Paypal'ımi Soymuşlar
-
Benim de başıma gelmişti, dispute çektim 24 saat içinde geri yatırdılar. Ayrıca ingilizce çekeceksin türkçe destekleri yok, sitede türkçe desteği olduğuna kanıp da türkçe atma boş yere.
-
ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız bence bu mürite yardım etsinde parasını geri alsın arkadaşlar....
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız bence bu mürite yardım etsinde parasını geri alsın arkadaşlar....
-----------------------------
Türkçesi iyi olan bir mürit arkadaşımız el atsa bence daha iyi olur. Başlığın böylesi :) -
eğer atacak kadar ingilizcen yoksa bana pm'en ulaş gerekli çeviriyi yaparım.
-
Beyler paypalda açık mı var? Çünkü 1 hafta önce biri benim şifremi değiştirmiş, bildirim geldi. SOnra şifremi değiştirdim, gerçi kullanmadığım bir hesaptı. Keylogger yeme olasılığım 0. Ayrıca linux kullanıyorum. Çok garibime gitti bu olay.
-
sRcN bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız bence bu mürite yardım etsinde parasını geri alsın arkadaşlar....
Türkçesi iyi olan bir mürit arkadaşımız el atsa bence daha iyi olur. Başlığın böylesi :)
-----------------------------Türkçe yok bide ingilizce mi uğraşsın :D
-
anakara bunu yazdı:
aynen...biri yardımcı olabilirmi -
arkadaşlar ingilizce için yardımcı olabilir misiniz....
-
Fatih bunu yazdı:
Benim de başıma gelmişti, dispute çektim 24 saat içinde geri yatırdılar. Ayrıca ingilizce çekeceksin türkçe destekleri yok, sitede türkçe desteği olduğuna kanıp da türkçe atma boş yere.
-----------------------------hocam o mesajı burda yazabilirmisin...ingilizce olarak....
-
arkeyan26 bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------hocam o mesajı burda yazabilirmisin...ingilizce olarak....
-----------------------------pm at fatihe nickine tıkla özelmesaj de yolla sen tbt scriptine alışık değilsin belli :D