Pınar Sucuk Reklamı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    smartsecure bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:

Sinir oluyorum geçen sene yayınlanan reklamını rtük yasaklamıştı yine hortladı!!

ya kardeşim bu ülkede ağızına et vurmamış

sefalet içinde yaşayıp evine 1 ekmeği zor götüren adamlar var

hele birde karısı hamileyse düşünsenize maddi durumu iyi değil karısının canı çekti cabinde 5 kuruşu yok! kendinizi o adamın yerine koyun ve düşünün yıkıldığınız andır işte

e alper diğer markalarda var - var ama bu mallar kadar özendirmiyolar. Sinirlerim depreşti yine ya tok açın halinden ne anlasın Allahın godamanları

artık mini giymiycem (gerci pek giymem ama) , ha arka sokakların ac cocukları ha zengin caddelerin abazaları ...

alakası bile yok cinsel dürtü ayrı açlık ayrı sen kendin demişsin zengin caddelerin abazalarıda var sen mini eteğe devam et ;)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    EfEkSiYoN bunu yazdı:
    smartsecure bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

Sinir oluyorum geçen sene yayınlanan reklamını rtük yasaklamıştı yine hortladı!!

ya kardeşim bu ülkede ağızına et vurmamış

sefalet içinde yaşayıp evine 1 ekmeği zor götüren adamlar var

hele birde karısı hamileyse düşünsenize maddi durumu iyi değil karısının canı çekti cabinde 5 kuruşu yok! kendinizi o adamın yerine koyun ve düşünün yıkıldığınız andır işte

e alper diğer markalarda var - var ama bu mallar kadar özendirmiyolar. Sinirlerim depreşti yine ya tok açın halinden ne anlasın Allahın godamanları

artık mini giymiycem (gerci pek giymem ama) , ha arka sokakların ac cocukları ha zengin caddelerin abazaları ...

alakası bile yok cinsel dürtü ayrı açlık ayrı sen kendin demişsin zengin caddelerin abazalarıda var sen mini eteğe devam et ;)

bencede :D 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Micro_Sd bunu yazdı:

mataramasuko bunu yazdı:
    o yağını böle salıyo ya :)
    pınar sucuk:D

illa ki :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bir kayserili olarak pınar sucuga karşıyım abicim şahin sucukları. imamogulları yiyin siz boşverin pınarı.

bu arada kızımız gerçekten güzel bir noktaya deginmiz mini giymeyecegim demiş bencede giyme alan var alamayan var :D muhahaha.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    uGuR bunu yazdı:

HoRbY bunu yazdı:
    Ben yemem sucuk öpcem alper seni mucukkkkkk
    :))))

alper doğru diyorsunda Micro_Sd'nin dedigi gibi reklamların amacı bu? adamlar başka nasıl sucuk reklamı yapabilir?

dayı tamam reklamın amacı oda ben istediğim kişiye istediğim şeyi satarım yıllardır bu işin okulunu okuyorum (total de 8 sene felan oldu) ama bunun yaptığı pazarlama felan değil düpe düz insan zaaflarından yararlanma reklamda hiç ürünün kalitesi, v.s v.s ön plana alınıyormu sadece insanların canını sucuk istetiyorlar Allaha çok şükür her istediğim var elimin altında ama buna ne reklamcılık dersiniz ne pazarlama düpe düz pçlik

Bazı gereksiz yazı yazan arkadaşlarada empatiyi öneriyorum yazımdaki örneği okadar IQ yoksa artık ne diyeyim canınız saolsun :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    uGuR bunu yazdı:

HoRbY bunu yazdı:

alper doğru diyorsunda Micro_Sd'nin dedigi gibi reklamların amacı bu? adamlar başka nasıl sucuk reklamı yapabilir?

dayı tamam reklamın amacı oda ben istediğim kişiye istediğim şeyi satarım yıllardır bu işin okulunu okuyorum (total de 8 sene felan oldu) ama bunun yaptığı pazarlama felan değil düpe düz insan zaaflarından yararlanma reklamda hiç ürünün kalitesi, v.s v.s ön plana alınıyormu sadece insanların canını sucuk istetiyorlar Allaha çok şükür her istediğim var elimin altında ama buna ne reklamcılık dersiniz ne pazarlama düpe düz pçlik 

ide abi adamm sucuk reklamını nası yapsın ki.araba reklamında arabayı super gosteriolarsa,bole gıyafet reklamında garı gosteriolarsa sucuk reklamındada bunu gosterirler illaki

ttnet e kotam girsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    uGuR bunu yazdı:

HoRbY bunu yazdı:

ide abi adamm sucuk reklamını nası yapsın ki.araba reklamında arabayı super gosteriolarsa,bole gıyafet reklamında garı gosteriolarsa sucuk reklamındada bunu gosterirler illaki

off Allah aşkına herşeyin limiti vardır. herşeyin usulü vardır, ve en önemlisi herşeyin zamanı vardır.

Herkesin benimle aynı fikirde olmasını düşünmüyorum. Ama eminmki bir gün benimle aynı fikirde olacaklardır. 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Allah'ım kimseyi açlıkla terbiye etmesin :(

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    pınar sucuk 10 ytl ye yakın fiyat kaç yıldır yemedim ama gördüğümde de canım çekmez değil üstelik durumumuz kötü de değil ama 10 ytl sucuk 10 ytl bilmem ne derken ole mal gibi kalıysn yani bide başkalarını düşünüyorum Allah kudret versin reklamı öyle yapanlarında gözünü doyursun ne diim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sorulara çözüm getiremiyorsan üzerini ört..

süper bi çözüm..

abi dünyanın neresinde herkes herşeyi elde edebiliyorki,fakir adamın hamile karısı vah vah sadece türkiyede var dimi böyle aileler? 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 13363 Toplam Mesaj: 60