Phpbb Yetkinforum Tabanlı Siteye Saldırı
-
bi php yetkin forumdan kurulmuş siteyi çökertmek istiyorum ne yapabilirim
-
Konu ID: 121597
Konuyu Acan : Sephiroth
Konu Başlığı : Web Sitesi Hack Yapmak İstiyorum
Silinme Sebebi : 1- HTML Ogreniyorum 2- PHP Ogreniyorum 3- SQL Ogreniyorum 4- search.asp:)):)):))
-
iyide zaten bunları bilsem açmam kapsamlı bir saldırı yapmam gerek ama kısayoldan bir iki tıklartma nasıl yapacam biri yerdım edebilirse sevinirim
-
html biliyorum ayrıca ama grafik konusunda iyiyim ben birde VBasic o kadar
-
programı var php.çökert diye indir yaz site linkini çökertiyo tbt nin sistemi bu zaten yazıp yazıp çökertiyoruz.
-
Armut Piş 1 - 2 Tıklatma ile Agzıma Düş :)
-
1-2 tıkla kapsamlı saldırı yapabilen varmı :|
-
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------
programı var php.çökert diye indir yaz site linkini çökertiyo tbt nin sistemi bu zaten yazıp yazıp çökertiyoruz.
-----------------------------Hacı Sırrımızı niye veriyosun ya :S :D Holy seni Tokatlıycak görcensen,kardeşlik zincirini bozdun :D
-
KILICH bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------Hacı Sırrımızı niye veriyosun ya :S :D Holy seni Tokatlıycak görcensen,kardeşlik zincirini bozdun :D
-----------------------------n'olcak adamda kullansa biticek mi hemşerim.
-
kasVa bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------n'olcak adamda kullansa biticek mi hemşerim.
-----------------------------Biticek tabi...Onca uğraştık TBT olarak 1-2tıkphpçökert programını yaptık sen direk adama veriyon amq.
-
laa bırakın bu hack mack işlerini,salın doğaya kendinizi,bak dalları basmış kiraz, tövbe edin :)