folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder [Php] Yandex Diske Sql Yedeği Alıyoruz

[Php] Yandex Diske Sql Yedeği Alıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    zone bunu yazdı

tam banlanacak zamanı mı buldun freud bu konu hakkında sorum vardı

freud susma haklısın dedik adam Sarper çıktı. vay amk :/

hayvan bir sürü nicki var amk lalada mı sarper mi freud mu ne multici hayvan :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    zone bunu yazdı

tam banlanacak zamanı mı buldun freud bu konu hakkında sorum vardı

freud susma haklısın dedik adam Sarper çıktı. vay amk :/

hayvan bir sürü nicki var amk lalada mı sarper mi freud mu ne multici hayvan :D

adam akıllanmamış rıza baba :D 3 birini sağlam tut bari be mübarek.. yönetimden özür dile yalvar yakar bir daha hata yapma versinler hesabını geri

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    symbian da webdav kullanımı uzak disk yada uzak sürücüler olarak tanımlanmıştır. Tek sorun sağdece okuma yapılabilir, symbian da yazma yok. Yani telefondan birşeyler yollayamıyorsunuz. Ayrıca symbian yüklü telefondaki uygulamalarda bu uzak disk i göremez. Kullanımı basittir. Dosya yöneticisini açın. Seçeneklerden yeni uzak sürücüyü bulun. ilaki dosya yöneticisi ile erişebilirsiniz. Ben aylardır kullanıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    symbian da webdav kullanımı uzak disk yada uzak sürücüler olarak tanımlanmıştır. Tek sorun sağdece okuma yapılabilir, symbian da yazma yok. Yani telefondan birşeyler yollayamıyorsunuz. Ayrıca symbian yüklü telefondaki uygulamalarda bu uzak disk i göremez. Kullanımı basittir. Dosya yöneticisini açın. Seçeneklerden yeni uzak sürücüyü bulun. ilaki dosya yöneticisi ile erişebilirsiniz. Ben aylardır kullanıyorum.

Telde bir deneyelim bakalim.

Toplam Hit: 5017 Toplam Mesaj: 25