folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paylaşımcı Ruhu Budur..

Paylaşımcı Ruhu Budur..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

telefonum jailbreakli . crackli appleri cihaza atıyorum genelde , ama bazen vicdanım el vermiyor . bu uygulama için bukadar emek harcanmış ama 5 kuruş vermeden sömürüyorum diyorum . o anda uygulamayı silip itunesdan satın alıyorum . hatta bi tane uygulamanın açıklama kısmında crackli kullanıyosanız da canınız sağolsun gibi birşey yazıyordu . iyice beni yerin dibine soktu

görsel eğitimle ilgili warez bi paylaşımım olmadı ama bunları okuyunca yine vicdan azabı duydum :|

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Resul Amca'yı Seven 999.999.999 Kişi Bulabilirim ( Bütün Listeni Davet Et )

Diye Grup Açak La :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------

abi adam zaten o fiyata satamaz o seti türkiye gibi bi yerde. toplasan şimdiye kadar kaç tane satmıştır acaba ?

o paraya sevinmiştir bile birisi rica etmiş

hocam inan bu adamlar o setlerden en az herbirinden 10 bin tl kazanıyolar. Ama adam vermese vermez ve güvendiği hiçbirşey yokken sadece öğrenmek istiyorum ve param yok dediğim için parayı daha yatırmadığım halde kargoya verdi seti. Ve teşekkür etmek için aradığımda eğer sete falan ihtiyacın olursa hiç çekinme söyle parayı kafana takma diyo Resul amca. Bence böyle adamlar bu memlekette çok az bulunur nitelikte gözü tok insanlardan bir tanesi.. Ben adama hiç param yok ama gönder desem bile eminim yollardı bu amca.. Allah razı olsun adamdan harbi çok süper bi insanmış..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

507 253 64 15 hadin avea beleş esemesciler teşekkür yağdırak resul emmiye:)

Vallaha taktir ettim.Eğer bu saatten sonra warezi bırakıp lisanslı eğitim seti cart curt alacak olursam resul emmiden başkasından almam yeminlen:)

Adamla gönül bağım oldu resmen.:D idölümsün senin gibi adamalara ihtiyacı var bu insanlığın

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

yerli malını sabote etmeyin o zaman (yani kimse etmesin)

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

aklıma Metin Aydoğan geldi.

daha lisedeydim. bi kitabını zar zor para bulup almıştım. kitabın kapağına yazmış ben yayınevinden para yerine basılı kitap alıyorum onları da para bulamayan öğrencilere falan gönderiyorum okumak isteyenlere diye. mail attım 4 gün sonra kitap seti kapıma geldi. kargo ücreti bile ödenmişti. 7-8 kalın kalın kitap vardı herhalde.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

daha önce aynen senin gibi resul amca ile ilgili haber ve konuları duymustum yani sen ilk değilsin bu amca gözü ve gönlü tok bonkör bir amcamız ALLAH razı olsun gerçekten takip ettiğim kadarı ile mükemmel bir insan yeminle söylüyorum siyasi parti kursun gözüm kapalı oyumu veririm o derece...

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

Resul Amca'yı Seven 999.999.999 Kişi Bulabilirim ( Bütün Listeni Davet Et )

Diye Grup Açak La :D 

koptum yaaa... nyse hala insan gbi insalrın var lduğunu bilmek çok güzel hissettrior beni

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam şimdi tüm tbt resul emmiye mail yollarsa nolcak resul emmi para yok set verinmi diye :))

Şaka bi yana insanlık ölmemiş helal resul emmiye valla atarlı adammış

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

bundan sonra alışverişler görsel eğitimden para mühim değil :D işi şakası tabii helal olsun amcama dünyada böyle insanlar kalmış demekki :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 5777 Toplam Mesaj: 33