PC'nin Sonu Gelir Mi Sizce ?
-
TOMBLACK bunu yazdıkofcu bunu yazdı
ben telefonu pc'den kullanıyorum :)
tam tersi oluyormu telefonun klavyesini kullansam ekranı fare gibi
olur. bir çok program var bunun için ama hepsini geçtim teamviewer var telefondan direk bilgisayara bağlanabiliyosun bilgisayar yanında olmasa bile... teamviewer harici wireless/bluetooth üzerinden klavye fare kullanabildiğin programlar da var...
kofcu tarafından 17/Nis/16 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
kurumsal olarak sonu gelmez. pc herzaman ihtiyaç olarak kalır.
-
Ne masaüstü nede laptop kesinlikle bitmez.Masaüstünün populerliği azaldı ve dahada azalır ama öyle playstation 1 gibi falan piyasada bulunmayacak bir duruma gelmez.
Laptopun zaten sonu gelmesi gibi bişey söz konusu bile değil şuan.
-
Zaten VDI ve application streaming önümüzde ki 10 yılda iyicene şaha kakmasını bekliyoruz. Vmware'in ar-ge'sini yöneten adamın dediği gibi teknoloji sarkaç hareketini yapmaktadır, mainframelere geri döneceğiz sadece aynı mantık daha ileri teknolojiyle.
-
Developer' lar nereye sicacak?
-
bencene ilerde harici HDD boyutunda her şey halledilir. takıcan fişe ekran klavye touchpad yansıyacak.
ama toplu farelerin, crt monitörlerin verdiği zevki hiç birisi veremez zannımca
-
-
Laptoplar bile masaüstü pc nin işlem gücünü sağlıyamımyorken zor.
-
Hocam telefonlara şuanki workstationlardaki veya ortalama bir bilgisayarlardaki işlemci ve gpu gücünü gelişen nanoteknoloji ile entegre ettikleri gün bu alet patlar. Tabi boyut da büyümeyecek. Onun dışında çok zor.
-
PC sonuçta bir iş makinası..
İŞin bir de insan faktörü boyutu var.. laptop erhonomik açıdan bir facia ..ama kasalı bilgisayarların yerini montör bilgisaayrlar işgal edecektir..Ama kasa ölmez bence ..
Ancak Bence bundan sora atılması gereken adım görsel işitsel . duyusal nöral implantlara direk beyne bağlantı yapılması.. mnitörü hoparlörü çöpe atmak lazım , doğrudan görme bölgesine görüntü, duyma bölgesine ses , koku bölgesine koku göndermeli ki sanal gerçekliğin dibine vurulsun