Phpbb Yetkinforum Tabanlı Siteye Saldırı
-
yazan belli version lara adapte etmiştir belkide bilemem ama hazır bi forum bu çökertmek ne kadar zzor olur ki
-
insani duygularımız hacklemeye el vermiyor...ileride tahribat ısıgınla aydınlanınca anlayacaksın

-
günlerimi haftalarımı harcamam gerek ve basit birkaç siteyi çökertmek istiyorum sadece bir akıl fikir istiyorum kişisel birşeyi evrensel yapmak istiyorum
kalıplaşmış kolpalıkların yayılmasını engellemek için sanatı korumak için bu sübyanların web yayılımını engellemek istiyorum
ne derseniz deyin benim amacım büyük yoksa burda dil dökmem
-
Sephiroth bunu yazdı:
-----------------------------
günlerimi haftalarımı harcamam gerek ve basit birkaç siteyi çökertmek istiyorum sadece bir akıl fikir istiyorum kişisel birşeyi evrensel yapmak istiyorum
kalıplaşmış kolpalıkların yayılmasını engellemek için sanatı korumak için bu sübyanların web yayılımını engellemek istiyorum
ne derseniz deyin benim amacım büyük yoksa burda dil dökmem
-----------------------------hepimiz aynı amaçla çıktık bu yola...yeğğğennn
-
Gunumuzde adminler eskisi kadar sikko degil. Yama cikar cikmaz guncelliyorlar her seyi. Anca 0-day exploitler is gorur, onlara da ulasmak pek kolay bir sey degil kanimca.
-
o halde insani duygularınız sokakta amaçsız geen tiplemelerin dahada gelişip ortada ne ülke ne kültür ne dil bırakmayıncaya kadar gelişmesinide istiyormu?
-
Sephiroth bunu yazdı:
yazan belli version lara adapte etmiştir belkide bilemem ama hazır bi forum bu çökertmek ne kadar zzor olur ki
-----------------------------hoca o kadar basit değil işte o forumu tek bi kişi yazmıyo. yazan belli versiyonlara adapte etmiş olabilir demişsinde herifler sürekli araştırıyolar açık olabilcek şeyleri falan bi açık çıktımı hemen yamasını çıkartıyolar ve senin hacklemek istediğin forum hizmeti veren bi sistem bide onlarında kontrol ettiğini düşünürsek hazır açıklardan faydalanabilceğini sanmıyorum anca kendin açık bulucaksın onuda bu mantığınla bulabilirmisin bilmiyorum
-
özentiliğin Türk Kültürüne verdiği zararı en yaygın yerden web aleminden boğazına yapışmak insanlık değilde nedir ha?
müziğin gücünü karı kız ortam inanç anarşi olarak düşünen ama neye zarar verdiklerini bilmeyen bir iki kolpa örgütlenmesini dağıtmak size uğraşılmazmı geliyor?
o halde bırakın yayılsınlar sonra sokakta adım başı moraliniz bozulur.
-
Sephiroth bunu yazdı:
özentiliğin Türk Kültürüne verdiği zararı en yaygın yerden web aleminden boğazına yapışmak insanlık değilde nedir ha?
müziğin gücünü karı kız ortam inanç anarşi olarak düşünen ama neye zarar verdiklerini bilmeyen bir iki kolpa örgütlenmesini dağıtmak size uğraşılmazmı geliyor?
o halde bırakın yayılsınlar sonra sokakta adım başı moraliniz bozulur.
-----------------------------siteyi kapatıcan nolcak? herifler sanki bi ton paramı bayıldılar oraya? 1 kuruş bile masrafları yok. sen çökertince aynı şekilde yenisini açıcaklar. bu şekilde önlerine geçemezsin
-
çok damar gidiyosun hacı.