folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paylaşımcı Ruhu Budur..

Paylaşımcı Ruhu Budur..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Helal olsun,Allah razı olsun. . .

-_-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Herkez biliyor, bu tarz şeylere saygılıyız...

Fakat ,amca  tam bir Andropoza girmiş sorunlunun teki...

Bir gün bir mail geldi içerik :

Sayın yetkili;

Sizler ve ekibiniz hırsızlığa yardımcı oluyorsunuz bu bir suçtur, ayrıca yaptığınız bu pislikle bizlerin hevesini kırdınız. Paylaşıma açtığınız bu eğitim setleri kurumuzun tescilli ürünleridir. Yaptığınız bu iş bir ahlaksızlıktır, sizin yüzünüzden artık tam doyurucu setler hazırlamayacağım. Kıçınıza kına yakın. Ve istersen linki kaldırma zaten emniyet ve bilişim suçlarına bildirdim. 

Görsel Eğitim

Şimdi sever misin sabaha mı bırakırsın? İnsan gibi konuşmayı bilen biri olupda, sitenizde link var bunları siler misiniz ben satıyorum dese, hay hay diyecem... Adama yanlışlık yapılmış silelim diyecem...

Fakat andropozlu amcamız, ne konudan bahsediyo, ne olayın ne olduğundan bahsediyo, ne kendisiin kim olduğundan bahsediyo başlamış sövmeye...

Bu şekilde konuşana kadar böle bir sitedende, bizim sitede bu içeriğin olduğundan da haberim yoktu, başlamış kıcınıza kına yakın diye terbiyesiz...

Gözümde 5 kuruşluk değeri yok...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 5775 Toplam Mesaj: 33