Phpbb Yetkinforum Tabanlı Siteye Saldırı
-
Bence sorun senin gibi dedigim dedik insanlarda. Esitlenemez diye kesin yargi koyanlarda. Bilmem kac milyar insani koyun gibi birbine es sayanlarda. Sen esitleyemiyor olabilirsin ama ben esitleyebiliyorum aynen punk = anarsi dedigim gibi. Diyebilirsin bu kadar basit mi? Derim, hayir, olay denklemde degil kavramlarda bitiyor. Diger bir noktada ben bu denklemlerden gecmise, nereden geldigimize baktigimda cok daha emin oluyorum. Ve gecmisin ogrettigi en buyuk seylerden biri insanoglu asla bir butun olamaz. Aslinda her sey bir kenara gordugun uzere seninle beni ayiran ideolojiler, fikirler. Seninle bahsi gecen siteyi ayiran da. O zaman fikirlerimiz uyusmuyor diye siteleri hackleyelim, yolda buldugumuz adamlari dovelim, sonra darbe gelsin, 20 yil sonra da referandul yapariz ha? Gecmise bakiyorum, aa aynisi!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
seninle dalga geçmelerinin sebebi kendi yapamadıkları ezikliği karşında karşı tepkidir. Bu işlerden anlayan kimse yazmamış farkındaysan :)
ama şu bir gerçek tbtde ben ilyk geldiğimdede öyleydi kimse sana yardımcı olmaz kendin öğreneceksin..
ama müridler hazıra konmayı pek sever mesela öğrendin eleman gelip hemen yardım ister yada senden yapmanı ister sana tavsiye verir ama kendini uygulamaz..
zamanla siteyi çözersin
yetkin forum yöneticileri baş orp çocuğu adamlara ulaşamadım bile isim hakkımı kullanmışlar siteyi açan adamla iletişime geçip kaldırttım..
-----------------------------kimin ne bildiğini çokmu iyi biliyosun ki :|
-
Cosmic bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
seninle dalga geçmelerinin sebebi kendi yapamadıkları ezikliği karşında karşı tepkidir. Bu işlerden anlayan kimse yazmamış farkındaysan :)
ama şu bir gerçek tbtde ben ilyk geldiğimdede öyleydi kimse sana yardımcı olmaz kendin öğreneceksin..
ama müridler hazıra konmayı pek sever mesela öğrendin eleman gelip hemen yardım ister yada senden yapmanı ister sana tavsiye verir ama kendini uygulamaz..
zamanla siteyi çözersin
yetkin forum yöneticileri baş orp çocuğu adamlara ulaşamadım bile isim hakkımı kullanmışlar siteyi açan adamla iletişime geçip kaldırttım..
-----------------------------kimin ne bildiğini çokmu iyi biliyosun ki :|
-----------------------------tek tek olmasada genel çok iyi analiz yaparım merak etme..
günün%70-75 i bu sitede onlinenım
-
Asil okkultizm, ezoterizm hikayelerini sataizmin yanina koyuyorsan bence sen cok yaniliyorsun. O siteden ayrilmamin baslica sebeplerinden birisi de budur. Bana goruslerini begenmedigin adamlarin sitelerini hackleyecegim deyipte sonra ozgurlukten bahsetme lutfen. Daha fazla tartismanin da anlami yok, daha once zibilyon kez yaptim bu tartismalari ve cidden bitmez. Basliktaki konuyla ilgili bilgimi basliktaki ilk mesajimda belirtmistim. Hackleme cabalarinda kolay gelsin sana.
-
Peki konuyu kapatın..
-
biraz denyo kas tmmdir..
10 dk en fazla
-
link alabilirmiyim acaba
-
Sephiroth bunu yazdı:
link alabilirmiyim acaba
-----------------------------http://tahribat.com/Dokuman-Denyo-Launch-Kullanimi-314/