folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pazar Günü Eskişehir Toplaşması

Pazar Günü Eskişehir Toplaşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

ibis tavsiyemdir. gece 105 tldi en son hiç sorun çıkartmıyorlar odalar lüx güzel hemde 222,buda, hayale yakındır şu buluşma işi de haberim olmadı aslında öyle bişiler yapılsa güzel olabilir.ben şimdi gördüm =)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Tüm Eskişehirliler buraya yazsa yaz ortasında bomba gibi bi buluşma düzenleyebiliriz aslında temmuz gibi ankaradan bilecikten bursadan kütahyadan afyondan falanda katılabilecek arkadaşlarımızda olur yakın iller diye eskişehir merkezde buluşuruz baya iyi olur.

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

@ephesus Sınavdan sora olursa sakaryadanda gelir olur hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Temmuz ortası gibi kimsenin bir derdi olmayacak sınavlar falan bitmiş olacak muhtemelen. Temmuz başı gibi konuyu açıp temmuz sonunda buluşmayı planlayabiliriz. Temmuz 1 de konuyu açtık diyelim temmuz 20den sonra herkes %100 müsait olduğu günü yazar ( hani tatile giden olur falan diye bu uygulama) ortak bi tarih belirleriz çoğunluğa göre o tarihtede buluşuruz erken tarihten planlı süper bi tbt buluşması olur.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne oldu buluşma?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben uğrayacaktım bi 2 dakikalığına ama uyuyakalmışım dün geç yattım geldiğimdede göremedim krem rengi çantayı :D gerçi 1.30da geldim anca

------------------------------

Keşke geldiğin gibi Prometheus'un telefonuna çağrı yapsaydın ya. Biz Marpuç'ta kafalar yüzbinmilyon iken görüşürdük (bu nargilenin içine anlamıyorum ne katıyorlar ki?...)... Şaka şaka...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Erişebildim nete sonunda. Pazar öğlen 1'de Kanatlı İş Merkezi önünde buluşuyoruz.

Gelecekler tepki versin, ona göre 1 sigara içimliği süresince bekleyebiliriz geç kalanları.

Kesin gelenler ; Ben-Prometheus-Amele

ülen bir buluşamadınız :P eskişehirin yarısı kanatlının önünde buluşuyor başka yer seçin bence , adaların başındaki limon bazarı duruyorsa onun önü idealdir hem içkili mekanlara yakın.

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllBlack
    AllBlack's avatar
    Erkek

Yakında askere gidicem ve tbt müridleri ile askere gitmeden buluşmayı çok istiyodum ama ne yazıkki istanbuldayım. Daha önce eskide bulundum beni ağırlayan öğrenci arkadaşlar çok iyi insanlardı şehirde bir o kadar harika idi umarım iyi vakit geçirirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler :)

Elimde bir çok download sitesinin(hotfile,rapidhare..)premiumu,birçok torrent sitesinin hesabı ve davetiyesi(torrentleech,türk torrent sitelerinin hepsi,zamunda...) cüzi rakamla mevcuttur(mks.10euro en az 1euro). Aynı zamanda virüs,trojan ve benzeri dosyalarınız 1euro karşılığında görünmez yapılır.İlgilier pm atarak detaylı bilgi alabilirler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

buluşma ne oldu açıklıyorum (    herşeyi değil =P    )

güzeldi sohbete doyamadık karatahta'yı saatlerce alıkoydum =) en son akşam 7de "gitmeme izin vermezsen hukuki yollara başvurucam" deyince korktum öyle ayrılabildik :S

4 kişiydik ve herkesle görüştüğüme ne kadar memnun olduğumu anlatamam

özellikle Makedon'un login sayısına bakıp tereddüte düştüğüm için ayrıca utandım =)

muhabbet o kadar iyiydi ki resim çekmek aklımıza bile gelmedi

ephesus benim otobüs problemim yüzünden zaten 1:40ta kanatlının önündeydik

telefonumu yazmıştım çağrı atsaydın ararım diye de yazmıştım 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Buluşma Özeti ;

Saat 1'de söz verdiğim gibi Kanatlı İş Merkezi önüne gittim, kapıda bekleyen onlarca kişi vardı, hangisinin Tbt'den olduğunu anlamak için konuşmalara kulak kabarttım, sonunda gözüme 2 kişi kestirdim, 20-21 yaşlarında iki eleman, yanlarına gittim ;

Ben: Siz kimi bekliyorsunuz beyler?

Elemanlar: Arkadaşı abi (tedirgin bakışlar)

Ben: Arkadaşınızın adı ne?

Elemanlar: Metin, noldu ki abi?

Ben: Tamam.

gibi garip bir diyalog oldu, ardından Turgay Bursa otobüsünde olduğu için gecikeceğini mesajla belirtti.

Bir sigara daha yaktım, kanatlının önündeki yeşil trafonun orada 2 kişi gördüm, kulak kabarttım, tahribatımsı bi kelime duydum, ve olaylar gelişti : )

Sayılarla Buluşma Özeti 

- Buluşmanın yaş ortalaması 23+25+38+38 bölü 4 = 31 gibi manidar bi sayı çıktı, hayırlara vesile olsun

- Yaklaşık 20 çay içildi.

- 10 küsür amk dendi.

Hatırda Kalanlarla Buluşma Özeti 

ilk kez bir kule vinç operatörüyle tanıştım (Ereresel Abi)

ilk kez , hastaneye gidicem p.tesi diyen birine, hayırdır abi diye sorduğumda "dolma kalemde arıza varmış lan" cevabını aldım (Makedon abi)

ilk kez bu kadar dingin ve dövüş sanatları icra eden biriyle tanıştım, Prometheus taki dinginlik Şaolin rahiplerini kıskandıracak düzeydeydi.

Sonuç 

2 güzel abi, bir güzel insanla tanıştım, geldiğiniz için teşekkürler hepinize, yalnız komadınız beni Eskişehirde : )

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 5283 Toplam Mesaj: 46