Pazar Günü Eskişehir Toplaşması
-
karatahta hocam sen akyazıdan sakarya buluşmasına gelme. kalk eskişehire git. öle olsun
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------karatahta hocam sen akyazıdan sakarya buluşmasına gelme. kalk eskişehire git. öle olsun
-----------------------------O gün aksilik oldu, Eskişehirden abim-yengem sakaryaya geldi : )
9 Mayıs sonrası buluşuyoruz,söz.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Abi şunu 2-3 gün önceden söylesen nolurdu ya ders saatlerini ona göre ayarladım ekemiyorumda şimdi çok gelmek isterdim :S
Edit : 1 de kanatlıdan selam verir giderim hocalara :D
Soru : Sizi nası tanıycam ? :D Bende siyah pantolon+gri t-shirt + siyah nike hırka + siyah (beyaz tabanlı) ayakkabı olur + saçlarımda siyah + yaşta 18den gün almış :|
-----------------------------cuma gecesi açmışız konuyu zaten yav :S
ekiver ne olacak =) lisede kız için kaç kere ektik derslerimizi şimdi müridler için mi ekmiyosun =P
düz siyah kot pantalonum ve krem rengi postacı çantam olucak gözlüklüyüm (profilimde resmim de var tıklayıp görebilirsiniz)
üstüme ne giyerim bilmiyorum ama yakama kırmızı karanfil takayım istek gelirse
edit : bugün aldığım bordo çakma converselerimi unutmamak lazım :S boy da 173
-
Antikky bunu yazdı:
5 inde anathema konseri var 222 de gece sevgilimle kalabileceğim temiz 3-4 yıldızlı otel arıyorum eskişehirde.
-----------------------------ibis iyidir 222nin karşı çaprazında hemen yakında. gecesi 99 tl kitliyorlar sanırım
-
karatahta bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------karatahta hocam sen akyazıdan sakarya buluşmasına gelme. kalk eskişehire git. öle olsun
-----------------------------O gün aksilik oldu, Eskişehirden abim-yengem sakaryaya geldi : )
9 Mayıs sonrası buluşuyoruz,söz.
-----------------------------hatırlatırım sözünü hocam ;)
-
Prometheus, Karatahta, Makedon ve ben ERERESEL görüştük. onlarla tanıştığıma çok memnun oldum. Görüşmek üzere...
Eskişehir'den başka mürid yok muydu? Bilmem...
-
ajan1111 bunu yazdı:
karatahta hocam sen akyazıdan sakarya buluşmasına gelme. kalk eskişehire git. öle olsun
Katılıyorum.. Söz verdin 9 undan sonra tbt sakarya bluşması 2 :) !. sinde 3 kşiydik 4 olucaz :) -
ERERESEL bunu yazdı:
Prometheus, Karatahta, Makedon ve ben ERERESEL görüştük. onlarla tanıştığıma çok memnun oldum. Görüşmek üzere...
Eskişehir'den başka mürid yok muydu? Bilmem...
-----------------------------Ben uğrayacaktım bi 2 dakikalığına ama uyuyakalmışım dün geç yattım geldiğimdede göremedim krem rengi çantayı :D gerçi 1.30da geldim anca
-
Bende Eskişehirdeyim ama çekindim,tanımadığım insanların arasına giremiyorum ben,korkuyorum :D
-
thanatosus bunu yazdı:
Bende Eskişehirdeyim ama çekindim,tanımadığım insanların arasına giremiyorum ben,korkuyorum :D
-----------------------------Mürid hocam bunlar tecavüzcü değil :D