Pazar Günü Eskişehir Toplaşması
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------güzel anlatmışsın valla
yaşların ortalamasını vermekle iyi mi ettik yav =)
bir de sen içiyosun diye aldığım sigara var ya ben o markadan pek içemiyorum millete dağıtmak zorudna kaldım :S sana tek bi tane içmek kısmet olmadı =)
akşam dağılınca esesteki 2 arkadaşımı aradım biri meşgulmuş misafiri varmış tmm o zaman dedim diğeri de telefonu açmadı hastaymış uyuyomuş
çoktan yapamadığım bişeyi yapma fırsatı buldum ; oturup kendimi dinledim bi kafede. bunu sık sık yaptığım zamanları da özlemişim iyi geldi.
bu arada hastane muhabbetini kaçırdım mı unuttum mu acaba :S
-
arkadaşlar ben eskişehirli sayılırım eskişehiri iyi de bilirim ama kocaelide oturuyorum burada okuyorum ha diyincede erskişehire gelemiyorum.
Tüm akrabalarım orada + evimiz barkımız barınağımız da orada . nerede derseniz bağlar da .
Ben 5 hazirandan sonra bi süreliğine eskişehire geleceğim sonra izmitye dönmek zorundayım muhasebe stajım var .
Bu tur organizasyon bu tarihler arasında olursa bende mutlaka geliyorum umarım o aralar açtıgınız konuyu görebilirim. -
Batı karadenize(zonguldak-bartın-karabük) yakın biryerde de buluşma yapak... Sizleri çk merak ediyorum...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada hastane muhabbetini kaçırdım mı unuttum mu acaba :S
-----------------------------Unutmadın, sen o sıra Bursa otobüsündeydin.
-
2006 dan beri şu iş için dil döküyorum, şimdi Tahri-EsEs buluşması oldu ve ben Eskişehirde bile değildim...Ne güzel !!