Paypal'ımi Soymuşlar
-
slm müridler....
yaklaşık 10 gün önce paypalı mı soymuşlar.... Memati Uğur die birine göndermişler tüm paramı....
ne yapmalıyım....
-
hemen support hocam
-
Supporta durumu anlat birşey olmaz
-
support nedir
-
gereksiz -mı ayrı yazımı yüzünden paypal'ı da hacklediler de haberim mi yok diye düsündüm bir an..
ayrıca support = teknik destek. yani iletisim olarak kullandıkları adrese mail at..
-
ok...
-
Bugün 7,5 lira götüme girdi.Paypalı soymuşlar anladım bir rahatlamayla girdim ama seni soymuşlar.Geçmiş olsun...
-
Kimlik hırsızlığının hedefi olduğunuzu düşünüyorsanız en kısa zamanda aşağıdaki işlemleri yaparak hasarı en aza indirebilirsiniz. 1. PayPal dahil tüm finansal kurumlarınızla irtibat kurarak kimliğinizin çalınmış olabileceğini düşündüğünüzü onlara bildirin. 2. Yerel emniyet teşkilatınıza başvurun ve tutanak tutturun. 3. Üç büyük kredi raporlama kuruluşuna Dolandırıcılık Uyarısı'nda bulunun: Equifax, Experian ve TransUnion. Not: Hesabınız Birleşik Devletler'in dışındaysa size uygun yetkiliyi bulmak üzere banka veya kredi şirketinizle iletişim kurun. 4. Bundan sonra özellikle dikkatli olun ve hesap faaliyetlerinizi ve bakiyelerinizi sık sık kontrol edin. 4.
-
bazen şu çömez sıfatı yeni üye olmuş anlamında değilde kelime anlamını hakkıyla veriyor.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
bazen şu çömez sıfatı yeni üye olmuş anlamında değilde kelime anlamını hakkıyla veriyor.
----------------------------- -
kaç paran vardı az para var heralde ki devamlı paralara bakmıyon ben gibi