullanıyosanız da canınız sağolsun gibi birşey yazıyordu . iyice beni yerin dibine soktu
görsel eğitimle ilgili warez bi paylaşımım olmadı ama bunları okuyunca yine vicdan azabı duydum :|
-
Resul Amca'yı Seven 999.999.999 Kişi Bulabilirim ( Bütün Listeni Davet Et )
Diye Grup Açak La :D
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
abi adam zaten o fiyata satamaz o seti türkiye gibi bi yerde. toplasan şimdiye kadar kaç tane satmıştır acaba ?
o paraya sevinmiştir bile birisi rica etmiş
-----------------------------hocam inan bu adamlar o setlerden en az herbirinden 10 bin tl kazanıyolar. Ama adam vermese vermez ve güvendiği hiçbirşey yokken sadece öğrenmek istiyorum ve param yok dediğim için parayı daha yatırmadığım halde kargoya verdi seti. Ve teşekkür etmek için aradığımda eğer sete falan ihtiyacın olursa hiç çekinme söyle parayı kafana takma diyo Resul amca. Bence böyle adamlar bu memlekette çok az bulunur nitelikte gözü tok insanlardan bir tanesi.. Ben adama hiç param yok ama gönder desem bile eminim yollardı bu amca.. Allah razı olsun adamdan harbi çok süper bi insanmış..
-
507 253 64 15 hadin avea beleş esemesciler teşekkür yağdırak resul emmiye:)
Vallaha taktir ettim.Eğer bu saatten sonra warezi bırakıp lisanslı eğitim seti cart curt alacak olursam resul emmiden başkasından almam yeminlen:)
Adamla gönül bağım oldu resmen.:D idölümsün senin gibi adamalara ihtiyacı var bu insanlığın
-
yerli malını sabote etmeyin o zaman (yani kimse etmesin)
-
aklıma Metin Aydoğan geldi.
daha lisedeydim. bi kitabını zar zor para bulup almıştım. kitabın kapağına yazmış ben yayınevinden para yerine basılı kitap alıyorum onları da para bulamayan öğrencilere falan gönderiyorum okumak isteyenlere diye. mail attım 4 gün sonra kitap seti kapıma geldi. kargo ücreti bile ödenmişti. 7-8 kalın kalın kitap vardı herhalde.
-
daha önce aynen senin gibi resul amca ile ilgili haber ve konuları duymustum yani sen ilk değilsin bu amca gözü ve gönlü tok bonkör bir amcamız ALLAH razı olsun gerçekten takip ettiğim kadarı ile mükemmel bir insan yeminle söylüyorum siyasi parti kursun gözüm kapalı oyumu veririm o derece...
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
Resul Amca'yı Seven 999.999.999 Kişi Bulabilirim ( Bütün Listeni Davet Et )
Diye Grup Açak La :D
-----------------------------koptum yaaa... nyse hala insan gbi insalrın var lduğunu bilmek çok güzel hissettrior beni
-
hocam şimdi tüm tbt resul emmiye mail yollarsa nolcak resul emmi para yok set verinmi diye :))
Şaka bi yana insanlık ölmemiş helal resul emmiye valla atarlı adammış
-
bundan sonra alışverişler görsel eğitimden para mühim değil :D işi şakası tabii helal olsun amcama dünyada böyle insanlar kalmış demekki :)